arkadaşlar iple kuş avı nı pimapenli balkonlarda bile yapabilirsiniz
malzemeler bir adet iplik bölgeye ve bekliyeceğiniz yere göre biraz ekmek kuruda olabilir önce 2 çeşit var 1. si 1 adet kurdan vb şeyler ipi kürdanın ortasından sıkıca bağlayın sonra kurdanı çıkmıycak şekilde ekmeyin olduğu yer biraz ilerisine salamca monte edin sonra ipinizin uzun olaması lazım ipi alın ve sadece bir gevşek düğüm yapın düğümü elinizle ekmeği koyacağınız yere yerleştirin ve ipin ucu siz de olsun bir şey bağlaya bilirsiniz kapı arkasında olur kapıyı gevşek kapatın kuş ara sıra gelecektir ve sonra ipin ortasındaki ekmeyi yemeye başlıyınca çekin ipiniz biraz inceyse yavaş ama seri çekin kuş çırpınmaya başlayacaktır ayrıca sapana iğtiyacı olan varsa bana burdan mesaj atın 1 adet var ve kuşa gelince elinize bir bez parçası alın çünkü kuş ısıracaktır 2. side bir ipi gine kurdana bağlayım 1 veya 2 santim yukarıya kürdanı sıkıştırın ve gine ipe 1 adet gevşek düğüm atıp ekmeyi koyacağınız ve sonra ipin ucunu kesip iyice düğüm atıp bekliyoruz bu yöntem tahta üzerinde kısa minialarla ama ben böyle de iyi rasgele ins yakalarsınız daha sonra gine sizlere tuzaklar söyleyecğim ben kurdum ve elimde sapanım genellikle bana kumru geliyor ve boş kafesin içine koydum onuda astım serce geliyor