s.a hocam ben 24 yaşındayım ve midemden rahatsıım midemde yara var ilaç kullanıyorum ama çok fazla faydasını göremedim.mide ağrılarım beni çok zorluyo ve çok acı çekiyorum.Acaba bana hangi bitkileri önerirsiniz. bu ağrılardan kurtulup sağlıklı bir şekilde yaşamak istiyorum.şimdiden teşekkür ederim.Alaah sizlerden razı olsun.
s.a hocam ben 24 yaşındayım ve midemden rahatsıım midemde yara var ilaç kullanıyorum ama çok fazla faydasını göremedim.mide ağrılarım beni çok zorluyo ve çok acı çekiyorum.Acaba bana hangi bitkileri önerirsiniz. bu ağrılardan kurtulup sağlıklı bir şekilde yaşamak istiyorum.şimdiden teşekkür ederim.Alaah sizlerden razı olsun.
Hepinize acil şifalar diliyoruz. Ancak burdan kendisine ulaşmanız mümkün değil. Kendi sitesinden ulaşmayı deneyiniz.
Merhaba doktor bey.Ben yaklaşık 6 ay önce boğazımın sağ ve sol tarafında nodül olduğunu öğrendim.Birçok doktora gittim bana ameliyat dediler.Ama ben ameliyat olmak istemiyorum.İkbal Hanıma mesaj gönderdim ama henüz bir cevap alamadım.Lütfen en acil şekilde bana ne kullanmam gerektiğini söyler misiniz?Sizin hazırlamış olduğunuz ilaçlar olursa sanırım daha iyi olur.Bunlardan hangisini ve nasıl kullanmam gerektiğini söylerseniz çok sevinirim.Şimdiden çok teşekkür ederim.Cevabı mail adresimegönderir misiniz?Mail adresim gulaygunay23@hotmail.com
merhaba dr bey benim kızım tip1 diyabet hastası 3. yıla girdik her gün 4 defa insülün kullanıyorum kızım için çok üzülüyorum istediği bişeyi yiyemiyo nolur bana yardım edin bu hastalığa hala alışamadım psikoljim çok bozuk ve ilaç kullanıyorum beni aydınlatırsanız sevinirim iyi akşamlar
3 yaşındaki kızım şeker hastası oldu 15 gün önce teşhis konuldu sizinle görüşmek istiyorum
günde 4 defa ünsilin oluyor
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı
merhaba dr bey benim kızım tip1 diyabet hastası 3. yıla girdik her gün 4 defa insülün kullanıyorum kızım için çok üzülüyorum istediği bişeyi yiyemiyo nolur bana yardım edin bu hastalığa hala alışamadım psikoljim çok bozuk ve ilaç kullanıyorum beni aydınlatırsanız sevinirim iyi akşamlar
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı
slm ömer bey sürekli başım agrıyor ne yapmalıyım sizile yerinizde görüşebilirmiyiz adresinizi yazarmısınız istanbuldaki
Hepinize acil şifalar diliyoruz. Ancak burdan kendisine ulaşmanız mümkün değil. Kendi sitesinden ulaşmayı deneyiniz.
slm hocam ben sizin yanınıza gelmek istiyorum ama imkanım yok şu anda daha önce geçirmiş olduğum bir çeşitalerji hastalıga yakalandım ama acayıp bi çeşit doktora gittim bana ine verip dedavi oldum ama alerji geçti kaşındı bu sever deva etti ne yapa bilirim lütfen bi çare bulun buna ne yapmam gereki yor cv.
ömer hocam annemin gözünde sakleroz rahatsızlıgı var bızsız bır yere cıkamıyor babamda da sınır hastalıgı var bazen beynım catlıcak gıbı agrıyor dıyo bu konularda yardmcı olursanız sevınırım allaha emanet olun ıstersenız msn adresımı deverım cevabınızı orayada gonderebılırsınız sımdıden tsk ederım msn adresım gokhan_0010@hotmail.com
SYN ÖMER HOCAM babamın sağ bacagının diz kapağından parmak uçlarına kadar her yazın yaklaşık 10-15 senedir şişip kızarıyor ve çarpıntı oluyor kışın şiş ama çarpıntısı olmuyor 15 senedir doktorla bir çare bulamadık her yazın çok acı çekiyor hangi bitki ilacini önerirsiniz.Tel:05396636019 ALLAH RIZASI İÇİN BİZE YARDIMCI OLUN