Arama

Meslek lisesi öğrencileri kendi bölümleri dışında tercih yapabilir mi? - Sayfa 4

En İyi Cevap Var Güncelleme: 23 Haziran 2014 Gösterim: 89.432 Cevap: 96
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Mayıs 2010       Mesaj #31
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
düz lise mezunuyum dgs girebilir miyim ne olur beni bu konuda bilgilendirin tşk edrm
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Haziran 2010       Mesaj #32
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
BEN TİCARET MEZUNU BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ BÖLÜMÜ MEZUNUYUM AÇIIK ÖĞRETİMDEN HANGİ BÖLÜMLERİ OKUYABİLİRİM?
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Haziran 2010       Mesaj #33
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben meslek lise mezunuyum ama alan dışı tercih yapmak istiyorum bu olabilir mi? ve tıp fakültesini istiyorum..
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Haziran 2010       Mesaj #34
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben ticaret meslek lisesinde okuyorum bu sene 3. sınıfa başlayacagım, alanım bilgisayar, dalım web tasarımı bu bölümden mezun olunca ne tür yerlerde çalışabilirim? mesela bi reklam şirketinde çalışabilirmiyim? cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ediyorum...iyi günler
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Haziran 2010       Mesaj #35
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben ticaret meslek lisesinde okuyorum bu sene 3. sınıfa başlayacagım, alanım bilgisayar, dalım web tasarımı bu bölümden mezun olunca ne tür yerlerde çalışabilirim? mesela bi reklam şirketinde çalışabilirmiyim? cevaplarınızı bekliyorum, gonul341@windowslive.com ulaştırırsanız sevinirim,şimdiden çok teşekkür ederim. iyi günler
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Haziran 2010       Mesaj #36
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar muhasebe mezunları direk olarak muhasebe öğretmenliğine geçebiliyrmu sınvsız bilgilendirirseniz sevinirim
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Haziran 2010       Mesaj #37
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkdaslar meslek mezunları sınava gırmeden işletme bolumune yatay gecıs yapabılırmı???? bunu haberlerde duydum doğrumu arkdaslar???
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Temmuz 2010       Mesaj #38
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
akşehirin yeni liseler için verdikleri puanlar ne kedar yüksek ve kaç puan
gümüş - avatarı
gümüş
Ziyaretçi
15 Temmuz 2010       Mesaj #39
gümüş - avatarı
Ziyaretçi
ticaret lisesi muhasebe mezunuyum diş ile ilgili bölümleri okuyabilirmiyim
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Temmuz 2010       Mesaj #40
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben ticaret meslek lisesi bilgisayarlı muhasebe bölümünden mezunum ama kendi alanım dışında tercih yapmak istiyorum tıbbi dökümasyon ve sekreterlik yardımcı olursanız sevinirim sizce ne yapmam lazım.....