Arama

Stadyum programına nasıl ulaşabilirim? - Sayfa 8

En İyi Cevap Var Güncelleme: 15 Mayıs 2012 Gösterim: 33.691 Cevap: 176
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Nisan 2010       Mesaj #71
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben ishak aslan trabzon taraftarıyım sizi çok seviyorum her zaman sizi izliyorum
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Nisan 2010       Mesaj #72
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
sayın erdoğan arıkan ne olur ts li olun beni çok mutlu edrsiniz
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Nisan 2010       Mesaj #73
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

stadyum programina mail gonderme

merhaba erdoğan abi. ben sizlerin genellikle fırsat buldukça her programınızı beğenerek izlerim özellikle mütavazi ve çok seviyeli bir proramınız var. ve ben çok iyi bir hakan şükür hayranıyım. hem futbolculuğuna hemde kişiliğine. ve kendisiyle hep görüşmek istemişimdir. bunu gerçekleştirirmisini. yaparsanız size minnettar kalırım. teşekkürler. saygıarımla...
Son düzenleyen Daisy-BT; 9 Nisan 2010 16:27 Sebep: İletişim adresi silindi.
Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
9 Nisan 2010       Mesaj #74
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

ben ishak aslan trabzon taraftarıyım sizi çok seviyorum her zaman sizi izliyorum

Alıntı

sayın erdoğan arıkan ne olur ts li olun beni çok mutlu edrsiniz

Alıntı

merhaba erdoğan abi. ben sizlerin genellikle fırsat buldukça her programınızı beğenerek izlerim özellikle mütavazi ve çok seviyeli bir proramınız var. ve ben çok iyi bir hakan şükür hayranıyım. hem futbolculuğuna hemde kişiliğine. ve kendisiyle hep görüşmek istemişimdir. bunu gerçekleştirirmisini. yaparsanız size minnettar kalırım. teşekkürler. saygıarımla...

Stadyum programı e-posta adresi > stadyum@trt.net.tr

Yorumlarınızı e-posta olarak stadyum@trt.net.tr adresine yollayınız.
MsXLabs'a yollamış olduğunuz mesajlar Stadyum programına iletilmez.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Nisan 2010       Mesaj #75
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ii akşamlar ii yayınlar fenerbahçe derbisi öncesinde puanımız aynı olan galatasarayın topunun olup bizim topumuzun olmayışı biz taraftarları mutsuz ediyor femnerbahçe derbisi öncesinde bizim de topumuzu programa koyarsanız beşiktaş taraftarına morel vermiş olursunuz teşekkürler
Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
12 Nisan 2010       Mesaj #76
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

ii akşamlar ii yayınlar fenerbahçe derbisi öncesinde puanımız aynı olan galatasarayın topunun olup bizim topumuzun olmayışı biz taraftarları mutsuz ediyor femnerbahçe derbisi öncesinde bizim de topumuzu programa koyarsanız beşiktaş taraftarına morel vermiş olursunuz teşekkürler

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Nisan 2010       Mesaj #77
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
merhaba ben yılmaz akyüz öncelikle yayın hayatınızda başarılar diliyorum bilikanın yaptığı önemli değil ama fener bahçe her derbide kesinlikle bir kötülük yapı maçı kazanmak bunu fıtbol fedarasyonu görmesi lazım size iyi yayınlar ve hayırlı akşamlar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Nisan 2010       Mesaj #78
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
hakan şükür devlet televizyonunda yorum yapıyo ama fb düşmanlıgını bıraksın artık mantıklı yorum yapsın kaç haftadır dikkatimi çekiyo yorumları hiç mantklı deil futboola ve kişiligine yakışır yorum yapsn bursadan erol
Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
18 Nisan 2010       Mesaj #79
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

merhaba ben yılmaz akyüz öncelikle yayın hayatınızda başarılar diliyorum bilikanın yaptığı önemli değil ama fener bahçe her derbide kesinlikle bir kötülük yapı maçı kazanmak bunu fıtbol fedarasyonu görmesi lazım size iyi yayınlar ve hayırlı akşamlar

Alıntı

hakan şükür devlet televizyonunda yorum yapıyo ama fb düşmanlıgını bıraksın artık mantıklı yorum yapsın kaç haftadır dikkatimi çekiyo yorumları hiç mantklı deil futboola ve kişiligine yakışır yorum yapsn bursadan erol

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Nisan 2010       Mesaj #80
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben bjkli olarak bursanın şampiyon olmasını istyorum hiç değilse maçı şerefi ile kazanıyor.fenerliler bu sözümü anlar inşallah.