Arama

Saçın yağlanmasını engellemek için neler yapılabilir? - Sayfa 4

En İyi Cevap Var Güncelleme: 27 Ocak 2015 Gösterim: 123.492 Cevap: 109
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Ekim 2010       Mesaj #31
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
zeytinyağı sürün 5 6 damla kadar saçınız hem canlanır hem yağlanması azalır çünkü saç yağlandığında saç derisi yağ oluşumunu azaltır
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Ekim 2010       Mesaj #32
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
saçlarımı 10 günde bir yıkıyorum ya çok çabuk yağlanıo yardım edin 1 ayda bir yıkamak istiyorum acil yardım
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Kasım 2010       Mesaj #33
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar sizlere yaglanmayı kullanıldıgı sürece önleyen bir şampuan öneriyim onu kullanın. ismi ''prozinc '' . piyasadaki yaglanmaya karşı en iyi şampuan diyebilirim.benimde saçlalrım hergün yaglanıyodu ve son 2 haftadır düzenli kullanıyorum ve ne kepek nede yaglanma oluyo çok memnunum.sizlere önermek istedim. kulanın memnun kalıcaksınız
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Aralık 2010       Mesaj #34
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya ArqaDa$Lar Bnim SaçLarımDa 2 qünDe Bir YaqLanıo... Vé BnDé Bir öqRenCi oLduqum iÇin SaÇımı 2 qünDé Bir YıkıoRuw..Saçın 2 qünDe Bİr yıkanmaSı SüniZite YoL aÇıor..DoLaYısıyLa Bnde Sinüzit oLdum..Ya nPmam Lazım .. Ltfn BiLen VarSa SöLesİn.. !!
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Aralık 2010       Mesaj #35
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
3 günde yağlanıyor diyip bunu dert edenlere afedersiniz ama sinirlenmemek elde değil çünkü ben 24 saat içerisinde iki kere yıkıyorum. gece yatarken yıkıyorum bide sabah kalkıp baktığımda saçlarım yağlanmış oluyor bide sabah yıkıyorum. bıkkınlık değil lanet ediyorum artık.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Ocak 2011       Mesaj #36
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
3 4 güne yağlanıyo diyen arkadaşlarrr! burda millet diyo 6 saate yağlanıyo akşam yıkıyorum sabah yağlanıyo. yakınmayında halinize şükredin. ayrıca 3 4 güne banyoda yapın yani bi zahmet
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Ocak 2011       Mesaj #37
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
saçlarım 4gğnde yağlanıyor hangi şampuanı kullansam hep aynı ne yapmam lazım
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Ocak 2011       Mesaj #38
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Bence elseve yeşil kapaklı kullanın.Çünkü o yağlanma karşıtı benimde saçlarım hemen yağlanıyordu onu kullandım.artık saçlarımı haftada 1 kere yıkayorum ama yağlanmıyor.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Ocak 2011       Mesaj #39
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar saçlarım hergün yağlanıyor hergün banyo yamak zorunda kalıyorum.Yapmadığım zaman ertesi gün okulda kendimi çok rahatsız hissediyorum saçlarımla.Yağlanmayı gidermek iiçin neler yapılabilinir?
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Ocak 2011       Mesaj #40
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
yaaaa benim saçlarımm hiç yağlanmiodu bana herkes saçın hiç yağlanmıo ne yapıon diolardı bende bişi yapmıom diodum bana nazar değdi saçlarım 2 günde bir yağlanıyor lütfen banna yardım edin yarın yine açaçcam lütfen cavapşarınızı yazın bekliorum çok önemli hayat memat maselesi diebilirim lütfen ama lütfen cevapları yazın (lütfen lütfüyle evlenn......)Msn Happy
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.