Arama

Saçlarıma nasıl şekil verebilirim? - Sayfa 5

En İyi Cevap Var Güncelleme: 9 Ocak 2015 Gösterim: 34.071 Cevap: 57
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Aralık 2011       Mesaj #41
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Slm arkadaşlar benim saçımda kısa ama üzülmeyin okula gidenler için düzleştirip önlere toka takın sonra arkalardan iki yandan alıp topuz yapmaya calısın hem cok güzel olur hemde hocan kızmaz düzleştirmeni tavsiye ederim
Sponsorlu Bağlantılar
gerçekçi - avatarı
gerçekçi
Ziyaretçi
29 Aralık 2011       Mesaj #42
gerçekçi - avatarı
Ziyaretçi
bence hiç maşa kullanma çünkü saçın inceymiş zarar verirsin hacim kazandıracagım diye saçına zarar vermek istemezsin bence ben pişman oldum Msn Sad
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Ocak 2012       Mesaj #43
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya benm saçım omuzlarımda nasıL şekil verebilirm yardımcı olun lütfennn Msn Sad(((
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Ocak 2012       Mesaj #44
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar benm saçm kısa öndeki saçlarm kısa hani kızlar yapıo yha düzleştiriciyle önüne dalga bende yapmak istiorm bi arkadaşıma sordm yandan düzleştiriciyle yap dedi ama yapamadm yardımcı olursanız çok sevinirm
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
31 Ocak 2012       Mesaj #45
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
saçlarım baya uzun ama dokülüyorlar kestirmekte istemiyorum bunun için ne yapabilirim?? ve hergün saçlarıma farklı sekiller vermek istiyorum ne önerirsiniz??
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Mayıs 2012       Mesaj #46
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar saçlarım belime kadar dümdüz önümde perçemlerim var perçemlerim vazgeçilmezler ama saçlarımdan nefret etmeye başladım düzlerştiroyrum saçlarım parlıyor sakil alıyor 5 dk sonra bozuluyo kuaförlerin kullandı saç spreyinden aldım olmuyor , panten yeni çıkdan aldım bişey olmuyor, elidorun da aldım hiç bi fark yok ne yapmalıyımm b
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Haziran 2012       Mesaj #47
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/7/79/Tyler_Posey_2011.jpg/613px-Tyler_Posey_2011.jpg

bu resimdeki gibi saçlarımı kaldırmak istiyorum nasıl yapıcam saçım bundan biraz kısa fakat ne yapsam bu şekli almıyor ?** önerileriniz.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Haziran 2012       Mesaj #48
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
12 yaşındayım saçımı kestiricem fakat nasıl kestireceğime karar veremedim saçlarım yoğun dalgalı nasıl kestirebilirim
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Temmuz 2012       Mesaj #49
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
benim saçlarım kısa ve brezilya kıvırcğı denilen kıvırcıktan tarıyınca kabarıyor ve bende bunda çık rahatsız oluyorum ve ara makas olduğu için sadece örüyorum oda kötü durduğu için rahatsız oluyorum bana günlük ve kolay kullanacağım bir saç modeli önerirseniz memnun olurum şimdiden teşekkürler...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Ağustos 2012       Mesaj #50
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
benim saçlarım kıvırcık ve katlı sabah kalktığımda papaz gibi oluyor nasıl şekillendirebilirim