Arama

Kuş nasıl yakalanır? - Sayfa 9

En İyi Cevap Var Güncelleme: 9 Ocak 2017 Gösterim: 119.574 Cevap: 151
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Şubat 2012       Mesaj #81
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bi 1,5 litrelik su şişesi alın üzeri açık dikdörtgen gibikesin arayı açın çubuk koyun araya yem koyun kuşgeldiğinde çubuğa çarpıp kendini kapar veya iple bağlar siz uzaktan kaparsınız daha denemedim ama denenyin
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Şubat 2012       Mesaj #82
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
en iyisi sıcak bir yere yem atarak kuşların gelmesini bekleyin gelince kar topu ile onu wurun
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Şubat 2012       Mesaj #83
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
BEN HER NE KUŞ EVİME KONARSA YAKL-ALIRIM BENİM KUŞUMU YANINA ATIP YAKALARIM ANU OYALARIM VE ÜSTÜNE ATLARIM HEM YAKALAYIP EVE GÖTÜRÜP BANTLARIM 9GÜN GECER UÇURUM KUŞU BANA ALIŞIR
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Mart 2012       Mesaj #84
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
fare yapışkanını kısa dal kesip dala sürün ve bumları köyrü şeklinde toprağa saplayın 6 tane çunuğu dalı veya ondan sonra ekmek yem dökün takipte olun bırakıp gitmeyin kuş yem için dallara çıkacaktır çıkınca yapışır göğsü yapışmadan koşup alın
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Mart 2012       Mesaj #85
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bir kafes bulun içine yem atın, kafesin kapısını ipe bağlayın kuşun sizi görmeyeceği yerde bekleyin. kuş kafese girdimi ipi çekin kapı knarır ve kuş yakalanır.(;
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Mart 2012       Mesaj #86
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar ilk önce bir kilim varsa işinizi görürü kilimi kendi üzerinize serin ve üstüne yem atın kuş geldiğinde birden kilimi katlayın ve yakalayın
ben 2 yıldır aynı şeyi yapıyorum 7 tür kuşum var tabi arada melezlerde var

Eger atmaca kusu veya Kartal yakalamak istiyorsaniz ilk once bir serce yakalamalisiniz ve o serceyi 0 hafta tahtada birakin iple yem verin sonra 1 hafta sonra alisacaktir sonra atmacalarin yasadigi yerlere gidin 2 metrelik ag kurun atmacayi gordugunuzde iple bagli olan kusunuzu gosderin Atmaca sonunda agda....
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Mart 2012       Mesaj #87
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar ben kuşları elimle yakalıyom ama çok zor oldu sız buğdayı alıp koy kuş geldiyinde üzerine minder veya kilimi at ve kuşu yakala ben hep böyle yapıyom
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Mart 2012       Mesaj #88
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
1.Evet Serçe V.s Yakalamak İstiyorsanız En Basit Yolu Bejingle Yakalamaktır.
2.Evet Fare Dediğimiz Hayvanın Balisiyle Yakalamak Evt NAsıl Yakalıycaz Dieceksiniz Biiiiii Normal Bir Değnek Kuslar En Çok Nereye Konuyosa O Değneği Oraya Yerleştirelim Yerde Olmasa Sevinirim Değneğe Bali Sürelim Ama Yakaladıqın Kuş Meğde Mırişki Olur Tüyleri Hepsi Bali Olr İşe Yaramz Günahtır Karışmayın Boşwer Ama Yakalıyorsanızda Ortağız Paylasıyoz ((Butları Benim Aqaa)) İnş. Derdinize Derman Olabildim
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Mart 2012       Mesaj #89
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Evt Arkdaslar Tabiki Derdinize Derman Olcam Bir Yabancı Kus Geldi Yandaki Komsunun Damına Kondu Dielim Gidersin Dersin O Kuş Benim Tuttuysan Ver Bana Yoksa Seni Vururum Şakaa Şakaa Msn Grin
Yabancı Kus Geldi Yandaki Komsunun Damına Kondu Bir Dişi Kuş Çıkarıp Yere Atarsın ((Yavaş Ataarsın Kuşu Öldürme Aqaa)) Sonra Yemi Atarsın Yani Yem Dediğimiz Şhey Buğdaydır Evt Dersin ((Geah Geah Geah Oqlum Olum Geah Yoksa Seni ***)) Sonra Kusunuzun Yanına Konduqunda ((Tabii *** Konar)) Güzel Temiz Bir Değnek Eline Alırsın İkisini Birden Devirirsin Evt Kusları Temizce Yıkarsın Çigi Goşt Yaparsın Bnde Gelirim Beraber Bir Ziyafetimizi Çekerizz ((:
Götiye Gırdım
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Mart 2012       Mesaj #90
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
önce yere biraz yem atın sonra bir teşti çubukla tutturun çubuğa ip bağlayın sonra biraz bekleyin kuş yemi yemek için teştin altın girince ipi çekin ve kuş yakalandı