merhaba bursa dan ben ali kurtoğlu oradaki misafirlere selamlar benbir galatasaraylı olarak erturul hocayı tebrik ediyorum.Kendisine avrupada başarılar dilerim
slm iyi yayınlar ben ankaradan yazıyorum sizden ricam bu ligin tadı bence kaçtı bu federasyonun artı hakemlerin komplesi değişmesi lazım türkiye örnek bi ülkedir ama bazı futbolcular bu ülkeyi bozuyor sözüm bilikaya beşiktaş maçında yaptığı hareketten dolayı bu ülkeden gönderilmesi lazımdı
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı
slm iyi yayınlar ben AKHİSARDAN yazıyorum..niye bankasyaya cıkan akhisarspor ve güngörenle ilgili bi kilp yapmıyonz bütün türkiye görsün sizden rica etsem bu hafta bununla ilgili klip yapsanz biliyorzki seneye bankasyayı nasipse trt verecek sampiyon olcak takımı kutlarm süper ligde gönlüm BURSADAN yana ama FENERBAHÇE BUNDAN SONRA BIRAKMAZ DİYOM BÜTÜN TAKIMLARIMIZI KUTLARIM..şampiyon olcak takımın şampiyonluğunu kutlarm..BEN AŞKIN...
Alıntı
merhaba erdoğan abifenerbahçeliler olarak bu akşam çok üzüldük fenerbahçede teknik direktör değgişmelimi sizce yorumlarmısınız
Alıntı
merhaba bursa dan ben ali kurtoğlu oradaki misafirlere selamlar benbir galatasaraylı olarak erturul hocayı tebrik ediyorum.Kendisine avrupada başarılar dilerim
[QUOTE=Misafir;1780389]
Alıntı
stadyuma mesaj at ile ilgili daha fazla bilgi istiyorum[/QUOT
Öncelikle herkeze iyi akşamlar diliyorum. Konyaspor maçını yayınlarsanız çok seviniriz şimdiden teşekkür ederiz Gürsoy PEKER..
programinizi begeniyle izliyorum hakan sukurü sadece futbolcu kisiligiyle degil su andaki yorumlariyla da cok begenyioruz hakan sukur gibi dobra yorum baska ihtiyac var ama bu yorumlarin da pratige uygulanmasi gerek,programinizi gercekten begeniyle izliyoruz yillardan beridir mac trt de izlenir
programinizi begeniyle izliyorum hakan sukurü sadece futbolcu kisiligiyle degil su andaki yorumlariyla da cok begenyioruz hakan sukur gibi dobra yorum baska ihtiyac var ama bu yorumlarin da pratige uygulanmasi gerek,programinizi gercekten begeniyle izliyoruz yillardan beridir mac trt de izlenir