Arama

Konservatuarlar hakkında bilgi verir misiniz? - Sayfa 6

En İyi Cevap Var Güncelleme: 3 Ocak 2016 Gösterim: 110.637 Cevap: 76
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Ekim 2011       Mesaj #51
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Bir opera sanatçısı sizce ayda kaç lira alıyordur? Çok acil !
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Ekim 2011       Mesaj #52
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bana da gönderir misinMsn Happy
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Aralık 2011       Mesaj #53
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben lise 3 ogrencisiyim bemde konservatuar okumak istiyorum ayni zamanda baglamada caliyorum muzikle ilgili bi kac isle ugrasiyorum acaba konservatuara gecmem hakkinda bilgi verebilirmisiniz mulekatlarda ne soruluyo
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Aralık 2011       Mesaj #54
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
pekii benim için en iyi lisee yada biri bana yardımcıı oabilir mii ?? oyuncu olmak istiyoru vee hiç bir fikrim yokk Msn Sad
guiet44 - avatarı
guiet44
Ziyaretçi
18 Ocak 2012       Mesaj #55
guiet44 - avatarı
Ziyaretçi
mrh ben meslek lisesinde lise sondayım bağlama çalıyorum müzik konusunda fazla bilgim yok ama sesime güveniyorum çeşitli yerlerde koro çalışmalarında yer aldım konservatuara girmek istiyorum ve bu konuda yardım istiyorum
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Ocak 2012       Mesaj #56
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben 13 yaşındayım ve konservatuara gitmek istiyorum orta okul konservatuarına ya dans yada müzik düşünüyorum seçenekleri verirmisiniz...=)
CeLebRindaL - avatarı
CeLebRindaL
VIP why did you go why
21 Ocak 2012       Mesaj #57
CeLebRindaL - avatarı
VIP why did you go why
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

ben 13 yaşındayım ve konservatuara gitmek istiyorum orta okul konservatuarına ya dans yada müzik düşünüyorum seçenekleri verirmisiniz...=)

Başkalarının fikirleriyle bence hareket etmeyın ilerde pişman olacaksınız daha çok küçüksün sen kendi hayallerin neyse onları uygula içinden gelinei yap

bir tercih vermemizide istiyorsan illa , bence dans'ı herkes yapıor ama konservatuarın ömrü uzun dans ettiğinde düşüp bi yerini incite bilirsin bu da seni geri bırakır herşeyden Msn Happy
O Kadar Kalabalik ki Yalnizligim..
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Ocak 2012       Mesaj #58
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben şan ve opera okumak istiyorum ve gözümü çok korkutuyorlar iş imkanı bakımından ama kendime çok güveniyorum bana yardımcı olurmusunuz??
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Şubat 2012       Mesaj #59
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben ortaokuldayım ama konservatuarı geçen sene maalesef beceremedim bu yıl şansımı yine denemek istiyorum bale bölümü olarak Msn Happy seviye belirlemeye katılıyoruz değil mi?
ozan67 - avatarı
ozan67
Ziyaretçi
10 Şubat 2012       Mesaj #60
ozan67 - avatarı
Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar ben konservatuar okumak istiyorum sesime güveniyorum ama aklımda şöyle bi soru var ben müzik aletlerini kullanmayı bilmiyorum sadece ses için giricem müzik aleti çalmadan sadece sesle girebiliyomuyuz yoksa illa bir müzik aleti gerekiyo mu şimdiden teşekkürler