Arama

Ben nasıl yok edilir? - Sayfa 10

En İyi Cevap Var Güncelleme: 1 Şubat 2014 Gösterim: 69.585 Cevap: 111
GreatKing - avatarı
GreatKing
Ziyaretçi
14 Eylül 2011       Mesaj #91
GreatKing - avatarı
Ziyaretçi
BEN Ancak aemliyat ile alınır.Doğal yollar vardır ama tedavisi uzun sürmez eğer ben için ameliyata razıysanız olun.Beni markadaşım ayağındaki benleri ameliyat olarak aldırmıştı şimdi ise çok rahat..
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Ekim 2011       Mesaj #92
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
benim suratımda 7 8 tane ben vardı 3 tanesi yüzümün sağında ve solunda ve günden güne büyüyordu ama sosyolojik olarak gerçekten sıkıntı nereye gitseniz dikkat çekiyorsunuz benler 20 30 yaş arası çoğalır ve büyürmüş,estetik cerraha gittim kontrol etti 2 tanesini kesti ve aldı dikti bana dediği şey ya izle yaşarsın ya benle dedi.iz çok yakından belli oluyor,ben ise uzaktan bile belli oluyor ayrıca izi sadece dikkatli bakanlar fark ediyor oda yerini bilmeleri lazım,yüzümdeki diğer benler küçük leke gibi onları kestirmeden lazer yöntemiyle sildirmeyi düşünüyorum ama ekstra bir bilgim yok bu konuda şimdi rahatım aynaya bakıyorum.
Arkadaşlar mutlaka doktora gidin,ellemeyin ve kesmeyin benlerin çok çeşidi var.
Sponsorlu Bağlantılar
bu arada bıyık bölgesinden alınan benler kıl köklerine hasar verdiği için o bölgede bıyık çıkmıyor.tecrübe ile sabittir Msn Happy
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Kasım 2011       Mesaj #93
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Bendede Var Kahverenki Cenemde Aldırabılırmıyım?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Aralık 2011       Mesaj #94
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba , yüzümde 1 den fazla ben var ve beni çok rahatsız ediyor güzelliğimi yok ediyor... Ameliyat vs. lerle aldıramıyorum... Lazer aletlerine veya ötekilerine korkum var ... Bana benlerimi kolay yok edeceğim bir şey önerebilirmisiniz veya cildi güzelleştiren bi formül gibi?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Ocak 2012       Mesaj #95
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
nasl bir ilaçç bu ben kapamak içn
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Şubat 2012       Mesaj #96
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
benler nasıl yokk edilir
genellikle herkesin beni var .. sirke ve limonu karıştır biraz su ekle 10 günde 1 veya 2 saat arayla sür hemen geçiyor..
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Nisan 2012       Mesaj #97
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bende karahindiba kökü ile yoğurdu karıstırdım ve sürdüm günde 3 defa sürülmesi gerekiyormus.ben yapıyorum ama acaba iyi gelirmi cvp verirseniz mutlu olurum(:
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Mayıs 2012       Mesaj #98
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
benım yüzümde normal ben var ama yınede rahatsz oluyorum acaba ne yapmalym
misafir - avatarı
misafir
Ziyaretçi
28 Haziran 2012       Mesaj #99
misafir - avatarı
Ziyaretçi
mrb arkadaşlar bende benlerle ilgili çok sıkıntı çektim halada çekiyorum lazere başvurdum iki seyans gittim bazıları hafifi gitti fakat bazılarıda tekrar eski haline döndü bende lazere gtimekten vazgeçtim sonra devlet hastanesine başvurdum aldırmak için fakat cesaret edemedm bende çok fazla araştırma yaptım ve en sonunda elma sirksini öğrendm boynuma uyguladım iki benim tamamen gitti sabırlı olmak lazım şimdide yüzüme uyguladım hafifi renk açıldı kabuklandı kabuğun geçmesini bekliyorum

şimdi elma sirkesini nasıl uygulayacasğınızı anlatıyım
..önce kulak temizleme çubuğunu sirkeye batırıyosunuz ve beninizin üzerine sürtüyosunuz hafif acı verene kadar yalnız cildinize gelmemesine dikket edin cildi tahriş ediyo daha sonra benin hafif siyahlaştığpını goruceksiniz (bebentent )krem sürün bu krem yarayı hemen iyileştiriyo kabuklanmasını sağlıyo üç dört gün hiç ellemeyin fakat kremi sürmeye devam edin kabuk düştüğünde benin tamamen yok olduğunu veya bazı yerlerinin yok olduğunu goruceksiniz eğer tamamen yok olmadıysa iki hafta sora tekrar uygulayın geçiçektir geçmiş olsun şimdiden arkadaşlalr sevgiler.............
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Temmuz 2012       Mesaj #100
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar bendede çok bn var ama bi çözüm bulamadımm en iyisi fondoten sürünnn Msn Happy gzl çözümmm