Arama

Paxil ilacı kullanıyorum tavsiyeleriniz nedir? - Sayfa 2

En İyi Cevap Var Güncelleme: 23 Mart 2015 Gösterim: 39.245 Cevap: 16
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Kasım 2011       Mesaj #11
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
siz hepiniz çıldırmışsınız hapın arkasına sığınmışsınız Bırakın bu ilaçları PROSEDÜR okuyun ilacın hastalığını tedaviden çok hastalığa itiyor kağıdın diğer sayfası zaten yan etkileri ile dolu ve nerdeyse tüm antideprasan reçetelerinin nerdeyse %90 da uyarı 'İntihtihara meğilliolanlar kulanmasın' 'bağımlılık yapar' amacının çok dışında bi durum ilakki antideprasan kullanmak istiyosan MUZ doğal anti deprasan saba kalkınca aç karna bi tane ye
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Mart 2012       Mesaj #12
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar bende paxil 20 mğ kullandım gerçekten işe çok yarıyo şuan 7 ay olacak yakındada bırakmaya başlıcam tabi doktor gözetiminde sakın burda yazılan apuk supuk şeylere inanmayın doktor kontrollerini aksatmayın gerçekten insan zamanla kendini iyi hissediyo tabi allahada sığınmak lazım hepimize zaten şifayı veren o deyilmi
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Temmuz 2012       Mesaj #13
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
merhaba bende paxil 20 mg kullandım cok faydasını gördüm 1 yıl kullandıktan sonra 2 gunde 1tane içmeye basladım bir ay gibi bir sure ole devam etim ondan sonra 5 gunde 1 tane haftada 1 tane derken ve irademı kullandım bıraktım suan cok rahat ve iyim ...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Ağustos 2012       Mesaj #14
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bende kullanıyorum bir aydan beri gayet güzel bi ilac iki sene cektim ben bu hastalıgı paxil 20 mg kullanıyorum ve şu an çok iyiyim doktorum sayesinde
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Ekim 2012       Mesaj #15
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
[QUOTE]paksil ilac ile ilgili daha fazla bilgi istiyorum[/QUOkkkkkTE]
semra incekılıç - avatarı
semra incekılıç
Ziyaretçi
29 Kasım 2013       Mesaj #16
semra incekılıç - avatarı
Ziyaretçi
bende paxil kullanıyorum nefes almada zorlanıyorum sakıncası varmı cevap istiyorum
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Mart 2015       Mesaj #17
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Arkadasim elektrik soku gibi bir his yapar birden birakirsan yavas yavas birakirsan doktor kontrolunde hicbisey olmuyo ben biraktim fakat 2 ay sonra tekrar rahatsizlandigim icin baslamak zorunda kaldim ne yazikki