Arama

Satanistler neler yapar? - Sayfa 2

En İyi Cevap Var Güncelleme: 13 Şubat 2017 Gösterim: 37.098 Cevap: 17
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Haziran 2012       Mesaj #11
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
seytan bir lanettir tabiiki o seytana inananlar ve yandaslik edenler yani satanistler bakalim hesap günü gelip cattiginda ve en önemlisi azraili karsilarinda gördüklerinde ne halt edecekler o seytanla beraber onlarda lanetlenmistir
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Ekim 2012       Mesaj #12
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
eylul adlı kullanıcıdan alıntı

sen onu bunu merk etcgne kendi dinine baksana! birazcık at gözlügü yerine mantık gözlgü takmanı tawsie edrm...p

kedi dinine bakmış ne var MÜSLÜMAN olmakta RABBİM sizi kahreder umarım
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
FAFA TEMAS - avatarı
FAFA TEMAS
Ziyaretçi
2 Aralık 2012       Mesaj #13
FAFA TEMAS - avatarı
Ziyaretçi
SATANISTLER SEYTANA...BEN ISE SEYTANIN KORKDUGU,ADI CEKILDIYI AN KAÇAN ALLAHA SIĞINARIM...ALLAHU EKBER
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Aralık 2012       Mesaj #14
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
yok kedi kesmeymiş yok oymuş buymuş sadece objektif bakamıyosunuz gözleriniz kör olmuş artık allah allah diye diye.Bayramlarda danaların peşinden koşturanlar ? onlar ne yapıyor azıcık OBJEKTİF bakın
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2012       Mesaj #15
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
a)Şeytana taparlar : Satanistler, Allah’a inanmazlar Allah’a kul olmazlar, şeytana inanırlar, ona kulluk yaparlar. Bunu da özgürlük adına yaparlar. Bunun özgürlük adı ile kölelik olduğunu düşünmezler.

Bugün maddeye tapan, maddeye kul olur. Nefsine tapan nefsine kul olur. Allah’a tapan Allah’a kul olur, şeytana tapan da şeytana kul olur.

Şeytan hiçbir zaman asıl hüviyeti ile yaklaşmaz. Kendisine tapınılması için ne lâzımsa yapar. Cahiliye döneminde Allah’a inandığı halde putlara aracılık yapsın diye tapanlar vardı. Bunun gibi Hristiyan, Budist ve Yahudi olduğu halde şeytana da tapanlar vardır. Bugün dinî bilgisi olmayan gençler arasında da şeytana tapmak moda olmuştur.

Bu konuda Cenab-ı Allah kullarını uyarmıştır.

-“Ey insanlar! Şeytanın peşine düşmeyin” (Bakara Sûresi : 168).

-“Ey iman edenler! Sakın şeytanın peşinden gitmeyin” (Bakara Sûresi : 169).

-“Şeytana kulluk etmekten kaçının.” (Zümer Sûresi : 17).

-“Şeytan bir kimseye arkadaş olursa, ne kötü bir arkadaştır.” (Nisâ Sûresi : 38).

-“Allah’la birlikte başka bir tanrıya tapıp yalvarma!” (Kasas Sûresi : 88).

-“Şeytana tapmayın” demedim mi? (Yâsin Sûresi : 60).

-“İnsanlardan bazıları, cinlerden bazılarına sığınırlardı da onların taşkınlıklarını arttırırlardı.” (Cin Sûris : 6).

-“Kim şeytanı yoldaş edinirse, bilsin ki şeytan, kendisini saptıracak ve alevli ateşin azabına sürükleyecektir.” Hac Sûresi : 4).

-“Allah şeytanı lânetlemiş; o da : “Yemin ederim ki, kullarından belli bir pay edineceğim” demiştir. “Onları mutlaka saptıracağım, muhakkak onları boş kuruntulara boğacağım, kesinlikle onlara emredeceğim de Allah’ın yarattığını değiştirecekler” dedi. Kim Allah’ı bırakır da şeytanı dost edinirse elbette apacık bir ziyana düşmüştür.” (Nisâ Sûresi : 118-119) diye bildirilmiştir.

Atalarımız : “Şeytanla kabak ekenin kabağı başında paralanır.”, “Şeytanın dostluğu darağacına kadardır”, “Şeytan insanı aldatır, ama suyunu ısıtıvermez” demişlerdir.

b)Ayinleri : Satanistler ayinlerini çok özel ve gizli yerlerde yaparlar. Siyahlar giyerler.

Satanik Kilise bu durumdaki bir sataniste şu tavsiyelerde bulunur : Mumu yakın ve önünüze koyun. Dik oturun, derin nefes alın ve sakinleşin. Şuurunuzu, tüm dış düşüncelerden temizleyin. Aleve bakarken içinizden yüksek sesle “Karanlığın Efendisi! Ben hazırım, senin gücünü hissediyorum, ben şeytanın sahiplendiklerinden biriyim, selam şeytan” deyin.

Satanistlerin kendilerine ait tatil günleri vardır. Her satanistin doğum günü onun için satanik tatildir. Cadılar günü ikinci büyük tatilleridir. Çoğunlukla siyah giyinirler.

Ayinlerde kedi kurban edilir. Kedi kanı içilir. Kız erkek beraber olmaktan asla çekinmez. Birbirlerinin vücudunu çizip kanını emerler.

Ahlakî kural tanımazlar. Onlar için hayat, sadece dünya hayatı oluduğu için hayatlarını diledikleri gibi yaşarlar. Kimseye acıma hissi taşımadıkları için her çılgınlığı yaparlar.

Ölümsüz olabilmenin yolunun satanizmden geçtiğine inandıkları için bu uğurda herşeyi yaparlar.

Ayinler genellikle terk edilmiş, harabe yerlerde düzenlenir. Kan akıtılır, kan içilir, şeytana kurban verilir, duvarlara kanla şekiller yapılır. Kurban edilecek kedi bulunamazsa bir kız kurban edilir. (Bak. Aksiyon 1998 Sayı 186).

Programlarda alkol, uyuşturucu ve seks ihmal edilmez. Gelenlere satanizmle ilgili kitaplar verirler. Kendilerine yakınlık gösterene çok iyi davranırlar, onu kazanmak için her şeyi yaparlar. Şeytana tapmayı eğlence gibi gösterirler. Dünyayı ele geçirip, dünyanın hakimi olacaklarını telkin ederler. Kedi kanı ikram ederler. Kurbanlarını acı çektirerek öldürürler.

Kur’an’a hareket ederler. Bir satanist hatıralarında kuran sayfalarının üzerine sapık eylemlerde bulunduğunu anlatmıştır. Diyanet Dergisi Nisan 2001, s.43).

Bir satanistin anlattıklarından bir bölüm nakledelim : (06-04-2002 Vakit Gaz.)

«Maddi açıdan durumum oldukça iyiydi, zengin aile çocuğuydum kısacası. Değişik arayışlar içinde, macera peşindeydim. Beyoğlu’nda, satanıst bir grupla tanıştım ve Ataköy’de oturduğumu öğrenince benimle yakından ilgilendiler. Bana okumam için satanizm ile ilgili kitap verdiler. Kıyamet gününden, ölümsüzlükten falan bahsediyordu. Daha sonra beni Ataköy’de oturan gruptan olan diğer kişilerle tanıştırdılar. İlk başta, benim oyun olarak baktığım ayinler yapıyorduk. Kendimi tutamayıp gülüyordum, ama onlar çok ciddiydi ve sanki uçuyorlardı. İlk başlarda korktum gerçekten, ama sonra ben de onlardan biri oldum. Heavymetal türü müzikler dinlerdik. Bu müzikleri yapanlara tapardık.

Kandırdıkları gençelere ölümsüzlüğü, dünyayı ele geçirmeyi vaat ediyorlardı. Bir oyun oynuyorduk sanki. Şeytana tapar gözükecektik, fakat asıl amacımız şeytanı yok edip dünyayı ele geçirmekti.

Hepimiz tam bir din düşmanıydık, özellikle İslâmiyet’in. Kur’an-ı Kerim yapraklarına, cami duvarlarına ve cami bahçesindeki musalla taşlarına akla gelmedik sapıkça eylemlerde bulunur ve kendimizi tatmin ederdik. Böyle yaparak şeytana hizmet edeceğimiz şeklinde beynimiz yıkanmıştı. “Eminim şeytan bizi seyredekren kıskanıyordur” diye onunla alay ederdik.»

Lara Falay’ın intiharından sonra bilgisayarında korkunç şekiller, korkunç resimler, çıplak öldürülmüş kadın, görüntüleri, ayin görüntüleri, kesilecek kediler, şeytan figürleri, kan görüntüleri ve kan emenler... bulunmuştur.” (25 Haziran 2002 Milliyat Ga.)

c)İşkence şekilleri :

Allah Rasülü’nün şöyle bir uyarısı olmuştur: “Bir zaman gelecek şeytanlar bazı kimselerin evlatlarına ortak olacaklar.”

-Bu da olacak mı ya Rasülellah? Denmiş, O da :

-Evet cevabını vermiştir.

-Bizim evlatlarımızı onların evlatlarından nasıl ayırt edeceğiz? Diye sorulunca, Allah Rasulü şu cevabı vermiştir :

-Haya ve merhamet azlığından.” (Ramuz el-Ehadis : 504/4).

Satanizmde acı verme, acı çektirme, işkence ile öldürme ana prensiplerdendir.

İnternette chat yaptıktan sonra ortadan kaybolan 17 yaşındaki Gizem Ayvalı “korkunç şeyler olacak” diye not bırakmıştır. Günlüğünde şu sözlere rastlanmıştır.

“Şu anda deli gibi ağlıyorum. Kafamı bir türlü toparlayamıyorum. Hayattan ve yaşamaktan, acı çekmekten, üzüntü çekmekten bıktım. Kendime gelemiyorum. Allahım yardım et bana, ne olursun. Yoksa kötü şeyler olacak, dayanacak gücüm kalmadı.” (06-02-2002 Türkiye Gaz.)

İstanbul Ortaköy’de başı taşla ezilerek ölüsüne tecavüz edilen Şehriban Coşkunfırat, satanistlerce şeytana kurban edildiği anlaşılmıştır. (21/09/1999 Zaman Gaz.)

İşkence yöntemleri insanın tüylerini ürpertecek boyutta. Satanistler işkence yöntemlerini şöyle sıralıyorlar : “Gözlerini bağlayın, kıyafetini çıkarın. Sonra el ve ayaklarından asın, kırbaçlayın. Sopa ve elektrik telleriyle dövün, çırılçıplak ayakta bekletin. Üstüne soğuk su dökün. Teninde sigara söndürün. Elektroşok verin, dövün, yumruk atın. Dövüş köpekleriyle saldırın. Fooseptiğe atın. Saç ve tırnaklarını sökün, yerde süründürün. Ellerini arkadan bağlayın, işkencede çakı ve cam parçası kullanın. Ateşle yakın, soğuk zeminde yatırın, hücreye pis su basın. Önce aç, sonra susuz bırakın. Sonra çok su verin. Karpuz gibi sulu meyveler de verebilirsiniz. İşemesini engellemek için ellerini ve penisini bağlayın. Tek kişilik hücreye kapatın. Adıyla değil, numarayla çağırın. Gözünün önünde kız kardeşine, annesine tecavüzle tehtit edin. Ve ölüm.... Kazığa oturtun, ellerinizle boğun, parmaklarını sokarak gözlerini oyun. Sivri uçlu silahla gözünden, cinsel organından ve boynundan bıçaklayın. Sopayla şahdamarına vurun, boynunun arkasına vurun.» (06/04/2002 Vak. Gaz.)

İnternette bir gencin anlattıkları çok önemlidir.

-“Özgür, durumdan çok etkilenir. Arkadaşı ona, doğaüstü inançlardan güç aldığını, hatta Allah yerine Şeytan’a inandığını anlatır. Büyü törenini toplu halde tekrarladıklarını ekler; ama hemen değil, ancak tanışma gecesinde o da katılabilecektir.... O gece geldiğinde Özgür, arkadaşıyla birlikte Bebek’te bir yata biner.

-“Çok kalabalıktı, içinde sürekli “Satan, Satan” kelimelerinin tekrarlandığı bir müzik çalıyordu. Yattakiler bu müzik eşliğinde halka halinde dönmeye başladılar. Kendilerinden geçmiş gibiydiler, öyle ki karşısındakine bıçak sallayanlar bile vardı. Sonra kapının üzerindeki, çarmıha gerilmiş kedi resmini gördüm. Tam o sırada, derinden gelen bir kedi iniltisi duydum sanki. Denizin ortasında ne kedisi, her halde sarhoş oldum, diye düşünüp üzerinde durmadım. Gece yarısından sonra herkes birbiriyle sevişmeye başladı. Eşini bıçakla çizenler ve kanlarını emenler vardı. Burçların kendileri için çok önemli olduğu gerekçesiyle bana burcumu sordular. Boğa burcundan olduğumu söyledim ve otuz yaşlarında bir kadın Boğa ve Oğlak burçlarının aynı tabiatlı olduğunu söyleyip, benimle birlikte olmak istedi. Uyandığımda saat sabahın beşiydi ve yatakta üç çıplak kadın daha vardı. Apar topar yukarı çıktığımda, insanlar sereserpe yatıyordu. Vücutları ve duvarlar kan lekeleriyle doluydu. Kendi kanlarıyla duvarlara tuhaf şekiller çizmişlerdi. Koşarak ayrıldım oradan.”

Satanistler daha çok cinayet işlemeden mutlaka “dur!” denmelidir. Bugün satanistlerin arasına ayin, toplantı yerlerine küçük çocuklar da gidebilmektedir. Bunlar kötü yönde etkileniyor. Veya internet bağlantısıyla etkileniyorlar.

Yeni ölmüş bayanların cesetleri ile cinsel ilişkiye giren, şeytanı mutlu edebilmek için babalarını bile öldüren ve cesetlerini hiçbir pişmanlık belirtisi göstermeksizin parçalayan, mezarları açıp ölülerin baş ve parmaklarını ayinlerde kullanan, genç kızların kanını içmek ve iç organlarını yemek amacıyla zalimce kullanan gençler de kurtarılmalıdır. (22/09/1999 Zaman Ga.)

Emniyetten yapılan açıklamaya göre; satanizm, en tehlikeli akımdır. Satanist gruplar da elemanlarının beyinlerini uyuşturmada müziği bir araç olarak kullanmaktadırlar.

Bir genci etkileyerek, ideolojilerinin bir neferi haline getirmek için grup psikolojisini kullanmaktadırlar. Gençleri bu tür tehlikelerden korumak herkesin görevidir”. (16/02/2002 Yeni Şafak Gaz.)

Satanizm konusunda gençleri uyarmak için bir toplantı yapılmış, bu toplantıya konuşmacı olarak katılan psikolog Gülgün Şarafat, “Toplumsal çılgınlık olarak nitelendirdiği satanizmin ergenlik çağı gençler için büyük bir tehlike olduğuna dikkat çekmiştir.

Şarafat, 18 yaşında genç bir kızın satanizme yönelme hikayesini şöyle anlattı . “Bu genç kız, ilgi görmek isteyen bir genç. Erkek arkadaşı aracılığıyla satanistlerin bir toplantısına katılıyor. Müthiş ilgi görüyor, saygı görüyor. Genç kız evinde ve arkadaş çevresinde göremediği ilgi ve saygıyı bulunca, kapılıyor. Odasını siyaha boyatıyor. Siyah giyinmeye başlıyor. Metal müzik dinlemeye başlıyor. Bir noktaya gelince kendi kendine düşünüyor. Kurtulmak istiyor. Kurtuluyor ama kendisi istediği için ve iradesini kullanarak kurulabiliyor. İşte bu örnekte olduğu gibi, gençler ergenlik döneminde aradıkları ilgiyi ve saygıyı bulmak, kafalarındaki sorulara yanıt verebilmek için satanizme yönelebiliyorlar.” (08/02/2002 Türkiye Gaz.)

Kaynak:http://www.mustafaoselmis.com/kitaplar/Kitaplar/SATANIZM/IV_BOLUM.htm
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Ocak 2013       Mesaj #16
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
eylul adlı kullanıcıdan alıntı

sen onu bunu merk etcgne kendi dinine baksana! birazcık at gözlügü yerine mantık gözlgü takmanı tawsie edrm...p

Haklisin SATANİSTLERLE uğraşmayın sizin için iyi olur siz onlara bisi yapmadıkca onlar size bulaşmaz ve eğer onları ayin yaparken görürseniz ya sizi bitirirler yada küçük bi ihtimal SATANİST olmak istermisin diye sorarlar.....Benden size küçük bir uyarı.... ~>BULAŞMAYIN<~
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Haziran 2013       Mesaj #17
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Allah birdir ve o dogmams dogrulmamstir tek din islamdir
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Şubat 2017       Mesaj #18
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Abi siz neler yazmissiniz satanizm bir kere asla kedi kesmek degildir burda iblistaparligi anlatmissiniz seytana en yakin hayvan diyen bir satanist kedimi kescek google var ruhani ve laveyan satanizmde asla boyle birsey yoktur bunlari yapan ozenti ergenlerdir kendileri satanizmin s sini bilmezler lutfen çok onyargili ve yanlis yazi olmus o din iblistaparliktir saygilarimla...

Benzer Konular

22 Ekim 2012 / EDEBALİ Genel Mesajlar
10 Ocak 2012 / Misafir Soru-Cevap
25 Nisan 2013 / Misafir Cevaplanmış
30 Haziran 2011 / ThinkerBeLL Taslak Konular