merhaba ben Elif GİRAN.kendimi tanıtmak istiyorum.. 22.07.1995 yılında istanbulda doğdum.kırşehirliyim.Göz rengim yeşil boyum 1.68.kilom 55.ilkokul ve orta okulu istanbul gazi osman paşa cumhuriyet ilköğretim okulunda okudum.liseyide kırklareli anadolu imam hatip lisesinde okuyorum.Annemin adı esin.34 yaşında.babam yok 13 yıldan beri istanbulda yaşıyordum.okulum nedeniyle buraya geldim.burada dedem ve ananem yaşıyorum.ananemin ismi ayşe dedmin ismi ferhat.annanem48 dedem 54yaşında.utangaç,kıskanç,duygusal,yerine göre sinirli bir insanım.çevremle ilişkilerim iyi bu yüzdende arkadaşlarım tarafından sevilen biriyim.yalnızlıktan ve karanlıktan çok korkuyorum.boş zamanlarımda kitap okumaktan,müzik dinlemekten,şiir yazmaktan bisiklet sürmekten ve gezmekten hoşlanırım.erkek arkadaşım yok.televizyon izlemeyi,sinema ve tiyatroya gitmeyi sevmiyorum.dört tane dayım,bir tane teyzem bir tane halam 7 tane amcam var.matematik,edebiyat,ingilizce kimya tarih derslerini seviyorm.fizik ve arapça dersini sevmiyorm.çünkü ikisindede çok zorlanıyorum.en sevdiğim yemekler biber dolması,nohutlu pilav,karnı yarık.satranç oynamayı bilardo masa tenisi oynamayı çok seviyorum.en çok kış mevsimini severim.kalabalık ortamları sevmiyorum..yağmurda yürümeyi kar yağarken onu izlemeyi seviyorum.Hayatımda benim için değerli insanlar öncelikle ailem öğretmenlerim ve arkadaşlarım.onlarım benim yanımda oldugunu bilmek beni mutlu ediyor.onları çok seviyorum onlarında beni sevdiğini düşünüyorum.