Arama

Kuş nasıl yakalanır? - Sayfa 10

En İyi Cevap Var Güncelleme: 9 Ocak 2017 Gösterim: 120.388 Cevap: 151
pusula - avatarı
pusula
Ziyaretçi
16 Mart 2012       Mesaj #91
pusula - avatarı
Ziyaretçi
[QUOTE=Misafir;2365300]önce yere biraz yem atın sonra bir teşti çubukla tutturun çubuğa ip bağlayın sonra biraz bekleyin kuş yemi yemek için teştin altın girince ipi çekin ve kuş yakalandı[/QUO

Sponsorlu Bağlantılar
nerede o eski kuşlar şimdi çok zekiler Msn Happy
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 3 üye beğendi.
metin avcı - avatarı
metin avcı
Ziyaretçi
27 Mart 2012       Mesaj #92
metin avcı - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar iple kuş avı nı pimapenli balkonlarda bile yapabilirsiniz
malzemeler bir adet iplik bölgeye ve bekliyeceğiniz yere göre biraz ekmek kuruda olabilir önce 2 çeşit var 1. si 1 adet kurdan vb şeyler ipi kürdanın ortasından sıkıca bağlayın sonra kurdanı çıkmıycak şekilde ekmeyin olduğu yer biraz ilerisine salamca monte edin sonra ipinizin uzun olaması lazım ipi alın ve sadece bir gevşek düğüm yapın düğümü elinizle ekmeği koyacağınız yere yerleştirin ve ipin ucu siz de olsun bir şey bağlaya bilirsiniz kapı arkasında olur kapıyı gevşek kapatın kuş ara sıra gelecektir ve sonra ipin ortasındaki ekmeyi yemeye başlıyınca çekin ipiniz biraz inceyse yavaş ama seri çekin kuş çırpınmaya başlayacaktır ayrıca sapana iğtiyacı olan varsa bana burdan mesaj atın 1 adet var ve kuşa gelince elinize bir bez parçası alın çünkü kuş ısıracaktır 2. side bir ipi gine kurdana bağlayım 1 veya 2 santim yukarıya kürdanı sıkıştırın ve gine ipe 1 adet gevşek düğüm atıp ekmeyi koyacağınız ve sonra ipin ucunu kesip iyice düğüm atıp bekliyoruz bu yöntem tahta üzerinde kısa minialarla ama ben böyle de iyi rasgele ins yakalarsınız daha sonra gine sizlere tuzaklar söyleyecğim ben kurdum ve elimde sapanım genellikle bana kumru geliyor ve boş kafesin içine koydum onuda astım serce geliyor
Sponsorlu Bağlantılar
metin avcı - avatarı
metin avcı
Ziyaretçi
2 Nisan 2012       Mesaj #93
metin avcı - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

ya ben kutu koydum birde çbuk buğdayı döktüm bekledim serçe geldi yemi alıp fırladı ununu sebebi ne olabilri lütfen cevap verin

arkadaşım kumrunyakalamk için pimapenli evler için söylüyorum 1 ip biraz ekmek ve pimapenin önüne kapatma yerine biraz ekmek ve ipi pimapenin panjurun yanlarda mavi yerler vardır oraya ipin bir ucunu bağla diğerini sen kapının arkasında bir şeye bağlayıp dur kuş gelince ipi çek panjur örtülür ve kuşu yakalarsın bende yaptım 4 gündür 3 kuş aldım kapıyı gevşek kapatMsn GrinMsn WinkMsn WinkMsn WinkMsn WinkMsn WinkMsn Wink
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Nisan 2012       Mesaj #94
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
merhaba benım adım alper size bişey söylicem ben 4 tane kus yakaladım ama bu kuslar 3 serce 1kumru sız benım nasıl yakaladımı merak eddınız sıze soylıyorum nısan aylarında kuslar yumurta yapar ama yuvalı bır yere gıtmelısınız hergun kus yumurtadan cıkınca bıraz buyunce yuvadan ucuyor ama 1metre kadar ucabılıyor ben oyle yakalıyordum yöntem2 benım kocaman su tavancam var 2 metre kadar uzaga gıdıyor ben pusu kurarak kusların agaca gelmesını beklıyorum arkasından yaklasarak su tavancasıyla onu yakalıyorum cünkü kanatı ıslanıyor ve ucamıyor yöntem3 kocaman çaşaf gibi bisiy alın eyer misine varsa dört kenarına baglayın uca kadar gidince 1parca yapın üstüne bugday ekmek kırıntısı ölü böcek hafif yakılmıs sac tüy kuru ot sac güvenin bana bende ise yaradı ıpı agactan diyer tarafa geçilin kus icine geçince hemen cekın bana sorunuz olursa sorun cumartesi ve pazar burda olurum
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Nisan 2012       Mesaj #95
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bende kafesi bir ip yardımıyla yukarı asıyom altına yem bırakıyom sonra kuş geldiğinde ipi esip yakalamaya çalışıyom
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Nisan 2012       Mesaj #96
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
yabani kanarya yakalamak istiyorsanız iki gözlü kafesin bir gözüne kanaryanızı koyun.cep telefonunuza kaydettiğiniz kanarya ötüşünü açın ve kafesin bir gözünü açın yabani kanarya kafesin etrafında gezindikten sonra kafese girecektir.girmezse b planını uygulayın.b planını bende bilmiyorum.
pusula - avatarı
pusula
Ziyaretçi
10 Nisan 2012       Mesaj #97
pusula - avatarı
Ziyaretçi
Kapanca

48vqy

Doğa kuşu yakalamak için hazırlanmış bir düzenektir ortasındaki bölmeye öten bir kuş konulur 2 yan tarafı kapandır kuş bölmeye girip dala bastığı an kapan kapanır.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Nisan 2012       Mesaj #98
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaslar=oncelikle,kuşun,yabani,veya,güvercin,olduğunu,belirledikten,sonr a,yem,atıp,başka,kuş,getirin
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Mayıs 2012       Mesaj #99
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
masmaviyelke12 adlı kullanıcıdan alıntı

dostlar, ince misina alınır,20 kadar dğüm sıkılmadan atılılır,yere konur üstü yemlenir bugday ekmek kırığı vs, misinanın bi ucunu bağla biyere ,sora gelsin kuşlar)))

dosttum bir ipe 20 düğüm nasıl atacağız ?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Mayıs 2012       Mesaj #100
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Anlatam şimdi büyük siyah çöp poşeti alın yere yatın üzerinize serin ve yemi üzerinize dökün kuş üstünüze konacak sizde katlayın yakalayacaksınız bu kadar basit ben bu taktikle bir sürü kuş güvercin martı bile yakaladım Msn Happy)) .d