Arama

Ben nasıl yok edilir? - Sayfa 11

En İyi Cevap Var Güncelleme: 1 Şubat 2014 Gösterim: 69.914 Cevap: 111
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Temmuz 2012       Mesaj #101
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Bitkisel yollarla Ben tedavisi için Elma sirkesi kürü de tavsiye edilebilinecek bitkisel yöntemler arasındadır. Bir parça pamuğa emdirilmiş elma sirkesini ben olan bölgeye uygulayın ve yüzünüzü kurumaya bırakın. 20 – 30 dakika sonra yüzünüzü sabunsuz ılık su ile durulayın.
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Temmuz 2012       Mesaj #102
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
RİMBENLERDEN KURTULMAK İÇİN NE YAPMALIYIM? YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
Sponsorlu Bağlantılar
esnaf - avatarı
esnaf
Ziyaretçi
2 Kasım 2012       Mesaj #103
esnaf - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

benler nasil yok edilir ile ilgili daha fazla bilgi istiyorum

ben nasıl yok edilir
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Kasım 2012       Mesaj #104
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Misafir
gerçekten limon ve sirke beni yok ediyomu? ilk sürüşte

Arkadaşım sen kaç yaşındasın böyle bir soru olurmu.ilk sürüşte nasıl geçsin....
bak böyle yap yoğurta şeker ekle süt ekle bal ekle karıştır yüzüne sür bunu hergün sabah kalktığında yap 3 ayda geçer...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Aralık 2012       Mesaj #105
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Ben et benimi dün cildiye uzmanına aldırdım uyuşturmadan alıyolar uyuşturursa iğne vurmak zorundaydı o yüzden uyuşturmadı ilk cımbızla çekti sonra elektriğe bağlı bir bıçakla kesti 5 saniye çok acıyo sonra geçiyo 5 saniye dayanın sadece çünkü size elektrik yüklüyolar o zaman biraz acıyo sonra tabi kurtuluyosunuz pişman değilim
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Aralık 2012       Mesaj #106
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
15 tane ben var suratımda ya artık korkuorum aynaya bakmaya bir taneside çok büyük limon suyu sirke falan bence çözümsüz Allah vergisi ancak ameliyatla yok olur bencee bi çözümü yok bunun :'(
_EKSELANS_ - avatarı
_EKSELANS_
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2012       Mesaj #107
_EKSELANS_ - avatarı
Kayıtlı Üye
Aşağıda yazanlar bilgilendirme amaçlıdır.

Ben tedavisi en çok ertelenen estetik kusurdur.Bu ertelemenin en sık sebebi “dokunursan kanserleşir” yanlış inancıdır.Tedavi edilen ben sonsuza kadar yok olur ve artık olmayan ben kanserleşemez,ben ancak tedavi edilmezse ileriki yaşlarda kanserleşebilir.Diğer taraftan ben kanserleşse bile tedavisi çok kolaydır.Dünyada ben kanserinden ölen insan sayısı yıldırım düşmesinden ölen insan sayısından çok daha azdır.
Ben tedavisi benin rengine,ciltten kabarıklığına ve iyi kötü huylu oluşuna göre değişir.Tedavide hangi teknolojinin kullanılacağı muayene esnasında belirlenir.
Ameliyatla ben alma;
Artık tarihe karışmış ve hiçbir teknolojinin olmadığı kliniklerce yapılan bir tedavi şeklidir.Benin çapının 2 katına yakın uzunlukta çizgi şeklinde iz kalır ve bu iz benden daha çirkin bir görünüme sebep olur.
Lazerle ben tedavisi;
Koyu renkli ve ciltten kabarık olmayan benler için ideal çözümdür,seanslar halinde uygulanır,2-5 seans sürebilir.Seanslar arası 1 ay civarı tutulur.Tedavi edilen ben tekrarlamaz.
Radyo frekansla ben tedavisi;
Ciltten kabarık olan koyu renkli veya cilt rengindeki benlerin tedavisinde kullanılır.Ben işlem esnasında buharlaştırılmış olur.Sivilce izi gibi fark edilmez bir iz kalabilir.Radyo frekansın bilinen hiçbir zararlı etkisi yoktur.
Elektrokoterle ben tedavisi;
Radyo frekansa benzer bir teknolojidir.Ben aynı anda buharlaştırılır.Tek seans yeterlidir % 10 vakada rötuş gerekebilir.Tedavi sonrası belirsiz bir iz kalabilir.
Dondurarak ben tedavisi (Krio terapi);En eski tedavi yöntemlerindendir.Benin -20,-60 dereceye kadar soğutularak dondurulması işlemidir.Dondurulan ben çürür ve dökülür.Ne kadar derine kadar dondurulduğu fark edilemediği için abartılı iz kalabilir.
Kişi ben tedavisi yapıldığında benden kurulduğu gibi gelecekte olabilecek benin kanserleşme riskindende kurtulmuş olur.Yani bene dokunursanız kanserleşir saçmalığının tam tersi doğrudur.Bene dokunursanız kanserleşir görüşünü destekleyen hiçbir bilimsel veri yoktur.
Ben tedavisi ile ilgili ayrıntılı bilgi ve ben tedavi resimleri için www.bentedavisi.com a bakabilirsiniz.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Ocak 2013       Mesaj #108
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya arkadaşlar ben erkeğim Msn Happy . yüzünüzde benler çıktığında yakışıklılığınınızın gidyoMsn Happy . bende hiç et beni yok bu sirke ve limon suyu normal benler içinmi geçerli yoksa et benleri için mi. kaç günde ve ne kadar kullanıyoz ALLAH RIZASI için söyleyin ya kız bakmıyo Msn Happy.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Şubat 2013       Mesaj #109
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
benim yüzümde 5 den fazla ben var ne yapmalıyım lütfen yardım edin yüzümdeki benler et beni değil
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Ağustos 2013       Mesaj #110
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
BENİM benlerim çok doğumda oluşmamış vede çiller çok geçirici bir çözüm varmı