Arama

Stadyum programına nasıl ulaşabilirim? - Sayfa 9

Bu Konuya Puan Verin:
En İyi Cevap Var Güncelleme: 15 Mayıs 2012 Gösterim: 32.704 Cevap: 176
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Nisan 2010       Mesaj #81
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
iyi geceler erdogan arıkan gecen hafta derbi oynanmamış beşiktaş fener bahce sahada mucadele etmemiş sadece bili ka sahaya cıkıp cukur kazmış gitmiş şeklin hakan şükürle beraber yorum yaptınız yakıştımı tarafsızlınıza
fener bahcenin galibiyetini gölgelemek için elinizden geleni yaptınız
Sponsorlu Bağlantılar
fener_deniz - avatarı
fener_deniz
Ziyaretçi
25 Nisan 2010       Mesaj #82
fener_deniz - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar bugün 2 maçtada olmaması gerekenler oldu murat ın yedigi gol ve bursanın atamadıgı goller anadolu takımları neden şamp,iyon edilmiyo. mutluyum bi fenerbahçeli olarak ama yazık anadolu takımlarına üzülüyorum
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Nisan 2010       Mesaj #83
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya ben bursaspor'un sampiyon olmasini istiyorum galatasaray taraftarindanim cunku her sene her sene gs;fb;bjk olmicak ki !!!!
Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
25 Nisan 2010       Mesaj #84
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

ben bjkli olarak bursanın şampiyon olmasını istyorum hiç değilse maçı şerefi ile kazanıyor.fenerliler bu sözümü anlar inşallah.

Alıntı

iyi geceler erdogan arıkan gecen hafta derbi oynanmamış beşiktaş fener bahce sahada mucadele etmemiş sadece bili ka sahaya cıkıp cukur kazmış gitmiş şeklin hakan şükürle beraber yorum yaptınız yakıştımı tarafsızlınıza
fener bahcenin galibiyetini gölgelemek için elinizden geleni yaptınız

Alıntı
fener_deniz adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar bugün 2 maçtada olmaması gerekenler oldu murat ın yedigi gol ve bursanın atamadıgı goller anadolu takımları neden şamp,iyon edilmiyo. mutluyum bi fenerbahçeli olarak ama yazık anadolu takımlarına üzülüyorum

Alıntı

ya ben bursaspor'un sampiyon olmasini istiyorum galatasaray taraftarindanim cunku her sene her sene gs;fb;bjk olmicak ki !!!!

Stadyum programı e-posta adresi > stadyum@trt.net.tr

Yorumlarınızı e-posta olarak stadyum@trt.net.tr adresine yollayınız.
MsXLabs'a yollamış olduğunuz mesajlar Stadyum programına iletilmez.
hutbettin öner - avatarı
hutbettin öner
Ziyaretçi
9 Mayıs 2010       Mesaj #85
hutbettin öner - avatarı
Ziyaretçi
slm erdoğan bey..programınızda başarılar diliyorum
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Mayıs 2010       Mesaj #86
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
slm ıyı aksamlar diliyorum oncelikle 28 senedır alınamayan turkıye kupasına azız yıldırımın yuz ıfadelerı benı cok sasırtdı sankı hıc uzulmemıs gıbıydı bunun altında bıseyler aramamız dogrumu sızce bı fb taraftarı olarak dıkkatımı cekdı llt yorumlarsanız sevınırım hasan yıldırım konya
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Mayıs 2010       Mesaj #87
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
slm fb nın ıkıncı golunde gulıza yıne dısarı vurmus ama kalecının talıhsızlıyı ona carpmıs ıcerı gırmıs
Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
9 Mayıs 2010       Mesaj #88
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
hutbettin öner adlı kullanıcıdan alıntı

slm erdoğan bey..programınızda başarılar diliyorum

Alıntı

slm ıyı aksamlar diliyorum oncelikle 28 senedır alınamayan turkıye kupasına azız yıldırımın yuz ıfadelerı benı cok sasırtdı sankı hıc uzulmemıs gıbıydı bunun altında bıseyler aramamız dogrumu sızce bı fb taraftarı olarak dıkkatımı cekdı llt yorumlarsanız sevınırım hasan yıldırım konya

Alıntı

slm fb nın ıkıncı golunde gulıza yıne dısarı vurmus ama kalecının talıhsızlıyı ona carpmıs ıcerı gırmıs

Stadyum programı e-posta adresi > stadyum@trt.net.tr

Yorumlarınızı e-posta olarak stadyum@trt.net.tr adresine yollayınız.
MsXLabs'a yollamış olduğunuz mesajlar Stadyum programına iletilmez.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Mayıs 2010       Mesaj #89
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

stadyuma mesaj at

slm iyi yayınlar ben ankaradan yazıyorum sizden ricam bu ligin tadı bence kaçtı bu federasyonun artı hakemlerin komplesi değişmesi lazım türkiye örnek bi ülkedir ama bazı futbolcular bu ülkeyi bozuyor sözüm bilikaya beşiktaş maçında yaptığı hareketten dolayı bu ülkeden gönderilmesi lazımdı
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Mayıs 2010       Mesaj #90
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
slm iyi yayınlar ben AKHİSARDAN yazıyorum..niye bankasyaya cıkan akhisarspor ve güngörenle ilgili bi kilp yapmıyonz bütün türkiye görsün sizden rica etsem bu hafta bununla ilgili klip yapsanz biliyorzki seneye bankasyayı nasipse trt verecek sampiyon olcak takımı kutlarm süper ligde gönlüm BURSADAN yana ama FENERBAHÇE BUNDAN SONRA BIRAKMAZ DİYOM BÜTÜN TAKIMLARIMIZI KUTLARIM..şampiyon olcak takımın şampiyonluğunu kutlarm..BEN AŞKIN...