Arama

MSN neden yüklenmiyor? - Sayfa 8

En İyi Cevap Var Güncelleme: 4 Nisan 2012 Gösterim: 97.586 Cevap: 104
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Şubat 2010       Mesaj #71
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
windows live 9.0 msn yüklenemiyor.windows uptade kullanarak en son sürüm windows Installeri yükle yazılı bir hata penceresi açılıyor.ne yapmam gerekiyor.yardımcı olursanız seninirim.şimdiden tşk.
Sponsorlu Bağlantılar
13seyma13 - avatarı
13seyma13
Ziyaretçi
10 Şubat 2010       Mesaj #72
13seyma13 - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar benim bilgisayarımda msn açılmıyordu.sorun gider çıkıyodu.bende en baştan msn yğkleyebileceğim düşüncesiyle pc nin masaüstünden ve başlat menüsünden msnyi sildim.şimdi bilgisayarıma msn yükleyemiyorum.zaten pcnizde msn var diyo.pcmde msn arıyorum ama hiçbir yerde bulamıyorum.
...ÇOK ACİL YARDIM...
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Şubat 2010       Mesaj #73
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
kardesım allah rası olsun zapmessenger cozdu olayı valla 1 aydır gıremıoduım cok saol kardesım..
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Şubat 2010       Mesaj #74
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar yardımcı olurmusunuz lütfen Msn Sad

Dün Windows Live Messenger'i sorunsuz çalışıyodu. Bugün çalıştırdığımda işleyici geçersiz hatası verdi. Program ekle kaldırdan kaldırdım tekrar yüklemeye çalışıyorum yine aynı hatayı veriyor. Bu hatayı nasıl çözerim lütfen yardımmm.
Dj_EmRe - avatarı
Dj_EmRe
Ziyaretçi
12 Şubat 2010       Mesaj #75
Dj_EmRe - avatarı
Ziyaretçi
arkadaslar daha önce sizlerin yardımıyla sorunu çözmüştüm. Fakat formatlandı bilgisayarım suanda 2009 sürümlü msn kullanıyorum.

Network 3.5 güncellemesini yaparsam düzeleceğini söylemiştiniz ve düzeldi de tesekkürler..

Bunu tekrar yaptım plus yükledim ve uyumluluk yaptım olmadı Msn Sad bana yardım edermisiniz ?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Şubat 2010       Mesaj #76
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
slm beyler bnm şimdi msn en son surumu vardi yukledim kullanıyordum sonra msn acılmadıı bende sildim onu tekrar yuklemek istedim ama olmadıı setupa tıklıyorum orda kutu ısaretleme yerlerı var örnegin fotograf galerisi e mail onun gibi ben onceden yukledıgım ıcın msnın orda kutu ısaretlemede gozukmuor yuklemıs gıbı gozukuor yardım ltfn yha...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Şubat 2010       Mesaj #77
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
kolay gelsın benım bır sorum olacaktı:
Ben bılgısayara Windows live messenger 8.5 yukledım program ne başlat menusunde nede program ekle kaldır da kısacası bılgısayarda gozukmuyor.Baştan Msn yukleyeyım dedım bu sefer de bılgısayarda var gozukuyor yuklemıyor.Kullandıgım ısletım sıstemı Windows 7 lutfen yardımcı olun ıyı akşamlar...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Şubat 2010       Mesaj #78
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar 8.5 kullanıyodm fakat bellı bi zaman sonra qüncelleştrme istedi qncellştrme yaomadıqım zaman 8.5dede hata verdi bende 9.0 ı yklemeye çalştm fakat en son yüklenıyo dedıqı zaman iptal oluyo kendiliqinden .. ne yapmam qerekıyo bi yardımcı olursanız çok sevınırm ..
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Mart 2010       Mesaj #79
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

msn yuklenmiyor

Ben Program Ozelliqlerinden msn bulamadım ve Windows live call die bişi onu kaldırdım ve ben 7.0 yüqlemek istedim Şu sizde Bulunmaktadır Dedi {Windows Live Meseenger} Ne yapmalıtyım yarrdımcı olurmsnz !!!
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Nisan 2010       Mesaj #80
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

msn yuklenmiyor zaten var

yabe msn yükledim sonra bi gün bisorun olmuş bende sildim kayıt girdisini program ekle kaldırdan prgram filesten sonra setup çalıştırdım msn zaten yüklü diyo acaba neden böle diyo