Arama

MSN neden yüklenmiyor? - Sayfa 10

En İyi Cevap Var Güncelleme: 4 Nisan 2012 Gösterim: 97.630 Cevap: 104
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Temmuz 2010       Mesaj #91
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
msn yüklemeye çalışıyorum ama gdiplus.dll yüklemesi yapmamı istiyor gdiplus yükleme yaparkende bu program bulunmakta ve yükseltme yapılmamaktadır diyor
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Temmuz 2010       Mesaj #92
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
zapmessenger diye bi program var. msn'yi kaldırmak için işinize yarayabilir. NET.Framework 2.0 gerekiyo kurmanız için
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Ağustos 2010       Mesaj #93
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar. Ben bilgisayardan msn'i kaldırdım. uzantılarını, parçacıklarını falan tamamen sildim ancak yeni msn yüklemeye çalışıyorum ve sayfada hata veriyor. Eski sürüm yükledim güncelleme yapar diye ama yine de güncelleme yaparken hata veriyor. Bunun çözümünü bilen var mı acaba. Saygılar...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Ağustos 2010       Mesaj #94
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
msn yükleyemedim nasıl yüklicem
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Kasım 2010       Mesaj #95
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaslar Lütfen YArdımcı olrmunusuz yaa Format atarken msn yüklemeyi unutmus arkadasım netten ındırıorum yuklemede yapıor ancak %100 olduktan sonra yukleme geri alınıor yardımcı olrsanız sevınırım sımdıden tskler .s.s.s
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Ocak 2011       Mesaj #96
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
slm arkadaşlar benim sorunum msn açılmıyodu sildim tekrar yükledim yeklinerken net framework indirin gibisinden bi hata veriyor.. format atmadan bu sorunu nasıl çözebilirm.. şimdiden tşkler..
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Ocak 2011       Mesaj #97
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Ben bilgisayara format attım.sonra msneyi yükleyemedim.yüklüyorum çalıştır diyorum ama hata veriyor.
VERDİĞİ HATA:
windows update'i kullanarak en son windows installer sürümünü karşıdan yükleyin ve sonra tekrar deneyin.

hata: msi_check:0x80280002

sonraki adımlar: windowsinstaller sürümünüz eski.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Ocak 2011       Mesaj #98
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
yav ne olr yardm edn bana
RainLove09 - avatarı
RainLove09
Ziyaretçi
28 Ocak 2011       Mesaj #99
RainLove09 - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba Arkadaşlar;
Dün yeni sürüm çıkmıştır güncelleme için -evet -hayır şıklarını seçin diye seçenek çıktı. Evet diyorum yükleme olmuyor bende sildim komple yeniden kurayım dediğim aşağıdaki resimdeki gibi hata çıktı.

Yardımcı olursanız sevinirim..

resimmr

Not: Pc de document ve temp içindeki tüm dosyaları kaldırdım. Son sürümü sitesinden indirdim yinede olmadı.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Ocak 2011       Mesaj #100
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
deli olmak üzereyim 2 3 haftadr msnmım yok once su son facebook uda ıceren lanet msnı ındırdım ve pısman oldum sılıp msn plus yuklıım dedım sureklı hata verdı, tamam dedım onuda bosverdım eskı msnı gerı yuklım su son cıkanı bu sefer hıc bır sekılde ındıremedım calıstrdıgımda bana wld log hataları verıp durdu,fenalık geldı yuklenmıo zap msn de yukledım burda yazan herseyı de denedım clean up cart curt herseyı yukledm denedım olmadıı YARDIIIIIIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMMMMMM