Arama

Türkçe/İngilizce - İngilizce/Türkçe çeviri yapabilir misiniz? - Sayfa 19

En İyi Cevap Var Güncelleme: 2 Eylül 2015 Gösterim: 100.161 Cevap: 225
angel98 - avatarı
angel98
Ziyaretçi
3 Nisan 2010       Mesaj #181
angel98 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Keten Prenses adlı kullanıcıdan alıntı

I get up at seven o'clock.Iwash up my face and hands.I have my breakfast. Ido my homeworking.I Play computer games.I listen to music. Igo to play football at midday.Icome home at half past three .I check my homeworks again.Iplay computer games again.Istudy my subjects at nine o'clock.I watch sinema on tv.and I Got o bed ...

verdiğin yazı iin teşekkür ederim ama bana lazım oolan şeylerşunlar paragfraf halinede adım yaşım hobilerim falan yardımcı olabilir misin ??
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Nisan 2010       Mesaj #182
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
merhaba ben Elif GİRAN.kendimi tanıtmak istiyorum.. 22.07.1995 yılında istanbulda doğdum.kırşehirliyim.Göz rengim yeşil boyum 1.68.kilom 55.ilkokul ve orta okulu istanbul gazi osman paşa cumhuriyet ilköğretim okulunda okudum.liseyide kırklareli anadolu imam hatip lisesinde okuyorum.Annemin adı esin.34 yaşında.babam yok 13 yıldan beri istanbulda yaşıyordum.okulum nedeniyle buraya geldim.burada dedem ve ananem yaşıyorum.ananemin ismi ayşe dedmin ismi ferhat.annanem48 dedem 54yaşında.utangaç,kıskanç,duygusal,yerine göre sinirli bir insanım.çevremle ilişkilerim iyi bu yüzdende arkadaşlarım tarafından sevilen biriyim.yalnızlıktan ve karanlıktan çok korkuyorum.boş zamanlarımda kitap okumaktan,müzik dinlemekten,şiir yazmaktan bisiklet sürmekten ve gezmekten hoşlanırım.erkek arkadaşım yok.televizyon izlemeyi,sinema ve tiyatroya gitmeyi sevmiyorum.dört tane dayım,bir tane teyzem bir tane halam 7 tane amcam var.matematik,edebiyat,ingilizce kimya tarih derslerini seviyorm.fizik ve arapça dersini sevmiyorm.çünkü ikisindede çok zorlanıyorum.en sevdiğim yemekler biber dolması,nohutlu pilav,karnı yarık.satranç oynamayı bilardo masa tenisi oynamayı çok seviyorum.en çok kış mevsimini severim.kalabalık ortamları sevmiyorum..yağmurda yürümeyi kar yağarken onu izlemeyi seviyorum.Hayatımda benim için değerli insanlar öncelikle ailem öğretmenlerim ve arkadaşlarım.onlarım benim yanımda oldugunu bilmek beni mutlu ediyor.onları çok seviyorum onlarında beni sevdiğini düşünüyorum.
Sponsorlu Bağlantılar
Dehşetaliminyum - avatarı
Dehşetaliminyum
Ziyaretçi
17 Nisan 2010       Mesaj #183
Dehşetaliminyum - avatarı
Ziyaretçi
Güzel Sözlük - İngilizce Türkçe Çeviri çevirilerinizi kısadan ve en hızlı şekilde yardımcı olur
KONULAR=CLOSED
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Mayıs 2010       Mesaj #184
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
I shall either find a way or make one
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Eylül 2010       Mesaj #185
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
un
fadedliver - avatarı
fadedliver
Ziyaretçi
21 Eylül 2010       Mesaj #186
fadedliver - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

un

un - flour
MystCrose - avatarı
MystCrose
Ziyaretçi
27 Eylül 2010       Mesaj #187
MystCrose - avatarı
Ziyaretçi
Bunun Türkçe Çevirisi Lazım

alright this has been fixed in original server but since its Episode 5 it might come up again. and in Private servers it works.
Open ur shaiya 3 times.
u have the GOLD account, and the CLEAN account.
Trade items or gold bars to the CLEAN account, the GOLD account presses OK in transaction.
In third shaiya LOG In with GOLD account which makes the gold account in first shaiya DC. in second Shaiya with the clean account wait 9seconds and press OK.
then log in with GOLD account and hopefully u now DUPED the items. ^^
DO this Several time before it will work. it doesnt always work.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Ekim 2010       Mesaj #188
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
dün sabah kalktım.elimi yüzümü yıkadım.ve giyinmeye başladım .sonrababannemi ziyarete gittim.oradan çıktım.arkadaşlarımla gezdim .eve geldim derslerimi yaptıım ve uyudum.sabah kalktığımda dün hatırlayıp çok mutlu oldum

çevirirseniz çok mutlu olurum
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Ekim 2010       Mesaj #189
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
The Fugees - Ooh La La La şarkısının türkçe çevrisini bulamadı myardım edermisiniz
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Ekim 2010       Mesaj #190
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Türkiye devletinin şekl-i hükûmeti cumhuriyettir.”
• Türk milletinin karakterine ve adetlerine en uygun olan idare, Cumhuriyet idaresidir. (1924)
• Cumhuriyet rejimi demek, demokrasi sistemiyle devlet şekli demektir. (1933)
• Cumhuriyet, yüksek ahlaki değer ve niteliklere dayanan bir idaredir. Cumhuriyet fazilettir. (1925)
• Bugünkü hükümetimizin, devlet teşkilatımızın doğrudan doğruya milletin kendi kendine, kendiliğinden yaptığı bir devlet ve hükümet teşkilatıdır ki onun adı Cumhuriyettir. Artık hükümet ile millet arasında geçmişteki ayrılık kalmamıştır. Hükümet millet ve millet hükümettir. (1925)
• Türk Milletinin tabiatına ve geleneklerine en uygun olan yönetim, cumhuriyet yönetimidir
• Cumhuriyet, yeni ve sağlam esaslariyle, Türk milletini emin ve sağlam bir istikbal yoluna koyduğu kadar, asıl fikirlerde ve ruhlarda yarattığı güvenlik itibariyle, büsbütün yeni bir hayatın müjdecisi olmuştur. 1936