Arama

MSN neden yüklenmiyor? - Sayfa 7

En İyi Cevap Var Güncelleme: 4 Nisan 2012 Gösterim: 97.626 Cevap: 104
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Aralık 2009       Mesaj #61
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
neden msn karşıdan yüklemyor ?
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Aralık 2009       Mesaj #62
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
slm arkadaslar bılgısyara msn yuklemek istıyorum ama bı sorun var. yukleme bıtıyor, ve messengerle ilgili herşeyı kldırmama rağmen messenger sızde zaten var dıo. Neden? cvp için şimdiden teşkrler....
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Aralık 2009       Mesaj #63
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bende de aynı sorun varrr yardmmm yaaa
_KleopatrA_ - avatarı
_KleopatrA_
Ziyaretçi
19 Aralık 2009       Mesaj #64
_KleopatrA_ - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

slm arkadaslar bılgısyara msn yuklemek istıyorum ama bı sorun var. yukleme bıtıyor, ve messengerle ilgili herşeyı kldırmama rağmen messenger sızde zaten var dıo. Neden? cvp için şimdiden teşkrler....

http://download.microsoft.com/download/e/9/d/e9d80355-7ab4-45b8-80e8-983a48d5e1bd/msi bu programla silmeyi dener misiniz

3-) Listeden aşağıdaki resimde gösterilen Windows Live ürünlerini seçin ve Remove tuşuna tıklayın:

snap1

ayrıca>Yeni WLM sürümüne güncelledikten sonra...

bakınız.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Aralık 2009       Mesaj #65
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
msn mı yüklüyorum tam 100 de 100 yüklenmişken yükleme geri alınıyor diyo ve yüklenmıyor.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Ocak 2010       Mesaj #66
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
benim msn açılmıyor açmaya çalıştığımda ise yeni sürüm.karşıdan yükleme felen diye birşey çıkıyor lütfen biri bana yardm etsin
KaNKaWaReZ - avatarı
KaNKaWaReZ
VIP VIP Üye
16 Ocak 2010       Mesaj #67
KaNKaWaReZ - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

benim msn açılmıyor açmaya çalıştığımda ise yeni sürüm.karşıdan yükleme felen diye birşey çıkıyor lütfen biri bana yardm etsin

Kullandığınız MSN Sürümü Nedir Onuda Belirtmemişsiniz..
Anlaşılan Eski MSN Sürümü Kullanıyorsunuz.

Eski Sürümle Devam Etmek İstiyorsanız > Zorunlu Messenger Güncellemeleriyle İlgili

Windows Live Messenger 2009 Kullanmak İstiyorsanız > Windows Live Messenger 2009 (14.0.8089.726)

onlylimp - avatarı
onlylimp
Ziyaretçi
24 Ocak 2010       Mesaj #68
onlylimp - avatarı
Ziyaretçi
Msn yüklemek için custom setup ı indirdim. Ordanda aşağıdaki gibi bir durumla karşılaştım.Zaten yüklü diyor msn oysaki bilgisayarımda msne ait hiç bir şey yok.Yardım ederseniz sevinirim.. adszlk
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2010       Mesaj #69
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Alıntı
onlylimp adlı kullanıcıdan alıntı

Msn yüklemek için custom setup ı indirdim. Ordanda aşağıdaki gibi bir durumla karşılaştım.Zaten yüklü diyor msn oysaki bilgisayarımda msne ait hiç bir şey yok.Yardım ederseniz sevinirim.. adszlk

MSN'den Kurtulun!

Windows Live Messenger'ı sıfırdan kurmakta zorlanıyor musunuz? Bilgisayarınızdaki eski sürüm Messenger'ları ZapMessenger ile temizleyin. Microsoft'un Messenger türevlerini bilgisayardan kaldırmak bazen tam bir karın ağrısına dönüşebiliyor. Dolayısıyla tertemiz bir kurulum yapmak imkansız hale geliyor.

Windows Live Messenger'ın uyumlu bir sürümünü kurmaya çalışırken "Bilgisayarınızda daha yeni bir sürüm var" gibi uyarılar almaktan sıkıldıysanız, ZapMessenger'ı deneyin. Sisteminizde bulunan MSN Messenger, Windows Live Messenger ya da Windows Messenger uygulamalarını kökünden temizleyen program, portatif olarak USB'den de kullanılabiliyor ve çalışmak için Microsoft .net Framework 2.0 gerektiriyor.

Not:
Proğramı çalıştırdıktan sonra starta basarsanız direk silme işlemi yapmaktadır...

ZapMessenger indirmek için tıklayın.

İşletim sisteminiz güncellenmiş ise aşağıdaki proğramları kurmaya gerek yok.
Eğer hata alırsanız ilgili linki tıklayıp yükleyiniz.
Microsoft .net Framework 2.0 indirmek için tıklayınız...

Eğer Windows İnstaller hakkında bir hata alır iseniz lütfen aşağıdaki ilgili olan linki tıklayın indirin...

Windows Installer 3.0

Windows Installer 2.0

Windows Installer 3.1

MSN yüklemek için bu konuyu inceleyin zipli 2 dosyayı indirin tekrar deneyin > Windows Live Messenger 2009 (14.0.8089.726)
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Ocak 2010       Mesaj #70
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaş lar yukarıda kı msn temızleme surumunu yukledım ama fakat bilgisayarım da başka bi msn yukledım msn yine girmıyo otomatık olrak yenı surum yukletmeye başlıyo lutfen bi yardım