Arama

Bilgisayar sürekli donuyor, çözümü nedir? - Sayfa 9

En İyi Cevap Var Güncelleme: 6 Şubat 2016 Gösterim: 238.706 Cevap: 178
Rower - avatarı
Rower
VIP MazessezaM
19 Şubat 2011       Mesaj #81
Rower - avatarı
VIP MazessezaM
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba
benim eski bir bilgisayrım var 2004 ten kalma. ama bu zamana kadar indirdiğim yüklediğim hiç bir programda beni yarı yolda bırakmadı. sorunum şu. bundan 2 ay öncesine kadar dediğim gibi bilgisayarım hiç sorun çıkarmıyordu fakat yaklaşık 2 aydır pc yi her açtığımda henüz masa üstü açılmadan mutlaka donuyordu. ama her açılışta. dolayısıyla her açtığımda bir kez resetlemek zorunda kalıyordum. kullandığım programlardan biri buna sebep oluyordu ama ne olduğunu bulamıyordum . çünkü uzun zamandır kullandığım programlar olduğu için programlardan kaynaklı değil pc eski olmasından kaynaklı diye düşünüyordum ama. bir kaç gün önce bilgisayarımın donma sebebinin gom player olduğunu farkettim. gom playerı kaldırdığım zaman pc canavar gibi çalışıyor . fakat gom player ı yükleyince yine her defasında resetlemek zorunda kalıyorum. dün farklı bir açtane video player yükledim fakat gom playerın yerini tutmadılar. bir iki tanesi daha gom player gibi pc yi dondurdu. sorun ne olabilir. bilgisi olan yada başına gelen arkadaşlar varsa yardımınıza ihtiyacım var. şimdiden elnize emeklerine sağlık. teşekkür ederim

Sponsorlu Bağlantılar
Proğram isletim sisteminizle uyumlu değildir eski bir sürümse Win7, Vista kullanıyorsanız tam uyumluluk içinde çalısmayabilir veya baska sebeplerden dolayı diğer proğramlarla çakısma olabilir Gomplayer seçeneklerinden baslagıçta çalıstır seçeneğini pasif hale getirerek deneyebilirsiniz buda olmadıysa alternatif güzel bir oynatıcı olanVLC VideoLAN 1.1.7 öneriyorum.

Gölgen misali yanındayım!Msn Thunder
onuryasar08 - avatarı
onuryasar08
Ziyaretçi
19 Şubat 2011       Mesaj #82
onuryasar08 - avatarı
Ziyaretçi
yaa birşey açmaya çalışıyorum ama bilgisayar açana kadar 15 dakika oluyor lütfen yardım
Sponsorlu Bağlantılar
kadriye - avatarı
kadriye
Ziyaretçi
16 Nisan 2011       Mesaj #83
kadriye - avatarı
Ziyaretçi
virüs programı ilk açıldıgında kırmızı oluyor dahasonra yeşil sorada bilgisayar donuyor napmalıyım lüfen acemiyim bukonuda görsel yardım edin
kitaro_67 - avatarı
kitaro_67
Ziyaretçi
18 Mayıs 2011       Mesaj #84
kitaro_67 - avatarı
Ziyaretçi
Bilgisayarının sistemleri düşük version ise bilgisayar kaldırmaz.
Ben de önceden P4 3.2 ve 2GB Ram ile düşük ekran kartı kullanıyordum sürekli donuyordu. neredeyse iki işlemi bir arada yapamıyordum.
Şimi versionu en az 4GB Ram ile İ7 işlemci ve 1GM Ekran kartı ilave ettim Ram düşük am önceki sisteme göre şimdilik çok iyi.
Tabi Güncelemeleri İhmal etmemek Gerekli. Virüs Kesinlikle Bilgisayarı hareketsiz bırakıyor. Benim yaşadıkları bunlardan ibaret.
Kolay Gelsin.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Mayıs 2011       Mesaj #85
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
slm ark pcde daha önce formattan sonra esed nos 32 vardı sonra nasıl olduysa kullanılmıyor dmeye başladı tekradan indirdim ama pc indirimiyor hangi virüs programını dnediysem olmadı en son nette bakarken avgyi gördüm yükledim çok aşırı virüs buldu ama silemiyorum donuyor:s napmalıyım
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Mayıs 2011       Mesaj #86
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ArkadasLar bnm bilgisayar metin2 pvp servere girerken donuyor neden bi bilgi söyleyin tam giriyom hemen donuyo acil yardım edin arkadaslar
Rower - avatarı
Rower
VIP MazessezaM
30 Mayıs 2011       Mesaj #87
Rower - avatarı
VIP MazessezaM
Alıntı

slm ark pcde daha önce formattan sonra esed nos 32 vardı sonra nasıl olduysa kullanılmıyor dmeye başladı tekradan indirdim ama pc indirimiyor hangi virüs programını dnediysem olmadı en son nette bakarken avgyi gördüm yükledim çok aşırı virüs buldu ama silemiyorum donuyor:s napmalıyım

Nod32 Antivirüs proğramı PC nizde kurulu baska bir proğramla çakısma içinde ilgili proğramı bulup kaldırın.

Alıntı

Antivirüs proğramınızın lisans süresi dolmustur, yada 30 günlük deneme sürümünü kullandınız.
Avast 4.8 Profesyonel sürümünü kullanmanızı tavsiye ederim. Yalnız PC nizde asırı derecede virüs varsa ve donuyor sa sistemi çoktan bozmustur temiz bir format atıp format sonrası Avast'ı kurarsanız hiç bir sorun olmaz.

Alıntı

ArkadasLar bnm bilgisayar metin2 pvp servere girerken donuyor neden bi bilgi söyleyin tam giriyom hemen donuyo acil yardım edin arkadaslar

Bu sorun yenimi basladı yoksa ilk denemede çıkan sorun mu? PC niz 90 lı yılların antikalarındansa metin 2 oyunu için zayıf kalabilir.
Gölgen misali yanındayım!Msn Thunder
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Haziran 2011       Mesaj #88
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
YHA KARDEŞ DONUYOR BENDE TUŞLAR AÇILMIYO BİLGİSAYAR KAFAYI YEDİ YARDIM Msn Sad
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Haziran 2011       Mesaj #89
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Ya arkadaşlar benim bilgisayar 3d oyunlarda (mt 2 gbi)hatta internetten 3d oynarken bile donuyor.facebook'ta da donduğu oluyor videolarda da donuyor.bu kasanın kirlenmesindenmidir yoksa ekran kartının hafızası falan mı küçüktür ekran kartı yanmış dediler değiştirdik acaba sabit diskte mi bir sorun var lütfen yardımcı olun.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Temmuz 2011       Mesaj #90
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar lütfen yardım edin çoğu zman donuyor Msn Sad