Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 324

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 859.874 Cevap: 5.357
TALİP - avatarı
TALİP
Ziyaretçi
11 Şubat 2008       Mesaj #3231
TALİP - avatarı
Ziyaretçi
merhaba dünya ya barışı isteyen bağnazlığa sapmayan tüm fikirlere saygı duyan tümforum üyelerine tekrar merhaba . kendi anlayışım şudur

Sponsorlu Bağlantılar
hararet nardadır sacda değildir .
keramet baştadır tac,da değildir .
ne arar isen kendinde ara .
kudüste , mekkede .hac da değildir .
piskopat - avatarı
piskopat
Ziyaretçi
12 Şubat 2008       Mesaj #3232
piskopat - avatarı
Ziyaretçi
herkese merhabalar .....''!!!!!BİR RADYO PROGRAMI DİNLİYORDUM (ZKC) bilenler anlar ne demek istediğimi bir şiirden bahsediyordu sunucu bende araştırırken tesadüfen buldum ( ki tesadüfe inanmam ya bakalım neler olacak) Msn Happy
Sponsorlu Bağlantılar
balikizmir - avatarı
balikizmir
Ziyaretçi
12 Şubat 2008       Mesaj #3233
balikizmir - avatarı
Ziyaretçi
Ben cep msn yüklemek üzere site ararken karşıma ansızın geldi fakat derdime çare bulamadım belki bu sitede bulabilirim gibi geliyo bana nokia 6125 telefonuma az kontur giden bir msn yüklemek istiyorum. Bana yardımcı olursanız sevinirim bundan sonra beraberiz.
C0mPuTeR - avatarı
C0mPuTeR
Ziyaretçi
12 Şubat 2008       Mesaj #3234
C0mPuTeR - avatarı
Ziyaretçi
M0dErAtÖr C0mPuTeR OLARAK GERÇEKTEN SİTENİZİN GÜZEL OLDUĞUNU BELİRTMEK İSTERİM.GÖSTERDİĞİNİZ İLGİ, ALAKA VE ÇALIŞMALARINIZA TEŞEKKÜR EDERİM.AYRICA MSXLABS'IN , DEĞERLİ ÇALIŞANLARIN ,ÜYELERİN VB... BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM...

Alıntı
balikizmir adlı kullanıcıdan alıntı

Ben cep msn yüklemek üzere site ararken karşıma ansızın geldi fakat derdime çare bulamadım belki bu sitede bulabilirim gibi geliyo bana nokia 6125 telefonuma az kontur giden bir msn yüklemek istiyorum. Bana yardımcı olursanız sevinirim bundan sonra beraberiz.

KARDEŞ EĞERKİ HATTIN TURKCELL VE TLF'NUNDA MSN'Yİ DESTEKLEYEN TELEFON İSE "MSN YAZ 7777"'YE GÖNDER...DETAYLI BİLGİ:Servisler - Turkcell
Son düzenleyen C0mPuTeR; 12 Şubat 2008 13:57 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
GOOLM - avatarı
GOOLM
Ziyaretçi
12 Şubat 2008       Mesaj #3235
GOOLM - avatarı
Ziyaretçi
formu yapan ve emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkürler aranızda olmaktan mutluluk duyar ve herkese güzel ve başarılı paylaşımlar dilerim allaha emanet olun ][Q§£][£fsan£06
buyukresim7xd1th
buket26 - avatarı
buket26
Ziyaretçi
12 Şubat 2008       Mesaj #3236
buket26 - avatarı
Ziyaretçi
merhaba ben buket.forumla nasıl tanıştım kısaca anlatayımMsn Happybir program arıyordum o sırada bu foruma denk geldim ve tanımış oldumMsn Happyyeni geldiğim için pek bilgim yok ama güzel bir siteye benziyor.oluşturanların ellerine sağlıkMsn Wink
barutkokusu - avatarı
barutkokusu
Ziyaretçi
12 Şubat 2008       Mesaj #3237
barutkokusu - avatarı
Ziyaretçi
teşekürler herkeze siteyi tesadüf üzeri buldum blgs fazla bilmem sizlere yardımcı olamazsam şimdiden özür dilerim bana yardımcı olursanızda çok sevinirimMsn Happy hoş vakıtler geçirmek dilegiyle.
fenomennnnn - avatarı
fenomennnnn
Ziyaretçi
12 Şubat 2008       Mesaj #3238
fenomennnnn - avatarı
Ziyaretçi
Mrhb Ben Selahattin Zonguldaktan. Sitenizle tamamen tesadüfen tanıştım. Msn ifadeleri ararken rastladım. Siteniz gerçekten de çok güzel. hiBu siteyi yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum.
mogol - avatarı
mogol
Ziyaretçi
13 Şubat 2008       Mesaj #3239
mogol - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba ben mogol izmirdeyim internetsiz hayat düşünemiyorum misafir olarak uzun zamandır konu lara bakmak için girip çıkıyordum herkese saygı ve sevgiler.
gece mavisi - avatarı
gece mavisi
Ziyaretçi
13 Şubat 2008       Mesaj #3240
gece mavisi - avatarı
Ziyaretçi
bu siteyi bir arkadaşım önerdi,önce üye olmayı düşünmemiştim ama sonradan arkadaşımın anlattıklarıyla üye olmaya karar verdim...site bence harika...tam anlamıyla mükemmel,hazırlayanlara teşekkürler...