Arama

Meslek lisesi öğrencileri kendi bölümleri dışında tercih yapabilir mi? - Sayfa 6

En İyi Cevap Var Güncelleme: 23 Haziran 2014 Gösterim: 89.447 Cevap: 96
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Ekim 2010       Mesaj #51
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba bn anadolu bilgisayar bölümü öğrencisiyim we şimdi 11.sınıfım bn hemşirelik istiorum seçebilmem mümkümmüdür acaba aydınlatırsanız beni çok sevinirimm
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Ekim 2010       Mesaj #52
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben meslek lisesi öğrencisiyim. lise 1 deyim.çocuk gelişimi okuyorum.ama ben avukat olmak istiyorum.öss de avukatlık seçersem kaç puan kırılır.çok önemli.
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Kasım 2010       Mesaj #53
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
meslek lisesi okuyan polis sınavına girebilir mi?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Kasım 2010       Mesaj #54
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben ticaret meslekte muhasebe bölümü okuyorum bu sene geçiş hakkımı kullanmak istiyorum hangi bölümlere geçiş yapabilirim bilen varsa yazsın rica ediyorum...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Aralık 2010       Mesaj #55
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI MEZUNUYUM... ocuk gelişimi bölümünü okuyabılırmıyım... YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Ocak 2011       Mesaj #56
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben lise 3 ögrencisiyim ticaret meslek lisesi dış ticaret okuyorum. ama 2 yıllık sınavsız geçişlerde yada acık ögretimden saglık bölümünü okuyabilirmiyim ?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Ocak 2011       Mesaj #57
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar ben meslek lisesi bilgisayar teknik servis öğrencisiyim ama 2 yıllık geçiş hakkımı elektronik bölümünde kullanmak istiyorum mümkünmüdür acaba????
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Ocak 2011       Mesaj #58
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ii GnLer Ben ticaret meslek lisesinde okuyorum 11.sınıftayım ösym de puanım kac ile carpılcak yardımcı olursanız sevinirim teşekkr ederim
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Ocak 2011       Mesaj #59
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya ben ticaret lisesinden 2011 mezunu olarak büro yönetimi ve sekreterlik ten mezun olucam 2 yıllığa yatay geçişi tercih ettim...açıkta kalma gbi bi durumumuz varmı varsa napıcaz...vede ben bu bölümü istemiorum 2 yıllığı bitirip 4 yıllık farklı bölümde bi fakülte kazanıo gitmek istiyorum böyle bi imkanımız var mı yada farklı yolları varmı..? yardım ederseniz sewinirm
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Ocak 2011       Mesaj #60
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkiler burada bir arkadaşımızın yazmış olduğu yanı ticaret meslek liselerinin sınavsız geçiş olayı tarih oldu arıtık böle bişey maaaaaaalesef yok burdan meb"e seleniyorum ulan hem okuyun okuyun diosunuz hem de okumak için elimizde bir şans bile bırakmıosunuz yeter artık lan yeter bıktık artık bu saçma sistemlerden içinde okuma isteği olan adamın bile içinde okuma isteği bırakmıosunuz ben size sölim bu gidişle kimse meslek sahibi falan olamaz(ÖĞRENCİ MİSİNİZ?ALLAH BAŞKA DERT VERMESİN)