Arama

Bilgisayar sürekli donuyor, çözümü nedir? - Sayfa 7

En İyi Cevap Var Güncelleme: 6 Şubat 2016 Gösterim: 238.683 Cevap: 178
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
31 Ekim 2010       Mesaj #61
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
casper laptabımı yeni aldım henüz 15 günlük ve aniden donuyor ne yapabilirim
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Kasım 2010       Mesaj #62
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bendede öyle bir sorun war Msn Confused ama benimki daha farklı ilk önce pc donuyordu açınca format attım ama bu seferde internet,oyun,video,müzik vs... şeyler açtınmı donuyor Msn Confused çözümünü bilen birisi yardm ederse sewinirim şimdiden teşekkürler
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Kasım 2010       Mesaj #63
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
YA BİLGİSAYAR ÇOK DONUYO
karakayaahmet - avatarı
karakayaahmet
Ziyaretçi
30 Kasım 2010       Mesaj #64
karakayaahmet - avatarı
Ziyaretçi
yeni biostar 945GC-M4 anakart 478 pinr anakart aldım p4 3.0 islemci ddram2 2 gb ram taktım acılır acılmaz donuyor ramları baska bilgisayarda denedim calışıyor işlemciyi baska bilgisayardan degistirdim ve pouruda degiştirdim devamli acılır acılmaz donuyor bilgi verirseniz sevinirim teşekurler
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Aralık 2010       Mesaj #65
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
hacı eger sistemin xp ise combofix tavsiye ederim + advanced system care adlı program var işinde 1 numaradır serialide nette mevcut orjinal yapıp tarattır harika sonuç alırsın Msn Wink mustafa_shr
adan - avatarı
adan
Ziyaretçi
5 Aralık 2010       Mesaj #66
adan - avatarı
Ziyaretçi
virüslerden dolayıdır.
avast antivürüs sistemini bilgisayarınıza yüklerseniz virüsleri temızlıyor ve virüslu sıtelerle iletisime geçmiyor virüs bulduğunda sıze haber veriyor..
ben çok memnunun (ücretsiz) Msn Grin
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Aralık 2010       Mesaj #67
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Aynı sorun bendede vardı. Arkadaşlar bilgisayar donmalarının en büyük sebebi işlemcinin soğutulamamasıdır. İşlemciye termal macun kullanın.
Kesinlikle işe yarayacaktır. Kasanızın içini temiz tutun. Bazı güncellemeleri yapın. En önemlisi Serial ATA ' lı Hdd ( hard disk ) kullanın. Paralel ATA
harddisklerde veri yavaşca iletilir. Söylediklerimle yardımcı olduysam sevinirim Msn Happy. Kolay gelsin
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Aralık 2010       Mesaj #68
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
benimde donuyo yardım edin lütfen
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Ocak 2011       Mesaj #69
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar şu programla önce pc nizi gözden geçirin pc nizde ne kadar virüs varsa hepsini siler

http://www.fileserve.com/file/RvEcMv9

bunda bi sorun yoksa ekran kartınızı kontrol edin ısınıyormu diye ısınıyorsa sorun ondadır internetten göz atın temizleme yolları vardır o şekilde temizlersiniz usb girişlerini kontrol edin çakışma olabilir.

Pcniz herzaman sorunsuz ve temiz calıssın...!

başlat>çalıştır>cmd den komut istemine gecin ve orda sfc/scannow yazdıktan sonra windows cdnizi isticek onuda taktıktan sonra sisteminizdeki bozuk veya eksik dosyalar tekrardan yuklenecektir bilgilerinize ...

driverleri kendi sitelerinden güncel olanları indirin

umarım sorununuz çözülür...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Ocak 2011       Mesaj #70
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

mouse neden donar ile ilgili daha fazla bilgi istiyorum

ne yapmalıyım daha fazla bilgi