Arama

Elektrik ve elektronik mühendisleri ayda ortalama ne kadar ücret alırlar? - Sayfa 5

En İyi Cevap Var Güncelleme: 8 Eylül 2012 Gösterim: 52.866 Cevap: 43
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Aralık 2011       Mesaj #41
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Slm ben denizli atatürk teknik ve e.m.l. de okuyurum.Lise 2 yim. bölümüm elektrik elektronik teknisyeni ben elektrik-elektronik mühendisi olmak istiyorum ama yeterli bilgim yok bana yardımcı olur musunuz?
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Nisan 2012       Mesaj #42
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
2 seneliğe git . dgs ye gir kazan onu sonra seç em yi oku ama hiç tavsiye etmem . Hayat enerjim gitti gerek yok. gir hemen liseden sonra bi fabrikaya . sadece iş bilmen lazım aldığın para gene 2000 lirayı geçer artı sorumluluğun olmaz. biraz aşağılık kompleksin olur o kadar her teknisyen gibi Msn Grin eem ci arkdaslara selam tercihlerinizi her ikisinide olacaz sandığınız için yaptınız bunu herkes biliyor kendınızı kandırmayın . Sizin gördüğünüz kadar em lerde görüyor .Kadroyu aldık diye kalkmasın bir tarafınız . Sadece öss de aldığınız puan önemli değildir . Üniversitede aldığınız eğitimde önemlidir. çok eem ci gördüm kendini hem elektrik hem elektronik mühendisi olacam sanan . Seçimi akıllılar gibi yapıp da sonradan zıplamayın . Araştırın sonra tercih yapın madem sonra mızıkçılık yapıyonuz D:
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Nisan 2012       Mesaj #43
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
elektrik mühendisliği mi yoksa elektrik-elektronik mühendisliğimi die sorarsanız boğaziçi,odtü,ege,hacettepe gibi yerlerin elektrik elektronik müh.'ni kazanamadıysanız sakın yazmaya kalkmayın pişman olursunuz. kocaeli'de elektrik mühendisliği okuyorum. bu benim kendi şahsi görüşüm. 3. sınıftayım diğer bölümlerden mezun olan arkadaşlardan haberler alıyorum durumlar kötü. tmm elektrik mühendisliği için herşey muhteşem diyemem ama boş kalmazsın diyebilirim. en kötü elektrik mühendisi bile bina aydınlatması işine girer sadece imza atıp ayda 1500 kazanır..
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Eylül 2012       Mesaj #44
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
açarmısınız eem lerin durumu niye kötü özelde iş yok mu ?

Benzer Konular

31 Ocak 2018 / Misafir Cevaplanmış
7 Temmuz 2015 / Misafir Soru-Cevap
27 Eylül 2010 / acil cevap pls Soru-Cevap
16 Aralık 2011 / Misafir Soru-Cevap