Arama

Katsayı problemi kalktı mı? - Sayfa 4

En İyi Cevap Var Güncelleme: 3 Aralık 2011 Gösterim: 43.189 Cevap: 76
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Aralık 2009       Mesaj #31
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
2009-2010 ygs sınavında katsayı varmı yokmu ?
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Aralık 2009       Mesaj #32
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Kat sayıııı KalkTımıı Şimdiiiiiii
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Aralık 2009       Mesaj #33
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
kalktımı kalmadımı katsayı anlamadım eger adaletsızlık varsa bunun cözülmesını ısterım meslek lisesi bır ögrenxı olarak
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Aralık 2009       Mesaj #34
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkkadaslar ben anodolu kız meslek lisesi cocuk gelisimii gittim ancak puan kalkmıs ve duz lıseye gevtim meslek lısesının puanı kalktımı lıtfen cevap verin
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Aralık 2009       Mesaj #35
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Ben son sınıf öğrencisiyim her şeyi git gide zorlaştırıyorlar bize acıyın ve şu kat sayı ne olur ortadan kaldırın çok moralimiz bozuluyor ünüversite hayallerimiz yok oldu diyebilirim...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Aralık 2009       Mesaj #36
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya bu ülkede başka ekmekleriyle oynayacak insan bulmadılarmıda öğrencilerle oynuyorlar yazık bu milltte haksızlık bu ya ne zaman kalkacak bu ülke yazık bu millette konuşulacak o kadar konu varki
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Aralık 2009       Mesaj #37
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben imamhatip lisiende 3.sınıftayım katsayının kalkmasına cok sevndm ndn bukdr olay oldu anlamış deilim bu ülkede imanlıların okumasını cekemiolar cunku bu sorun olmadn önce eskıden öss birincileri hep imamhatiplerdn cıkıodu ck başarılıyız Allaha şükür artk bızı cekememezlık yapmasnlar bu lanet ülkeye göstercz tekrardn ne olduumuzu!!! herkez görcek anllyck kısasa kısas!!!!!
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Aralık 2009       Mesaj #38
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya artık yoruldum başkalarının oyuncağı olmaktan insan bu kadar vurdum duymaz olabilir mi yani bu danıştayın ne yapmaya çalıştıgını anlayamadım heralde o kadar ögrenciye toplu intihar yapsınlar diye alt yapı hazırlıyor sonra da ülke niye geri kaldı diyorlar siz öyle vurdum durmaz davranırsan bu millette böyle geri kalırben imam hatip mezunuyum ama ilahiyat istemiyorum onun için bu kat sayı mutlaka kalkmalı daniştay sana sesleniyorum nolur engelolmayın artık bize
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Aralık 2009       Mesaj #39
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
MÜZİK DIŞI BİR BÖLÜM SEÇERSEN PUANIN AYNEN GELİR
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Aralık 2009       Mesaj #40
Misafir - avatarı