iyi akşamlar arkadaşlar size hem biraz içimi dökeyim hemde tecrübe diyelim yaşadığım olaylardan aldığım dersleri anlatayım okursanız içinde bulunduğunuz durumdan sizi kurtarabileceğine eminin neyse başlayalım...
bende çoğu arkadaş gibi sevdimm lise aşkıydı inanın hiç bir sevdaya benzemiyor.hatırlıyorum 10. sınıfın ilk günleri sınıfta herkes yeni ve kapıdan içeri adım attım ve herkesi bir süzdüm nedir necidir diye bii ara o takıldı gözüme ne biliyim şahane denilcek kadar güzel deyildi belki ama beyaz tenli çocukca hareketleri olan değişik birisiydi işte.ve o dk ka başladı ben de bu aşk mevzusuu sevdim aşık oldum deli divane oldum aslında söylemesem daha iyiydi ama inanın o an bir gaza gelip sölüyorsunuz burda size tavsiyem karşınızdaki kişinin size karşı ne hiisetiğini bilmeden söylemeyin sonra üzülen siz olursunuz şekil A da olduğu gibi...
ne dedik söyledik sevdiğimizi amann Allah'ım birde kızdan ne duyayımm kız kardeşim dedğim insanı seviyooo şimdi belki tebessüm ederek hatırlıyorum ama anıları inanın çok zor bir olay birde 3 müzde aynı sınıfyız çocukla ben yanyana kız çaprazda kız bizden tarafa bakıyo ben ona ama o yanımdakine pisikoljik olarak çöküyorsunuz bir ara intihar felan düşünüdm ama vazgeçtim.
sevdiğim kişi ye 9 ay lık okulda tam 3 defa gittimm sana aşığım seni seviyorumm diye ama olmadıı siz sanmayın 15 tatilde unuturum felan diye eğer sevdiyseniz unutamazsınız.parklarda sabahladım evelere giremedim her yer üstüme üstüme geldi.neyseee öle böle derken son karne gününe geldik dedim 3 ay nasılsa unuturumm ama olmuyor...
3 aylık tatilin son günleri liseye başlıcaz 11. sınıf nesearkadaşım başka sınıfa gitti ben ve sevdiğim kız aynı sınıftayız ben bir değişmşiim görmeniz lazım takım elbise saçlar yapılıı etrafımda kızlar felann ortam güzel bende 'ona' facede okulun ilk günü bir söyleyeceğim dedimm ben unuttum gittimm ve salı günü beni çağırdııı sınfıta yanlzı o ve benn bana birşey dicektin unuttunmu ne dicekmişim dedim eskilerden felan hafifi hafif belli etmeye başladı resmen teklif istiyordu kabul etcekti benim inatlık tuttu bilerek demedim laf dolandırdım tam o anda ece diye bir arki vardı o kapıdan girmezmi sen nerdesin ya diye sevdiğim kız bişiy konuşacaktık dedi ben de önemsizdi d,yerek eceyle sınıftan çıktım kız orda mort oldu iyi de yaptımm
ama ben kızk hala seviyordumm ama yakın arkadaştıkk başka kızları denedim olmuyo olmuyoo en sonuda tepem attı 12 kasım günü lan dedim bu gün herşey belli olcak ve çektim kızı bben senle ne arkadaş ne dost olurum ben senle ya sevgili olurum yada hiç olurum dedim... kız bu sefer gözlerime bakarak dedi seni sevmiyorum diye o an dedim ki yolun sonu.ve kapıyı çektim çıktımmm ve anladım ki imkansız diye bir şey varmış olmayınca olmuyormuş dedim napıyım 2 yıldır uğraıom olmadı olmuyacaktı noktayı koydum orda.size tavsiyem sevdiğiniz bir kız size arkadaş olalım diyorsa bas si.t.ri çekin gidin onunla olan tüm bağınızıo kopartın faceden silin ona yazdığınız şiirler yada onu düşüneek dinlediğiniz şarkıları silinnn onunla ilgilii herşeyi atınn aklınızdan ve her aklınaza geldiğinde deyinkii eğer sevseydi bana bunları demezdii arkadaşlarına söyleyen onunla ilgili konu açmasınlar hayal kurmayın bir süreee inanın unutursnuz eğer kalp seviyorsa akıl da sürekli onu düşünüyorsa onu unutmazsınız ama kalp severde akıll düşünmezse onu o zaman unutursunuzz ayrıca başka bir kızla çıkınnn kafanız dağılsın bir süre içmeye gitmeyin sürekli gülecek birşeyler bulunn cem yılmazın felan videolarını izleyinn bol bol gülün nn unutursunuz bakın az değil 2 yıl sevdim ve artık unuttum pazartesi okula gidip tahtaya sınıf 32 kişi ama ben 32-1=31 yazacamm

) inadına gülünnnnnnnnn