Arama

Bilgisayar sürekli donuyor, çözümü nedir? - Sayfa 8

En İyi Cevap Var Güncelleme: 6 Şubat 2016 Gösterim: 238.691 Cevap: 178
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Ocak 2011       Mesaj #71
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
oyun açmıo bilgisayarıma girmio kırıcam atcam aşağı formatmı atmalıyım acaba nolur yrdm
Sponsorlu Bağlantılar
Rower - avatarı
Rower
VIP MazessezaM
23 Ocak 2011       Mesaj #72
Rower - avatarı
VIP MazessezaM
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

oyun açmıo bilgisayarıma girmio kırıcam atcam aşağı formatmı atmalıyım acaba nolur yrdm

Oyun açamamasının bir çok nedeni olabilir basta ekran kartı olmak üzere diğer donanımlar... Ancak bilgisayarıma girememeniz normal değil...Evet önce bi format atın yada attırın... Olmasa cam dan asağı atabilirsin...Msn Grin
Sponsorlu Bağlantılar
Gölgen misali yanındayım!Msn Thunder
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Ocak 2011       Mesaj #73
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
yha benim mause donuyor ne yapmalıyım ..
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Şubat 2011       Mesaj #74
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben daha 4 ay once samsung laptop aldım bılgısayarıma sxe ınjectedı ındırdım sxe ye sag tıklıyorum bılgısyar donuyor acmaya calısıyorum yıne aynısı oluyor butun sıtelerdekını denedım acaba format atsam duzelırmı?tesekkurler
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Şubat 2011       Mesaj #75
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Benimde böyle bir sorunum var açma düğmesine bastığım zaman bilgisayardan ses geliyor ama ekran uyku modunda kalmaya devam ediyor.5 10 defa denedikten sonra açılıyor ama hoşgeldiniz yazısında veya açıldıktan 5 dk sonra takılıyor hiçbir komutu kabul etmiyor.Prizden çekmem gerektiği zamanlar olabiliyor.Virüs olduğunu düşündüğüm için bunları ağ ile güvenli moddan yazıyorum.Lütfen yardım edin...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Şubat 2011       Mesaj #76
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
sizlere 2 program tavsiye ediiyim,,advanced system care ve kaspersky 2011,, advanced system care bilgisayarinizi daimi olarak temiz tutar ve donmalarin karsisini alir,,kaspersky ise viruslerden korur,kasperskynin trial versionunu yukleyin ve internetden arayin kaspersky trial resetter 3.2,bu resetter ile 30 gunluk deneme surumunu yenileye bilirsiniz,ve orginal kaspersky den farki yoktur,,,unutmayin ki crackli antivirusler hic bir zaman orginali gibi olmaz,,,,advanced system care yerine cclaner de kullana bilirsiniz,,bu arada ben azeriyim her hangi bir sozu yalnis yazdiysa ozur dilerim faraz.e@box.az
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Şubat 2011       Mesaj #77
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
sizlere 2 program tavsiye ediyorum advanced system care ve kaspersky 2011 donmalara kasmalara son
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Şubat 2011       Mesaj #78
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar bunun sebebi bilgisayarınız açıken hemenfişin çekiyorsunuz ve buda donması na neden oluyor donduğun da hemen resetlemeyin elinizi 10 saniye reset dügmesinde tutun ve bilgisayarın kendisini yenilemesine izn verin...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Şubat 2011       Mesaj #79
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
benım pc mesla yan sekme actıgımda donuyor oyuna qırerken donuyor neden arkadaslarrr bılenwarsa solesınnn valla duacınız olurumm
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Şubat 2011       Mesaj #80
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
merhaba
benim eski bir bilgisayrım var 2004 ten kalma. ama bu zamana kadar indirdiğim yüklediğim hiç bir programda beni yarı yolda bırakmadı. sorunum şu. bundan 2 ay öncesine kadar dediğim gibi bilgisayarım hiç sorun çıkarmıyordu fakat yaklaşık 2 aydır pc yi her açtığımda henüz masa üstü açılmadan mutlaka donuyordu. ama her açılışta. dolayısıyla her açtığımda bir kez resetlemek zorunda kalıyordum. kullandığım programlardan biri buna sebep oluyordu ama ne olduğunu bulamıyordum . çünkü uzun zamandır kullandığım programlar olduğu için programlardan kaynaklı değil pc eski olmasından kaynaklı diye düşünüyordum ama. bir kaç gün önce bilgisayarımın donma sebebinin gom player olduğunu farkettim. gom playerı kaldırdığım zaman pc canavar gibi çalışıyor . fakat gom player ı yükleyince yine her defasında resetlemek zorunda kalıyorum. dün farklı bir açtane video player yükledim fakat gom playerın yerini tutmadılar. bir iki tanesi daha gom player gibi pc yi dondurdu. sorun ne olabilir. bilgisi olan yada başına gelen arkadaşlar varsa yardımınıza ihtiyacım var. şimdiden elnize emeklerine sağlık. teşekkür ederim