ya benimde sadece ctrl+alt+dele tıklayınca görev yöneticisi çıkıyor ama oradan da yeni göreve tıklıyorum oradanda expler exe yazıyorum ama açılmıyor hata veriyor ve ende gözata tıklayıp oradan yapıyorumoradan masa üstünü gösrete tıklıyorum gözattan ama o sayfada görünüyor normal sayfada görükmüyr sadece tem ve farem ucu görünüyor sağ yad sol tılayamıyorum fare ile yani maus la napacam yardım
bakın aynısı benimde başıma geldi ve ben şöyle yaptım '' ctrl alt delete bastım karşıma windows görev yöneticisi geldi sonra uygulamalardan yeni görev dedim ordaki boşluga explorer.exe dedim sonra geldi'' sizede kolay geldin ;
formata gerek yok
klavyede windows + R tuşuna bas ve burada explorer.exe yazıp enter de. bütün menüler gelir. olmadı Ctrl+alt+del yap görev yöneticinde dosya menüsünden yeni görev explorer.exe yaz tamam de. bütün herşey gelir. bunun için format yapılmaz. bu menüleri getirince benim dediğim değerleri kontrol et eğer sorun devam ederse yine bakarız
herkes ayni seyi yazmis yeni gorevden explorer exe dems fakat onu yazdiginda bulunamadi sorunyla karsilasan insanlarda var benm gbi ozaman ne yapilmali bilen varmi acaba
CALISMIYOR SAĞ TUŞTA SOL TUŞTA BENİM BİLGİSAYARDA ŞİFRE YERİ VAR ORDA ŞİFREYİ ENTER E BASIP GEÇİYORUMDA ESKİDEN YİNE 5 DK BEKLİYODUM ENTER E BASIYODUM GELİYODU PROGRMALAR DAHADA GELMİYOR BU GÜN 1 SAAT BEKLEDİM BAŞLAT 2 SANİYE İÇİNDE GÖZÜKTÜ GERİ KAYBOLDU