Arama

Saçlarıma nasıl şekil verebilirim? - Sayfa 4

En İyi Cevap Var Güncelleme: 9 Ocak 2015 Gösterim: 34.068 Cevap: 57
Misafir<< - avatarı
Misafir<<
Ziyaretçi
20 Ocak 2011       Mesaj #31
Misafir<< - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar benim perçemim küçük ve kestireli birkaç ay oldu. düzleştiricim var ama saçımın önünü kıvıramıyorum. bana nasıl yapmam gerektiği konusunda yardımcı olur musunuz lütfen?
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Şubat 2011       Mesaj #32
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
saçlarım kıvırcık herşekle giriyo ama şekil vermek çok zor aslında ince telli ve çabuk açılan saçım var herkezin aklı gidiyo çok güzel saçlarım ama ben hem yumuşak olsun hemde güzel dursun kıvırckları istiyorum offfff spreyy kepek yapıyor köpük sadece 1 gün işe yarıyo ikinci gün bida köpük uggulamak gerekiyo en iisi kendi haline bırakmak uzamıyoda benim saçım uçlarında biraz kırık var ondan mı acaba?????? =(((((((((((((((( Msn SadMsn SadMsn Sad
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Ağustos 2011       Mesaj #33
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
benim saçlarım düz ve uzun küt kestirmek istiyorum kaküllü bir model olacak sadece tarasam hoş duurrurmu
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Ağustos 2011       Mesaj #34
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
benim saçlarımın garip bir şekli var şimdi altı dalgalı dalgalı ve acayip kıvırcık ve kabarık bonus gibi enseden yukarı kısımda düz dümdüz yüzüm de yuvarlak ne yapsam yakışmıyor öyle bir tip önerinki hem yuvarlığını kapatsın hem de bu şekilsiz saçlara bir düzen versin hoş görünsün şimdiden heerkese teşekkürler
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Eylül 2011       Mesaj #35
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
BEN DÜGÜNE GİDECEM AMA BENİM SAÇİM KISA VE KUAFÖREDE GİDEMİYECEM EVDE SAÇLARIMI NASIL YAPABİLİRİM...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Eylül 2011       Mesaj #36
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Saç şekillenidirvi nasıl bişi ?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Kasım 2011       Mesaj #37
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben saçımı yıkyom kurutuyorum ondan sonra maşayla dimdik yapıyorum 10 dk sonra az iniyor
m0rph3us - avatarı
m0rph3us
Ziyaretçi
5 Kasım 2011       Mesaj #38
m0rph3us - avatarı
Ziyaretçi
Saçları yıkadıktan sonra dikkatle ayırın. Isıtılmış bir havluyla önden kurutun. Fön makinesini en düşük ayara getirip, saçları çok fazla karıştırmadan tam kuruyana kadar fönleyin: sonra fönü daha yüksek ısıya getirip, yuvarlak bir fırçayla şekillendirme işine girişin. Fön makinesini saçınızdan en az 15 santim uzak tutun.
belki olur.
m0rph3us - avatarı
m0rph3us
Ziyaretçi
6 Kasım 2011       Mesaj #39
m0rph3us - avatarı
Ziyaretçi

Saçları yıkadıktan sonra dikkatle ayırın. Isıtılmış bir havluyla önden kurutun. Fön makinesini en düşük ayara getirip, saçları çok fazla karıştırmadan tam kuruyana kadar fönleyin: sonra fönü daha yüksek ısıya getirip, yuvarlak bir fırçayla şekillendirme işine girişin. Fön makinesini saçınızdan en az 15 santim uzak tutun.
modaprensesi7 - avatarı
modaprensesi7
Ziyaretçi
6 Kasım 2011       Mesaj #40
modaprensesi7 - avatarı
Ziyaretçi
katılmıorum. sac düzleştiricisini son seviyesinde saclar yanıyor ÖZellikle yumusak saclar. Sacınız nasıl bir ısı sewviyesinde olmak istiyorsa o seviyeye getirin.