Arama

Matematik projelerine örnek verir misiniz? - Sayfa 3

Güncelleme: 25 Şubat 2013 Gösterim: 30.289 Cevap: 31
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Kasım 2011       Mesaj #21
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
matematık projesi lagzım acill cevap lutfenn Msn Sad
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Kasım 2011       Mesaj #22
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bütün siteleri aradım bulamadım.neymiş bu proje?????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Aralık 2011       Mesaj #23
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya bana yeni bir matematik buluşu lazımmmm
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Aralık 2011       Mesaj #24
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
en basitinden saat olabilir
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Aralık 2011       Mesaj #25
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
HOCAMIZ MATEMATİKTEN PROBLEMLI ÇÖZÜMLÜ DEĞİLDE İLGİNÇ BİR PROJE İSTİYOR. NE YAPABİLİRİM?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Ocak 2012       Mesaj #26
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bu benm eserim yarısması için nypblrim?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Ocak 2012       Mesaj #27
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bana acilen yarın matematik proje lazım söyleye bilirmisiniz???????????????????????????????
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Mart 2012       Mesaj #28
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
güneş sistemi dışında diğer yıldız sistemlerini araştırarak elde edilen resim bilgi fotoğraf.elde edilen bilgileri kütle,yarıçap.yıldıza bağlı gezegen sayısı.ısı gibi kategorilere ayırın.araştırılan yıldız sistemlerini dünyaya olan uzaklığına göre sıralayıp bu uzaklıkları üslü bir şekilde ifade ediniz.üslü olarak yazdınız her katogoriyi ait birer tablo düzenleyiniz.oluşturulan tabloya göre histogram oluşturunuz ve yorumlayınız.yıldızların uzaklıklarının üslü gösterimini birbirlerine oranlayınız her bir oranı yorumlayınız
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Nisan 2012       Mesaj #29
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bisikletin tarihsel gelişimindeki bisiklet türlerini karşılaştırınız ?
kimin buldugunu nerede üretildigini bulunuz ?
tarihsel gelişimine göre üretilen her yeni bisiklet modelinin saatteki ortalama hızlarını bulunuz ?
saatteki hızını buldugunuz bisikletin 1,15 , 30 ve 45 dakikadaki hızını bularak tablolaştırınız ?
tabloda belirten bisikletin 30 km ve 60 km ' lik mesafeyi ortalama kaç saatte olabilecegini bulup tabloya ekleyiniz ve grafigini çiziniztarihsel gelişim süreci içinde üretilen bir bisiklet modelini seçerek tekerleklerinin çapını ve yarıçapını bulunuz
araştırma sonucunda elde ettiginiz fotoraf veya resimlerdeki tekerleklerdeki dogru parçalarını ve açıları belirleyiniz
merkez açının ölçüsünü açı ölçer yardımıyla hesaplayınız
fotoraf ve resimlerdeki majör ve minör yayları belirleyiniz ve ölçümlerini hesaplayınız
tüm bu verilerle tarihsel gelişiminde bisikletin degişimi ile ilgili bir araştırma sonucu yazınız
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Nisan 2012       Mesaj #30
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bisikletin tarihsel gelişimindeki bisiklet türlerini karşılaştırınız ?
kimin buldugunu nerede üretildigini bulunuz ?
tarihsel gelişimine göre üretilen her yeni bisiklet modelinin saatteki ortalama hızlarını bulunuz ?
saatteki hızını buldugunuz bisikletin 1,15 , 30 ve 45 dakikadaki hızını bularak tablolaştırınız ?
tabloda belirten bisikletin 30 km ve 60 km ' lik mesafeyi ortalama kaç saatte olabilecegini bulup tabloya ekleyiniz ve grafigini çiziniztarihsel gelişim süreci içinde üretilen bir bisiklet modelini seçerek tekerleklerinin çapını ve yarıçapını bulunuz
araştırma sonucunda elde ettiginiz fotoraf veya resimlerdeki tekerleklerdeki dogru parçalarını ve açıları belirleyiniz
merkez açının ölçüsünü açı ölçer yardımıyla hesaplayınız
fotoraf ve resimlerdeki majör ve minör yayları belirleyiniz ve ölçümlerini hesaplayınız
tüm bu verilerle tarihsel gelişiminde bisikletin degişimi ile ilgili bir araştırma sonucu yazınız