Arama

Çok seviyorum, unutamıyorum, sizce ne yapmalıyım? - Sayfa 6

En İyi Cevap Var Güncelleme: 10 Ağustos 2015 Gösterim: 28.264 Cevap: 55
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Kasım 2012       Mesaj #51
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Seviyoru diyip gecmeyin hatasiz kul olmaz bu dunyada kimse demesin ben boyleyim soyleyim diye sizler ve tüm asik olanlara tek cümle savasin biz erkekler gururluyuz sabirliyiz korkmayin Güvenin karsisina hep cikin Sevdiginizi gösterin Savasin ve onun aklindan kendinizi cikartmayin kotüluk yaparak degil tek kalbinizi dinleyin ve bakin gorun sonucu neolacak herzamanda Basaricam diye dusunun!!! Adim Ugur ve herkeze bol sans dilerim
Sponsorlu Bağlantılar
misafir - avatarı
misafir
Ziyaretçi
22 Şubat 2014       Mesaj #52
misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben... ben birine aşığım pisliğin birine. ben onu sevmekten nefret edyorm, onu düşünmekten de, sevmediğini bile bile sevmekten de....... bn onunla ilgili olan herşeyden nefret edyorum. ama ondan nefret edemyorm bi türlü vazqeçemyorm.
onun yüzünden yapmayacaqım şeyler yaptım ama olmuyo beni artık sewmymş
Sponsorlu Bağlantılar
Kazan - avatarı
Kazan
Ziyaretçi
30 Ağustos 2014       Mesaj #53
Kazan - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar.Bende birini çok seviyorum.En başta faceden yazdım ama fake hesaptan kızla bayağı konuştuk sonra kız artık konuşmadı sonra kendi hesabımdan yazdımHerşey yaptımonun için yazın köye geldiler 1 ay kaldılar hiç ayrılmadım kapılarından.Sonra gittiler o gün içim yandı hiç uyuyamadım.Ankarada oturuyorlar gidecektim gidecekleri gün ama yol parası bulamadım iş aradım işte bulamıyorum...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Ocak 2015       Mesaj #54
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bnm sevdiğim bir çocuk var fakat bni sevip sevmediğini bilmiyorum ama onun arkadaşları var onlar bnm en yakın arkadaşıma istk atmışlar sonuçta o beni sevseydi ya da benle alakalı bir şey olsaydı bana atarlardı ama arkadaşım diyor ki bnce seni seviyor çünkü durmadan sana bakıyor diyor bn de ona baktığım da hep bana bakıyor ama yine de emin olamıyorum ne yapmalıyım bir de o da arkdaşıma istk atmıştı en yakın arkadaşımı sevdiğini de düşünoyrum beni sevdiğini de düşünoyurm ama bilmiyorum en iyi çözüm unutmak ama nasıl yapıcağımı da bilmiyorum.....????
Intersect - avatarı
Intersect
VIP VIP Üye
17 Ocak 2015       Mesaj #55
Intersect - avatarı
VIP VIP Üye
Bitmiş gitmiş bişey için kimseye tekrar gitmeyin. Tekrarı olmaz hiç bi aşkın. Saçma sapan işler bunlar. Hatta erkekler için konuşuyorum: bi kıza asla bağlanmayın. Bi sürü olsun, ama hepsiyle bir iki günlük takılın. Herşey yolunda o zaman, kafa rahat oluyor hem :d aşk saçma ve gereksiz siz kızlarla eğlenmeye bakın onlar üzülürse üzülsün sallayın :d
Yok bir şey iyiyim. Sadece ölü olmayı tercih ederdim.
runeşya - avatarı
runeşya
Ziyaretçi
10 Ağustos 2015       Mesaj #56
runeşya - avatarı
Ziyaretçi
Aslında aynı durumdayız benimki beni dinlemiyoo bile onu boğasımm geliyo...Sen açıkça şöyle ona seni seviyasa dinler sana senin sevgin kadar değer verir bunda şüpem yok.