Arama

Ben nasıl yok edilir? - Sayfa 8

En İyi Cevap Var Güncelleme: 1 Şubat 2014 Gösterim: 69.619 Cevap: 111
ener - avatarı
ener
Ziyaretçi
30 Ekim 2010       Mesaj #71
ener - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

ya ben benm şikayetçiyim et benleri böyle yüze yapışık değildeee bir topa mı benzeyenlerden bilmiorumm bnmki doğuştan diil ... yzmde varr çok şkayetciymm hiç sevmiorummm bunun için sirkeyle krştırsam koysam zararlımıı yaa

Yüzünüzde ya da vücudunuzda çıkan benleri bir sağlık kuruluşunda uzman kişilere göstermeden yoketmeye çalışmayınız. Cilt hastalıkları uzmanı doktorlara başvurun.
Çeşitli, ben tipleri vardır ve bunlar neredeyse herkeste yüzün ve vücudun çeşitli yerlerinde görülmektedirler. Bazıları doğuştan, bazıları sonradan oluşan benler, zararsız da olabilir, ben olduğunu sandığınız tehlikeli ve yoketmeye çalıştığınızda sağlığınıza zarar verecek melanoma dönüşme ihtimali olan oluşumlar da olabilir.
Sponsorlu Bağlantılar
Tedavi için ilk olarak ne tür bir benin söz konusu olduğu tespit edilmelidir. Tedavi için yapılacak işleme de ne siz, ne çevreniz ne de güzellik uzmanları değil sağlık kuruluşunda uzmanlar karar vermelidir.

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Aralık 2010       Mesaj #72
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
benim penisimde büyük bir ben var ve bazen acı veriyor. ne yapabilirim.
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Aralık 2010       Mesaj #73
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Peki biz bunları nasıl aldıracagız veya kapatacagız
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
31 Aralık 2010       Mesaj #74
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
benimden nasıl kurtulurum
ener - avatarı
ener
Ziyaretçi
31 Aralık 2010       Mesaj #75
ener - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

benimden nasıl kurtulurum

Alıntı

Peki biz bunları nasıl aldıracagız veya kapatacagız

Alıntı
ener adlı kullanıcıdan alıntı

Yüzünüzde ya da vücudunuzda çıkan benleri bir sağlık kuruluşunda uzman kişilere göstermeden yoketmeye çalışmayınız. Cilt hastalıkları uzmanı doktorlara başvurun.
Çeşitli, ben tipleri vardır ve bunlar neredeyse herkeste yüzün ve vücudun çeşitli yerlerinde görülmektedirler. Bazıları doğuştan, bazıları sonradan oluşan benler, zararsız da olabilir, ben olduğunu sandığınız tehlikeli ve yoketmeye çalıştığınızda sağlığınıza zarar verecek melanoma dönüşme ihtimali olan oluşumlar da olabilir.
Tedavi için ilk olarak ne tür bir benin söz konusu olduğu tespit edilmelidir. Tedavi için yapılacak işleme de ne siz, ne çevreniz ne de güzellik uzmanları değil sağlık kuruluşunda uzmanlar karar vermelidir.

.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Ocak 2011       Mesaj #76
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya aynen yüzmde ben war ama et beni dyl sirke we limon suyu işe yararmıııı??
ener - avatarı
ener
Ziyaretçi
15 Ocak 2011       Mesaj #77
ener - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

ya aynen yüzmde ben war ama et beni dyl sirke we limon suyu işe yararmıııı??

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Ocak 2011       Mesaj #78
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
BENLERİ yok etmek için bir doktora danışmalısınız.Çünkü bazı benler ölümcüldür.Banada bir doktor söyledi Msn Happy)) (((:
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Ocak 2011       Mesaj #79
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
benim de çok benim var ama bir doktor kontrolü altında olmadan müdahele etmeyiniz... yoksa daha büyük sorunlarla karşılşabilirsiniz
mervekaya1 - avatarı
mervekaya1
Ziyaretçi
31 Mart 2011       Mesaj #80
mervekaya1 - avatarı
Ziyaretçi
Yüzümde kahverengi 8 tane ben var Msn Sad Et beni değiller.Bunları en kolay nasıl yok edebilirim.Estetikli bir yöntem istemiyorum.Kolay bir yöntemle nasıl yok edebilirim?