Ziyaretçi
Başarılı olmak için neler yapılabilir? - Sayfa 10
Bu yöntemin yararlılığını bu sene fark ettim de
Bir de iyi not kapsamını alçaktan yükseğe getirin mesela normalde 50 alıyorsanız önce sınırınızı 70 e sonra 90 a belki de 100 e çıkarın . Birden kendinizi zorlarsanız sıkılabilirsiniz. Ama dediğim gibi sonunda sizi çok mutlu edecek bir başarı olucaktır.
3. yazılılarda aklım başıma geldiği için çok geç artık. hergün stresliyim . verimli çalışma nasıl olun söyleyin ayrıca haftalardır 3. yazıllara çalışıyorum ve artık sıkınçtan ölecem bilgisayar oynamak istiyorum zaman yok. ayrıca her e okulumu açarken nerdeyse kalp krizi geçiriyorum. BU kötü şeyler yüzünden kopye çekmeye başladım ama bu illetten bir türlü kkurtulamıyorum . artık kopya çekmediğim yazılı kalmadı deneme sınavında bile çekiyorum çok saçma . ayrıca arkadaşaarımdan bulaştı bu kopya çekme bilmemnesi. artık onlar gibiyim diye benden kopya istiyolar.
çok acınası bir durumdayım. düşünün: 3. sınavların hepsi test olacağı için daha rahatım neden mi ? çünkü : daha kolay kopya çekebilirim diye . ama artık ben bu e okulu açarken kalp krizleri yada kopya çekmek istemiyorum çok çalışıp başarmak istiyorum YARDIIIIIIIIMMMM :'(
| 16 Kasım 2016 / Ziyaretçi Cevaplanmış |
| 11 Kasım 2011 / Misafir Soru-Cevap |
| 22 Aralık 2013 / het Soru-Cevap |
| 25 Mart 2013 / misafir Soru-Cevap |
| 31 Temmuz 2011 / Misafir Soru-Cevap |
| Kapat Saat: 10:58 Hoş Geldiniz Ziyaretçi