Arama

Sakal çıkma yaşı kaçtır? - Sayfa 16

En İyi Cevap Var Güncelleme: 8 Ağustos 2016 Gösterim: 265.155 Cevap: 255
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Eylül 2011       Mesaj #151
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
yerim sakalını ya Msn Grin

Sponsorlu Bağlantılar
Bırak çıkmasın ilerde çok zorluk çekeceksin şimdi kesersen.Azıcık sabret askerde istemesende kestirtecekler zaten asker dönüşüde rambo olarak geri dönersin Msn Happy
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Eylül 2011       Mesaj #152
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaslar oncelıkle sunu soyleyeyim genetikle fazla oynamayn ilerde sorun olur . Ailede köse yoksa ve genital bölgede kıllanma normalse sakal zaten cıkacaktır.tavsiyelerimse jiletı asla ters vurmayn yüzünüz zarar gorur. cıkması icin 2 gunde bır jiletleyn ardndan sarımsak surun 1 ay devam edn 1 hafta dinlendırın bu boyle devam etsin ama yuzunuzdekı kıllar belırgnlesır 1 yil sonra tam anlamyla sakal olur ole 2 ayda sakal ckmaz veya 1lt elma sirkesnı kaynatn ıcıne 1 avuc ısirgan otu yapragi atn 15dk demlendıkten sonra yuzunuzu yıkayn bunu belırlı gunler yapn sure zarfı veremem
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Ekim 2011       Mesaj #153
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
susam yağı,karnca yumurtası ve badem yagını karıstır bir kavonozun içinde bi gün beklet sabahları ince tabaka halinde sakalının çıkmasını istediğin yerlerine sür. bir kaç hafta düzenli devam edersen olumlu sonuc alacaksındır.( bu malzemeleri aktarlarda kolayca bulabilirsin)
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Ekim 2011       Mesaj #154
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
merhaba ben yusuf 16 yasındayım daha tüy yok hem sarısın olduğum içinde bıyık görünmüyor ne yapam ?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Ekim 2011       Mesaj #155
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaslar ben 15 yasındayım sakal konusuna 1 ay öncesinden takmıstım böle sayfalarda bakınıyordum bu sarımsak muabbetini gördüm uyguladım gerçekten işe yarıyor benden söylemesi
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Kasım 2011       Mesaj #156
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Beyler ben 16 buçuk yaşındayım 17 me gircem.. sınıfımdakilerin yarısından çoğunda faulden yanağa kadar sakal var .. yayılıyo bende tık yok .. ben kafayı taktım çıkarcam diye araştırdım sarımsak, badem yağı başkada bişey yok .. traş oluyodum ama tık yok .. cücük yerinde tüğler bide bıyık .. faul bile yokdu .. jilet vura vura cücük azcık koyulaşdı kıllaşdı.. sonra aldım jiletle yukarı doğru ters traş oldum sonra manyaklık yaptım 1 diş sarımsağı ezdim .. bardağa koydum krem gibi ezdim azcık vazelin attım.. vazelin kaş maş çıkarıyo derlerdi neyse vazelinle karışdırdım ezdim içine 2 damla yağ damlattım ... ezdim ezdim.. ters traş oldum .. soğuk suyla yıkadım surdum krem gibi .. 2 - 2 bucuç saat beklettim.. pc başında .. la bi baktım bi şişme bi uyuşma .. baktım aynaya dudağım yüzüm şişmiş kafam büyümüş resmen .. yıkadım soğuk suyla yattım.. sabah kalktım .. yok öyle bişey Allah belamı versin yüzümün o sürdüğüm yerdeki sarımsak parçacıklarının olduğu yerler parça parça yanık gibi sakal çıkcak yerlerin hepsi yanık gibi olmuş yanmış bildiğin.. kafayı yedim ben böyle sokağa nasıl çıkarım nabarım .. 1 hafta öle oldu yüzüm .. çay bardağına elma suyu sıktım.. hergün öle aklıma geldikçe pamukla sürdüm öyle öyle düzeldi sonra kavlamaya başladı.. çok az çokkk dikkatle bakınca anlaşılır bi kaç iz kaldı oda mühim deyil neyse.. yüzüm düzeldi annem Tatlı badem yağı almış .. sakal çıkmasına bire birmiş.. hergün yatarken ondan sürüyodum .. 1 ay sürmüşümdür hergün .. şimdide sürüyom aklıma geldikçe haftada 2 kere fln .. Sonuç olarak bu olay okul açılmadan 1 ay önce oldu .. şimdi okul açılalı 1 bucuk 2 ay olmuşdur galiba.. çenemde sakal çıkdı faullerimde tüğler doldu 30 tüğ varsa 6-7 si sakal gibi kıl siyah .. işe yaradı .. ama sarımsak bi yakıyo bi yakıyo acıdan yüzüm uyuştu .. vallaha billaha gerçekdir. . manyak olan denesin.. bi eşeklik ettik ama Allaha şükür iz kalmadı .. soyuldu kavladı ..
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Kasım 2011       Mesaj #157
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
slm ben 17 yaşındayım bende aynene sarımsak ve bağdem yağı olayını duymuştum bağdem yağını 16 yaşında 1 ay kadar denendim şuan yüzüm
şeftali tüğü gibi tüğüyle dolu artık endişelenmiyorum çünkü bu tüy ler illa sakal olur benden 16 17 civarındakilere tavsiye çok çıkmasını istiyosanız
sarımsak badem yağı olayını bıkmadan usanmadan uygulayın en geç 3 ay ila 1 sene içinde sakallanıcaksınız ama uutmayın şeftali tüy gibi tüy
illa suratınızda olsun eyerki o yoksa karışım bi işe yaramaz
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Kasım 2011       Mesaj #158
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
nbr gençler bence yasımız 17 olmalı sarımsak çok çıkarıo ben sürüm sakal süper
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Kasım 2011       Mesaj #159
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
selam arkadaşlar..
bende sakal problemi yaşıyordum suan 18 yaşındayım ..
ben sadece 2 kere bu sarımsak dalgasını yaptım şimdi faülde ve aşagı doru ve çenemde çok çıkıyoo deneyin ciddiym ve yaptıktan sonra 10-15 gün bekleyin tüyler uzasın sonra vurun jileti Msn Wink
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Kasım 2011       Mesaj #160
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

sarımsağı nasıl sürücem ki anlatın nolur

Bilader
Once 2 diş sarımsagi bi guzel ez su gibi kivama geldikte sonra yuzune iyice yedir bu islemi en az haftada 1kere yap yaklasik 1aya kalmaz adam gibi olursu Msn Grin