Arama

Ben nasıl yok edilir? - Sayfa 7

En İyi Cevap Var Güncelleme: 1 Şubat 2014 Gösterim: 69.578 Cevap: 111
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Haziran 2010       Mesaj #61
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yha BEndede WAR Bendeki derinin altında nokta kadar kahve rengi simdi kavlattım Bişe OLur Die Cok KOrkuorm LütfN CVp yazN COk MiNNETTar kalıRImmMsn SadMsn SadMsn Sad
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Haziran 2010       Mesaj #62
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben bekir 11 yaşındayım çenemdeufak bir ben var bu sağlık yerleri nerelerde var güzel görünmem ona bağlı
Sponsorlu Bağlantılar
Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
14 Haziran 2010       Mesaj #63
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

bn 11 yaşındayım ve yüzümde bir çok ben var bunu nasıl yok edebilirim sirke ve limon işe yarar mı

Alıntı

Bnm bnlerim warr bunlar kndi kndine cvlıoo ne yapmam lazım we bn benlerime bi ilç sürdüm bnm düşdü vee leke kaldı lekeler cok kötü duruyoo yrdım ederseniz svnirim??

Alıntı

benim sağ yanağımın altında küçük bi et beni vardı sürekli elim oraya gidiyordu yanlışlıkla bir hafta önce birazını kopardım şimdi kurudu ama koparttıgım yer siyah diğer yerleri kahverengi sizce ne yapmalıyım batikon ve antibiyotik krem sürüyorum cevap yazarsanız çok sevinirim

Alıntı

SİRKE VE LİMON SUYU SÜRÜNCE YAN ETKİSİ OLUR MU ÇÜNKÜ YÜZÜMDE 5 BOĞAZIM DA 3 TANE VAR YÜZÜMDEKİLER NOKTA GİBİ ÇIKINTI YOK AMA BOĞAZLARIMDA ÇIKINTILI VE GÖZEMDEDE VAR ...

Alıntı

Yha BEndede WAR Bendeki derinin altında nokta kadar kahve rengi simdi kavlattım Bişe OLur Die Cok KOrkuorm LütfN CVp yazN COk MiNNETTar kalıRImmMsn SadMsn SadMsn Sad

Alıntı

ben bekir 11 yaşındayım çenemdeufak bir ben var bu sağlık yerleri nerelerde var güzel görünmem ona bağlı

Yüzünüzde ya da vücudunuzda çıkan benleri bir sağlık kuruluşunda uzman kişilere göstermeden yoketmeye çalışmayınız. Cilt hastalıkları uzmanı doktorlara başvurun.
Çeşitli, ben tipleri vardır ve bunlar neredeyse herkeste yüzün ve vücudun çeşitli yerlerinde görülmektedirler. Bazıları doğuştan, bazıları sonradan oluşan benler, zararsız da olabilir, ben olduğunu sandığınız tehlikeli ve yoketmeye çalıştığınızda sağlığınıza zarar verecek melanoma dönüşme ihtimali olan oluşumlar da olabilir.
Tedavi için ilk olarak ne tür bir benin söz konusu olduğu tespit edilmelidir. Tedavi için yapılacak işleme de ne siz, ne çevreniz ne de güzellik uzmanları değil sağlık kuruluşunda uzmanlar karar vermelidir.
Deniz_Yıldız - avatarı
Deniz_Yıldız
Ziyaretçi
15 Haziran 2010       Mesaj #64
Deniz_Yıldız - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar !!! eğer benleriniz büyükse ve de çıkmaya devam ediyorsa doktorunuza [ cilt bakım uzmanı] danışın emin olun ki cilt bakım uzmanı benlerinizi yeni geliştirilen bir makine ile alacaktır.Örneğin bnm bi arkimin gözünde de bir ben vardı.Doktora gitti .Anca Göz ameliyatına girmesi gerekiyuormuş.Gözündeki ben onu rahatsız ediyordu.Ancak u ameliyattan korktu,vazgeçti.Ama gözündeki ben onun görmesini engelliyor ve rahatsız ediyor nereye baksa bir sinek var gibi görüyor.Ama aslında sinek sandığı gözündeki ben.!Msn ConfusedCrying
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Haziran 2010       Mesaj #65
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
nasıl ben leri yok ederiz
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Temmuz 2010       Mesaj #66
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben 15 yaşın dayım yüzümde 7 tane ben var 2 si büyük diğerleri küçüük lütfeen çözümünü bilen varsa söylesin ama et beni değil diğer ben lerden
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Temmuz 2010       Mesaj #67
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bizde biliyoruz doktora gerek olduğunu ama doğal bir bitkisel bir çözüm var mı diye soruyoruz
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
31 Temmuz 2010       Mesaj #68
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
benimde yüzümde çok sayıda ben var napmalıyım bilmiyorum aldırmak istiyorum ama yüzümde çok sayıda var iz kalmasındanda endişeleniyorum off yardım edin napmalıyım
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Ağustos 2010       Mesaj #69
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya bişey sorcam lütfen yardım edin bu sirke ve limon suyunu her qünmü sürecez yha bi yardım edin nolur
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Ekim 2010       Mesaj #70
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya ben benm şikayetçiyim et benleri böyle yüze yapışık değildeee bir topa mı benzeyenlerden bilmiorumm bnmki doğuştan diil ... yzmde varr çok şkayetciymm hiç sevmiorummm bunun için sirkeyle krştırsam koysam zararlımıı yaa