Arama

Tenimin rengini nasıl daha açık hale getirebilirim? - Sayfa 2

En İyi Cevap Var Güncelleme: 11 Ekim 2014 Gösterim: 80.532 Cevap: 66
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Eylül 2009       Mesaj #11
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
çok mbeyaz olmıcak şekilde oluyomu ne esmer ne çok beyaz öle oluyo sa söleyin nolf
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Ekim 2009       Mesaj #12
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
hepsini denedim ama hiç bir şekilde sonuç bulamadım
Sponsorlu Bağlantılar
Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
28 Ekim 2009       Mesaj #13
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Bu mesaj 'en iyi cevap' seçilmiştir.
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

çok mbeyaz olmıcak şekilde oluyomu ne esmer ne çok beyaz öle oluyo sa söleyin nolf

Alıntı

hepsini denedim ama hiç bir şekilde sonuç bulamadım

Cilt Hastalıkları uzmanı size yol gösterecektir. Cilt tipinize göre öneriler ve çareler farklı olabilir, duyduğunuz her yöntemi uygulamayın.
Bence cilt rengi sadece makyajla geçici olarak açılabilir. Güneşe çıktığınızda da koruyucu kullanın.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Kasım 2009       Mesaj #14
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Selam. Lutfen yardim edin ten rengim biraz esmer, sachlarim natural achik kahveyi renkte, gozlerimde belirgin ela-yeshile donuk. Lutfen hich olmassa biraz nasil ten rengimi beyazlashtira bilirim? Bana yardimci olun.
Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
22 Kasım 2009       Mesaj #15
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

Selam. Lutfen yardim edin ten rengim biraz esmer, sachlarim natural achik kahveyi renkte, gozlerimde belirgin ela-yeshile donuk. Lutfen hich olmassa biraz nasil ten rengimi beyazlashtira bilirim? Bana yardimci olun.

• Türkçe dilini düzgün kullanın. Klavyenizde ç,ş gibi harfler yoksa c ya da s kullanın.
  • Etraftan duyduklarınızı uygulamayın, geri dönülmez sorunlara neden olursunuz. Doktora gidin.

Alıntı
Daisy-BT adlı kullanıcıdan alıntı

Cilt Hastalıkları uzmanı size yol gösterecektir. Cilt tipinize göre öneriler ve çareler farklı olabilir, duyduğunuz her yöntemi uygulamayın.
Bence cilt rengi sadece makyajla geçici olarak açılabilir. Güneşe çıktığınızda da koruyucu kullanın.

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Aralık 2009       Mesaj #16
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ne gerek var bende esmerım ama bunu problem etmiyorum kabulenın ve bu halınızle mutlu olmaya bakın unutmayınkı esmeer olmak için urasanların sayısı çok ve ben bole olmayı sevıyorum sizde deneyın Msn Wink(esmersen güzelsin demişler bencede öle )Msn Happy
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Ocak 2010       Mesaj #17
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
turp suyu beya turpun kendisini de kullanabilirsin.....
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Şubat 2010       Mesaj #18
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
açokçası bende öyle ama ben bir çözüm buldum kendi tenimden açık ferahlatıcı fondotenler kullanıyorum.öncelikle onu sürüyoruz ya onu iyice yedirmemiz gerekir sebebi fondoten belli olmasın doğal beyazlığımız olsun diye fakat size tavsiyem fondotenim fazla belli olmasın diyosanız sakın ha sakın burun çevrenize sürmeyin genellikle burun çevresnide sivilceler var onlar fondoteni çok belli ediyorlar fakat yok kardeşim ben suratımın heryerinin beyaz olmasını istiyosam diyosan o bölgene aynı renkte kapatıcı kullan.bide hattt safada beyaz olmak istiyenler var vampir gbi onlarada şunu öneririm fondoten kapatıcı ve pudra birbirine karışık 3 lü karışımlar var onlardan sürün işe yarayacaktır fakat dikkat edin fondotenin rengi ıvory olsun en ideali ooo
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Mart 2010       Mesaj #19
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
"Maskeyi göz çevresinden ve dudaklardan uzak tutarak yüzünüze uygulayın. " kısmı için takıldığım bir nokta var. Bu maskeyi göz çevresine sürmediğimizi düşünelim. Bir süre sonra cildimiz beyazladığında, gözlerimizin çevresi panda gibi kara kara mı kalıcak? Beyazlayalım güzelleşelim derken ortaya böyle komik bir görüntü mü çıkıcak? Millet, bu tür konularda dikkatli olalım, kaş yapalım derken göz çıkarmayalım. sonradan pişman olupta:"ah! keşke hiç denemeseydim, bunu yapmadan önce esmerdim falan ama en azından böyle garip değildim, ellerim kırılsaydıda şu maskeyi sürmeseydim." demiyelim.
kayserili - avatarı
kayserili
Ziyaretçi
17 Haziran 2010       Mesaj #20
kayserili - avatarı
Ziyaretçi
beyazlamakk zor gıbı Msn Happy
doal şeylerlee beyazlarsınız dıolar ama kandırıyolarr esmer ınsanı beyaz yapsalar dunyadakı araplar sımdıye kadar beyaz olardı kesın Msn Happy)