Arama

Kol dirsekte sinir kopmasında zaman geçmişse sinir ameliyatı yapılabilir mi? - Sayfa 3

En İyi Cevap Var Güncelleme: 4 Ekim 2012 Gösterim: 20.883 Cevap: 25
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Şubat 2012       Mesaj #21
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
benim kızım 3 yaşında normal doğum oldu 4500 olarak doğdu dogum sonrası sağ kolunda sinir damarında zedelenme olmuş şimdi ameliyat diyo doktorlar birde kas nalinden bahsettiler sizce yaptırmalımıyım ne önerirsiniz
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Şubat 2012       Mesaj #22
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
benim kızım 3 yaşında normal doğum oldu 4500 olarak doğdu dogum sonrası sağ kolunda sinir damarında zedelenme olmuş şimdi ameliyat diyo doktorlar birde kas nalinden bahsettiler sizce yaptırmalımıyım ne önerirsiniz
Sponsorlu Bağlantılar
MMÇ - avatarı
MMÇ
Ziyaretçi
15 Şubat 2012       Mesaj #23
MMÇ - avatarı
Ziyaretçi
DOGUMA BAğlı sinir zedelenmesi olanlar için tavsiyem prof dr cihangir tetik vAR MASLAK ACIBADEM VEYA ACADEMİC HOSBİTALDE ONUNLA GÖRÜŞÜN GOOGLE YAZRSANIZ CIAKR İLETİŞİM BİLGİLERİ BU KONUDA TECRUBELİ VE BİLGİLİ BEN ŞUAN ONUNLA İRTİBATTAYIM GÖRÜŞÜYORUZ AMELİYAT DURUMU VAR ONADA HOCAMIZ GİRECEK BU KONUDA EN İYİSİ DİYORLAR.BELKİ İŞİNZE YARAR. ŞİFAYI VEREN ALLAH CC DİR...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Haziran 2012       Mesaj #24
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
hocam ben bır trafık kazasında sag omuzumdan asaagısını hıssetmıyorum fzık tedawısı gordum emg cekındım gıttıgım doktorlar sınırlerın parcalanmıs dedı bu kolunu kullanamazsın asla dedıler tedawısı warmı acaba snırlerı yenılemenın yadaa amelıyat yontemıyle bır tedawsı warmı
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Ağustos 2012       Mesaj #25
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben 17 yasındayım sağ kolumda sinir zedelenmesi var ve kolum tam açılmıyor bunun bi tedavisi veya amelyatla bi çözümü varmıdır askerlikte muaf olunurmu ?? cevaplarınızı bekliyorum
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Ekim 2012       Mesaj #26
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
sevgili doktorum benim 4 yaşında bir kardeşim var 4.900 gr. doğdu ve normal doğum oldu doğumda zorlanma olduğu için sinir zedelenmesi oldu. hareketleri kısıtlı elini sadece çenesine kadar kaldırıyor ve dirseğinde şişlik var parmaklarını sıkabiliyor fakat elini çeviremiyor. fizik tedavi görüyor bize tedavi olarak ne önerirsiniz şimdiden teşekkür ederim.