Arama

Meslek lisesi öğrencileri kendi bölümleri dışında tercih yapabilir mi? - Sayfa 5

En İyi Cevap Var Güncelleme: 23 Haziran 2014 Gösterim: 89.432 Cevap: 96
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Ağustos 2010       Mesaj #41
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya bn bu sene mzn oldm ek puanm ile 293 puanm var 23binlerdeym 4yllık olmz mı ?sizce.mslk lisesi pc den mezunm
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Ağustos 2010       Mesaj #42
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar bne meslek lisesinde okuyorum meslek lisesinin önü açıldı diyorlar öss den inş. allah ın izniyle kaznaırsam ögretmenlik okuyabilirmiyim okulum eregli htice erdem denizcilki anaodlu meslek lisesi??lütfen yardım edin
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Ağustos 2010       Mesaj #43
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
kuaförlük mezunuym kendi bölum dışında başka bölum ıstıyorm hangı bölumlere gıdeblrm
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Ağustos 2010       Mesaj #44
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
İyi günler ben meslek lisesi bilgisayar bölümü öğrencisiyim.Fakat matematik öğretmenliği okumak istiyorum bu mümkün mü?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
31 Ağustos 2010       Mesaj #45
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben bilgisayar bölümünde okuyorum.ben bilgisayar mühendisi olmak istiyorum.olabilme olasılıgı acaba yüksekmi?yani meslek lisesinde okudugum için zorluk çıkarmı????
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Eylül 2010       Mesaj #46
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
kız meslek lisesine gidilirse mezun olunduğunda hngi meslekleri yapabiliriz veya düz liseye gidilirse ing öğretmeni olablrmiym ve özel sağlık lisesi var mı?? lütfen acilllll bide kız mslk ve düz lisenin bölümleri nelerdir?? ünüversitede biz herhangi bi avantajı var mı????????????? acillllllllllllllllllllllllllllllllllllllll...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Eylül 2010       Mesaj #47
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bende ticaret meslek lisesi mezunuyum muhasebe ve finansman bölümü bankacılık bölümünü seçebilir miyim ?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Eylül 2010       Mesaj #48
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bende meslek lisesi öğrencisiyim.bölümüm çocuk gelişimi,ama ben edebiyat okumak istiyorum. ne yapmalıyım.
Mzlmysl - avatarı
Mzlmysl
Ziyaretçi
22 Eylül 2010       Mesaj #49
Mzlmysl - avatarı
Ziyaretçi
Ya şimdi biz tİCARET meslek liseliler olarak istediğimiz bÖLÜME Gidebilirmiyiz Üniversitede Örneğin Huku,Tıp gibi?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Eylül 2010       Mesaj #50
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
meraba ben kız meslek lisesinde yiyecek içecek hizmetleri okumayı düşünüyorum ünüversitede geçiş yapabileceğim bölümler nelerdir bunu öğrenmek istiyorum ve eğer bölümümü değiştirip lojistik seçersem onda üniversite imkanları nelerdir ? hangisinde iş bulma imkanı daha iyidir hangisi işime yarar ??