Arama

Savaş yaşama hakkını nasıl tehdit eder? - Sayfa 3

En İyi Cevap Var Güncelleme: 25 Aralık 2011 Gösterim: 116.008 Cevap: 143
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Ekim 2009       Mesaj #21
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
savaşın yaşama hakkını tehdit ettiğini insanlar dikkatini çekecek bir poster koyartmısınız?
Sponsorlu Bağlantılar
ThinkerBeLL - avatarı
ThinkerBeLL
VIP VIP Üye
17 Ekim 2009       Mesaj #22
ThinkerBeLL - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

savaşın yaşama hakkını tehdit ettiğine insanların dikkatini çekmek için bir poster bir yazı

Alıntı

aynen bnm de savaşın insan haklarını tehtid etmesi ile ilgili poster hazırlamam gerek

Alıntı

ya bende bulamadım bnmde paster hazırlamam nolllluur yardım ediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Alıntı

savaşın yaşama hakkını tehdit ettiğini insanlar dikkatini çekecek bir poster koyartmısınız?

Poster hazırlamanıza fikir verebilecek, yardımcı olabilecek savaş temalı resimleri bulabilirsiniz, linki tıklayın >
Savaş Resimleri
Sponsorlu Bağlantılar

Tanrı varsa eğer, ruhumu kutsasın... Ruhum varsa eğer!
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Ekim 2009       Mesaj #23
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar bana bir siite soleyin ne olur
poster yapmam lazım savaş ile ilgili ne olur yalvarırım
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Ekim 2009       Mesaj #24
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
savaşın yaşama hakkını tehdit etmesi
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Ekim 2009       Mesaj #25
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar size nasıl yapcağınız hakkında bilgi verebilirim:
şimdi yukardaki uzun metni yazın sonra resimler bulun bunları bir kartona yapıştırın bitti.
(((((((([[[[[[[[[[ben böyle yaptım.]]]]]]])))))))
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Ekim 2009       Mesaj #26
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
tmmda resimleri nasıl bulcaz Msn Grin
ThinkerBeLL - avatarı
ThinkerBeLL
VIP VIP Üye
18 Ekim 2009       Mesaj #27
ThinkerBeLL - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı

tmmda resimleri nasıl bulcaz Msn Grin

Poster hazırlamanıza fikir verebilecek, yardımcı olabilecek savaş temalı resimleri bulabilirsiniz, linki tıklayın >
Savaşın Bıraktıkları - Savaş Resimleri
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Ekim 2009       Mesaj #28
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
slm millet d ebenim şu ödevi bulamadım bana bir site verin savaşın yaşama hakkını tehdit ettiğini yazan
bir site allah rızası için ne olur yaaaa hadi bulun ve verinnnnnnnnnnnnn ne olrrrrrrrrrrrrrr
erkekler verirse daha ii olur
ThinkerBeLL - avatarı
ThinkerBeLL
VIP VIP Üye
18 Ekim 2009       Mesaj #29
ThinkerBeLL - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı

savaşın yaşama hakkını tehdit etmesi

Alıntı

slm millet d ebenim şu ödevi bulamadım bana bir site verin savaşın yaşama hakkını tehdit ettiğini yazan
bir site allah rızası için ne olur yaaaa hadi bulun ve verinnnnnnnnnnnnn ne olrrrrrrrrrrrrrr
erkekler verirse daha ii olur

Yaşama Hakkı, kişinin fiziksel varlığının sürdürebilmesinin güvencesini oluşturan insan hakkıdır. 4 Kasım 1950 tarihli Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesi’nin 2. maddesinde herkesin yaşama hakkının yasayla korunacağı, yasanın ölüm cezasını öngördüğü bir suçtan dolayı mahkemece verilmiş bir cezanın yerine getirilmesi dışında hiç kimsenin kasten öldürülemeyeceği belirtilmiştir.İnsanın sağlıklı olarak doğması, bedensel bütünlüğünü psikolojik-entelektüel gelişim olanaklarına sahip olarak sürdürebilmesi, insan olarak varlığının -tüzesel kişilik yanı ile birlikte- doğa yasalarının zorunluluğundan başka hiçbir dünyevi bağ, önlem, zor yaptırım ile sınırlanmaması, etkilenmemesi, zarara uğratılmaması, yok edilmemesidir. Kısaca yaşama hakkı, ‘insanın öldürülmezliği’ hakkıdır. Kişinin beden bütünlüğünün doğal ölümüne kadar korunmasına da ‘yaşam hakkı’ denilmektedir. Devlet yetkesinin, toplumumuz bireylerinin, ‘yaşama hakkı’konusunda bugüne kadar yüzeysel de olsa bilgisi ve bilinçliliğinin olması, bu anlayış düzeyine ulaşması sağlanamamıştır.
Savaş, yukarıda tanımı yapılan, insanların yaşama haklarına, varlıklarını sürdürebilme güvencelerine tamamen ayrı ve aykırı bir durumdur. Hangi sebeple olursa olsun savaşlar masum insanların ölmesi ve öldürülmesi, yaşama haklarının ellerinden alınması demektir. Bir ülke veya bölgede çıkacak bir savaş, o bölge veya ülke insanlarının her an ölme ve öldürülme tehdit ve tehlikesi altında olmaları sonucunu doğuracaktır.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Ekim 2009       Mesaj #30
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ne olur ödew yarına lazım olması lazım hızlı cevaplayın ve güzel bir yazı olsn