Arama

Formasyon alma şartları nedir, başvuru merkezleri nerelerde vardır? - Sayfa 4

En İyi Cevap Var Güncelleme: 3 Haziran 2014 Gösterim: 96.854 Cevap: 62
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Temmuz 2010       Mesaj #31
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben tarih bölümünden bu yıl mezun oldum formasyon almak için ne gerekli bilen var mı acaba
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Ağustos 2010       Mesaj #32
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Erzurun atatürk üniversitesinden formasyon almak istiyorum formasyon şartları ve tarihi hakkında nasıl bilgillene bilirim.
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Ağustos 2010       Mesaj #33
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
erciyes üni. fizik bölümündeyim farmasyon nasıl alabilirim?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Ağustos 2010       Mesaj #34
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
MERHABA BEN GECEN SENE GUZEL SANATLAR FAKULTESI RESIM BOLUMUNDEN MEZUN OLDUM AMA SUANDA FORMASYON VEREN HANGI UNIVERSITELER VAR BILEMIYORUM INTERNETTEN BAKIYORUM YA KALDIRILDI DIYOR YA DA SU UNIVERSITELERDE EYLEM VAR DIYORLAR ALLAH ASKINA YARDIM EDINIZ HANGI UNIVERSITELER FORMASYON VERMEKTE HEMEN BASVURUP YARARLANMAK ISTIYORUM CANIMA TAK ETTI CUNKU IS ARIYORUM IS TE BULAMIYORUM MAGDURUM YETER ARTIK YAMsn Sad( EGER BANA BILGI VERMEK ISTERSENIZ MSN ADRESIMI BILE BIRAKACAGIM YETERKI ELIME BIR BILGI GECSIN snowsworld@hotmail.com
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Ağustos 2010       Mesaj #35
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
anadolu üniversitesi açıköğretim fakültesi kamu yönetimi öğrencisiyim. formasyon için bilgi almak istiyorum.antalya da yaşıyorum henüz öğrenciyim şimdi formasyon alabilir miyim?? yardım edin...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Ağustos 2010       Mesaj #36
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
açık öğretimden türk dili ve edebiyatı bölümüne kayıt yaptırcam bu sene.. mezun olunca öğretmen olunabiliomu bi bilginiz varmı? formasyon gereklimi.. formasyon nedir nasıl alınıyor
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Ağustos 2010       Mesaj #37
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
AÖF MEZUNUNA FORMASYON YOK.........
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Ağustos 2010       Mesaj #38
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
evet 3. yılınızda alese girebilirsiniz.iki yıl geçerlilik süresi var
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Eylül 2010       Mesaj #39
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
i.i.b.f mezunuyum eğitm dilim ingilizce formasyon alıp ingilizce öğretmeni olabilirmiyim hangi üniversiteden alabilirim
şampiyon - avatarı
şampiyon
Ziyaretçi
21 Eylül 2010       Mesaj #40
şampiyon - avatarı
Ziyaretçi
iyi günler.ben 2007 yılında anadolu üniversitesi engelliler entegre yüksekokulu,işitme engellilerin grafik sanatları bölümünden mezun oldum.4 yıllık fakülte mezunuyum.formasyon almak istiyorum.formasyon alma şansım varmı?kocaelide ikamet ediyorum.burda alabilme şansım varmısır