Arama

Stadyum programına nasıl ulaşabilirim? - Sayfa 5

En İyi Cevap Var Güncelleme: 15 Mayıs 2012 Gösterim: 33.662 Cevap: 176
misafir - avatarı
misafir
Ziyaretçi
28 Şubat 2010       Mesaj #41
misafir - avatarı
Ziyaretçi
öceliklen iyi akşamlar..... abi ben malatyadan TOLUNAY trabzon sporu çok seviyorum acaba trabzon spor geleceksene ligden iyi performanslar gösterebilecekmi...kısa bir yorum yaparsanız, sevinirim.......bütün stadyum hekibine emegi geçen herkes iyi akşamlar dilerim.......MALATYALI TOLU
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Mart 2010       Mesaj #42
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
hakan abi bir futbol duayeni olarak sence bursa diyarbakır maçı tarafsız sahada oynanamazmıydı federasyon neden bu olaya farklı açıdan bakmadı samsun dan ali kemal hakan abi seni nezaman tekrar galatasarayın yanında göreceğiz
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Mart 2010       Mesaj #43
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
fenerbahçe galatasaray maçında yan hakemin kafasına cisim atıldı hakemin kafasına dikiş atıldı o maç ertelenmedi ama neden bursa maçı ertelendi __ÇataLca__
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Mart 2010       Mesaj #44
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
statyum ekibine teşekkür ederim ben samsundan ali kemal öncelikle herkese selam diğer kanallardaki yorumlara bakınca çok çirkin ve taraflı yorumlar var ama trtde bu yok sizce neden bu konularda daha tarafsız olmuyorlar ömer abi cevaplıyabilrmi hakan abi futbolu bıraktın ama hala seni maçlarda görmek isterdik
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Mart 2010       Mesaj #45
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

stadyuma mesaj at

hakan abi trabzonun gidişini nasıl buluyosun buseneden geçti ama seneye şampiyonluk için neler yapmalı önce senin gibi bir gölcü alması şart samsundan ali kemal ömer abiyede selamlar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Mart 2010       Mesaj #46
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
slm. erdoğan abi yaklaşık 3 yıldır stadyum programını kaçırmıyorum çok beyeniyorum fenerbahçeye golcu gerekiyormu? bu guıza halimiz ne olacak maç sonuna kadar bizi terletiyor hakan abi ömer abiye selam van muradiye fadıl gümüş.........
Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
7 Mart 2010       Mesaj #47
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

slm abi ben tolunay yaşım 15 sizden trabzon spor geleceksene bu gidişata dur diyecekmi acaba trabzon bu hali ne olur........

Alıntı
misafir adlı kullanıcıdan alıntı

öceliklen iyi akşamlar..... abi ben malatyadan TOLUNAY trabzon sporu çok seviyorum acaba trabzon spor geleceksene ligden iyi performanslar gösterebilecekmi...kısa bir yorum yaparsanız, sevinirim.......bütün stadyum hekibine emegi geçen herkes iyi akşamlar dilerim.......MALATYALI TOLU

Alıntı

hakan abi bir futbol duayeni olarak sence bursa diyarbakır maçı tarafsız sahada oynanamazmıydı federasyon neden bu olaya farklı açıdan bakmadı samsun dan ali kemal hakan abi seni nezaman tekrar galatasarayın yanında göreceğiz

Alıntı

fenerbahçe galatasaray maçında yan hakemin kafasına cisim atıldı hakemin kafasına dikiş atıldı o maç ertelenmedi ama neden bursa maçı ertelendi __ÇataLca__

Alıntı

statyum ekibine teşekkür ederim ben samsundan ali kemal öncelikle herkese selam diğer kanallardaki yorumlara bakınca çok çirkin ve taraflı yorumlar var ama trtde bu yok sizce neden bu konularda daha tarafsız olmuyorlar ömer abi cevaplıyabilrmi hakan abi futbolu bıraktın ama hala seni maçlarda görmek isterdik

Alıntı

hakan abi trabzonun gidişini nasıl buluyosun buseneden geçti ama seneye şampiyonluk için neler yapmalı önce senin gibi bir gölcü alması şart samsundan ali kemal ömer abiyede selamlar

Alıntı

slm. erdoğan abi yaklaşık 3 yıldır stadyum programını kaçırmıyorum çok beyeniyorum fenerbahçeye golcu gerekiyormu? bu guıza halimiz ne olacak maç sonuna kadar bizi terletiyor hakan abi ömer abiye selam van muradiye fadıl gümüş.........

Stadyum programı e-posta adresi > stadyum@trt.net.tr

Yorumlarınızı e-posta olarak stadyum@trt.net.tr adresine yollayınız.
MsXLabs'a yollamış olduğunuz mesajlar Stadyum programına iletilmez.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Mart 2010       Mesaj #48
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
selam biz avusturyadan katiliyoruz syn ömer üründür ve hakan abiye bir sorumuz olcak tama fener kötü oynuyor ama fener kötü oynuyor diyede maclarda penalti oluyor verilmiyor acik konusmak gerekirse biz türk hakemlerinden memnun degiliz <<<bunun icinde daum da dail<<<<biz türklerde bu yabanci hayarligi oldugu sürece daha bize cooook<<<<daumlar<<< GELIR GIDER...........yilmaz vural fenerin basina gelemezmi.............. selamlar serdar citlik ve coskun kuzu ...................cevap bekliyoruz SAYGILAR:::::::::::::::::::::::::
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Mart 2010       Mesaj #49
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
iyi aksamlar ben ibrahim adıyamnlıyım sizce fenerbahçe bu sene neler elde edebilir ?????
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Mart 2010       Mesaj #50
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
beşiktaş en iyisi ben ağrının diyadin ilçesineden muhammed polat 6/a hakem hilelerine durdiyecek takım aranıyor