Arama

Sakal çıkma yaşı kaçtır? - Sayfa 11

En İyi Cevap Var Güncelleme: 8 Ağustos 2016 Gösterim: 267.950 Cevap: 255
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Aralık 2010       Mesaj #101
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
benim sorum 18 yaşındayım ve tüm genetikal bölgelerimde kıllanma meydana geldi (koltuk altı pns çevresi vb.) birtek sakallarım bitmedi yaşıtlarıma bakdığımda çoğunda görebiliyorum ancak ailemde anne baba tarafı olmak üzere köselik problemi olan hiç kimse yok ben yinede testesteron'mu ölçtürmek için bi doktora baş vuracağım bilgi almak istediğim konu bu test nasıl yapılıyor araştırmama rağmen yazılı bi anlatım bulamadım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tşkr ederim
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Aralık 2010       Mesaj #102
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya ben 16 yaşındayım bıyık ım cıkdı ama sakal yok çıkmasını istiorm 1 aya 2 aya yada yakın zamanda yardımcı olursanız cok seviniirm.....
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Aralık 2010       Mesaj #103
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben 14 yasindayim 15 olacam sakalarim var yani sakalarim var dediysem oyle çok deyil ama deliyolar kara duryo beli oluyo ani sakalim var arkadaslar size tavsiyem jiletle tras olunuz Msn Wink
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Aralık 2010       Mesaj #104
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaslar bnm yasım 16 sakal çıksın istıosanıs 2 kere tersten traş olun ve üztüne 2 tane sarımsagı ezın ve suratınısa surun bıras yanacak ama o kadar olsun bunu 1 ay en fasla 2 ay yapın cübbeli ahhmet hoca gıbı olmassanıs gelın yanıma ben denedım sımdı kızlar bana hasta lıse 2 ye gıdıorum Msn Happy
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Aralık 2010       Mesaj #105
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bn15 yasındayım sarısınım diye bıyıklarım görünmüyor dokunduğumda tüyleri çektiğimde hissediorum sakalın olduğunu ama tıras oluyummı penis etrafında kıllar var koltuk altında bir bölgede var ltfen bana yardım edin
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Aralık 2010       Mesaj #106
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bnce sarımsağa devam bn lise 2 ögrencisiyim sarımsak sürdüm jiletle fln cıkmaya başladı kesin deneyim
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
31 Aralık 2010       Mesaj #107
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar ben 15 yaşındayım haftada 2 kez jilet sürmeme rağmen ne bıtığımda ne sakalımda tüğ bile yok lütfen işe yarayıcı tavsiyeler verin sarmısak felan diolar doğrumu
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Ocak 2011       Mesaj #108
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
sarımsak yagı sakal cıkarırmı?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Ocak 2011       Mesaj #109
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya ben 15 yaşındayım.. Sakal ve bıyıklarım biraz çıktı.. Sakallarımdan memlunum Msn Happy traş olmalımıyım
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Ocak 2011       Mesaj #110
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya 22 yasındayım çenemde ve azcıkda bıyık var cıkmasını ister gibiyim kimse inanmıyo 22 olduguma...