Arama

Çok seviyorum, unutamıyorum, sizce ne yapmalıyım? - Sayfa 4

En İyi Cevap Var Güncelleme: 10 Ağustos 2015 Gösterim: 28.261 Cevap: 55
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Ekim 2010       Mesaj #31
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
merheba arkadaşlar ben birini seviyorum ama benim suratıma bile bakmıyor normal başka biri kıza bksam direk bana bakar yani az da olsa yakışılıyım ama suratıma bile bakmııyor ona mesajlar attım her tenefüs yanındayım ama suratını kaldırıp yüzüme bakmıyor arkadaşıyla konuşuyor etrfa bakarken bazen bana bakıyor bu nedemek tir
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Kasım 2010       Mesaj #32
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
iyi akşamlar arkadaşlar size hem biraz içimi dökeyim hemde tecrübe diyelim yaşadığım olaylardan aldığım dersleri anlatayım okursanız içinde bulunduğunuz durumdan sizi kurtarabileceğine eminin neyse başlayalım...

Sponsorlu Bağlantılar
bende çoğu arkadaş gibi sevdimm lise aşkıydı inanın hiç bir sevdaya benzemiyor.hatırlıyorum 10. sınıfın ilk günleri sınıfta herkes yeni ve kapıdan içeri adım attım ve herkesi bir süzdüm nedir necidir diye bii ara o takıldı gözüme ne biliyim şahane denilcek kadar güzel deyildi belki ama beyaz tenli çocukca hareketleri olan değişik birisiydi işte.ve o dk ka başladı ben de bu aşk mevzusuu sevdim aşık oldum deli divane oldum aslında söylemesem daha iyiydi ama inanın o an bir gaza gelip sölüyorsunuz burda size tavsiyem karşınızdaki kişinin size karşı ne hiisetiğini bilmeden söylemeyin sonra üzülen siz olursunuz şekil A da olduğu gibi...

ne dedik söyledik sevdiğimizi amann Allah'ım birde kızdan ne duyayımm kız kardeşim dedğim insanı seviyooo şimdi belki tebessüm ederek hatırlıyorum ama anıları inanın çok zor bir olay birde 3 müzde aynı sınıfyız çocukla ben yanyana kız çaprazda kız bizden tarafa bakıyo ben ona ama o yanımdakine pisikoljik olarak çöküyorsunuz bir ara intihar felan düşünüdm ama vazgeçtim.

sevdiğim kişi ye 9 ay lık okulda tam 3 defa gittimm sana aşığım seni seviyorumm diye ama olmadıı siz sanmayın 15 tatilde unuturum felan diye eğer sevdiyseniz unutamazsınız.parklarda sabahladım evelere giremedim her yer üstüme üstüme geldi.neyseee öle böle derken son karne gününe geldik dedim 3 ay nasılsa unuturumm ama olmuyor...
3 aylık tatilin son günleri liseye başlıcaz 11. sınıf nesearkadaşım başka sınıfa gitti ben ve sevdiğim kız aynı sınıftayız ben bir değişmşiim görmeniz lazım takım elbise saçlar yapılıı etrafımda kızlar felann ortam güzel bende 'ona' facede okulun ilk günü bir söyleyeceğim dedimm ben unuttum gittimm ve salı günü beni çağırdııı sınfıta yanlzı o ve benn bana birşey dicektin unuttunmu ne dicekmişim dedim eskilerden felan hafifi hafif belli etmeye başladı resmen teklif istiyordu kabul etcekti benim inatlık tuttu bilerek demedim laf dolandırdım tam o anda ece diye bir arki vardı o kapıdan girmezmi sen nerdesin ya diye sevdiğim kız bişiy konuşacaktık dedi ben de önemsizdi d,yerek eceyle sınıftan çıktım kız orda mort oldu iyi de yaptımm

ama ben kızk hala seviyordumm ama yakın arkadaştıkk başka kızları denedim olmuyo olmuyoo en sonuda tepem attı 12 kasım günü lan dedim bu gün herşey belli olcak ve çektim kızı bben senle ne arkadaş ne dost olurum ben senle ya sevgili olurum yada hiç olurum dedim... kız bu sefer gözlerime bakarak dedi seni sevmiyorum diye o an dedim ki yolun sonu.ve kapıyı çektim çıktımmm ve anladım ki imkansız diye bir şey varmış olmayınca olmuyormuş dedim napıyım 2 yıldır uğraıom olmadı olmuyacaktı noktayı koydum orda.size tavsiyem sevdiğiniz bir kız size arkadaş olalım diyorsa bas si.t.ri çekin gidin onunla olan tüm bağınızıo kopartın faceden silin ona yazdığınız şiirler yada onu düşüneek dinlediğiniz şarkıları silinnn onunla ilgilii herşeyi atınn aklınızdan ve her aklınaza geldiğinde deyinkii eğer sevseydi bana bunları demezdii arkadaşlarına söyleyen onunla ilgili konu açmasınlar hayal kurmayın bir süreee inanın unutursnuz eğer kalp seviyorsa akıl da sürekli onu düşünüyorsa onu unutmazsınız ama kalp severde akıll düşünmezse onu o zaman unutursunuzz ayrıca başka bir kızla çıkınnn kafanız dağılsın bir süre içmeye gitmeyin sürekli gülecek birşeyler bulunn cem yılmazın felan videolarını izleyinn bol bol gülün nn unutursunuz bakın az değil 2 yıl sevdim ve artık unuttum pazartesi okula gidip tahtaya sınıf 32 kişi ama ben 32-1=31 yazacamm Msn Happy) inadına gülünnnnnnnnn
Ydm.. - avatarı
Ydm..
Ziyaretçi
6 Aralık 2010       Mesaj #33
Ydm.. - avatarı
Ziyaretçi
Bir çocukla tanıştım arkdaşlarımın sayesinde gayet iyidi aramız benden hoşlanıyordu arkdaşlarıyla da yeni yeni tanıştım beni istiyordu ama kafası karışıktı bana güvenmiyordu. en son buluşmamızda sarılmıştık birbirmize elimi tutmuştu beraberdik, bakıyodu kıskançlıkta yapıyodu ama ben hata yaptım arkadaşına yakınlık kurdum ama arkadaşca o bunu öyle anlamadı arkadaşlarıda beni yanlış kötü biri olarak düşündü sevmedilr ilk zamanlar yakıştırıyolardı ıstıyorlardı çıkmamızı ama sonrdan benim hataalrım yüzünden böyle oldu. istemiyorum falan dedi şuan hayatında 1 haftadır başka biri var hemen seviyorum ölüyorum falan filan hep etiketler buluşmuşlar falan ama ben ce o beni istiyodu arkadaşları engel oldu oda nefret ediyo aama ben onu unutamıyorum . karşşısına çıkmaya cesaretim yk çünkü sevgilisi var. ama ondan 1 gün önce beni istiyodu sizce ne yapmalıyım.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Aralık 2010       Mesaj #34
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
onu çoook seviorum ama hiç bişe yapamıyorum sevdiğimi oda biliyor ama bişe yapamıyorum ona açılamıyorum ne yapabilirim??
camp_rock - avatarı
camp_rock
Ziyaretçi
13 Aralık 2010       Mesaj #35
camp_rock - avatarı
Ziyaretçi
madem bu kadar çok sewiorsun bence çık karşısına konuş anlaşılan seni çok yalnış anlamış yalnış anladıqı ne warsa yüzüne karşı söyle ne msj nede mail atma açık açık yüzüne karşı söyle zaten seni sewiorsa dinler we heşey düzelir eqer inanmazsa yada ters tepki werecek olsa bile konuştukların mutlaka aklının bi köşesinde kalır ve sana karşı en kısa zamanda bi adım atar.Ama ben inanıyorum onun seni seveceğine. Sen yinede umudu kırma çık karşısına söyle.

(Yanına gül (kırmızı) almayı unutma) Msn Happy

İYi ŞANSLAR..Msn Happy
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Ocak 2011       Mesaj #36
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ah ah sizde bide benim hikayemi duysaniz...okadar caresizimki...simdi anlatsam masal olur ama ben bu ask yüzünden 3 senedir her gün her gece agliyorum!!! onu bir an olsun unutamadim, bir an olsun ónu sevmekten vazgecemedim ama o bana öyle acilar yasattiki aslinda ondan nefret etmem onun yüzüne bakmamam gerek ama allah kahetsin iste yapamiyorummm gururumu ayaklar altina aldim ama o benim icin hic bisey yapmadi bana aci cektirmekten baska!!!!!!
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Şubat 2011       Mesaj #37
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bende unutamiyorum sabahin 6.olmus ben halen facede resmine bakip zirliyorum isin en aci yanida ayrildikdan 2sene sonra aglamam sebebine gelince 2 gün evel yasadigimiz sehirden ve ülkeden baska ülkeye sehre gidecegini ögrenmem bu cok aci ayrildigimiz gün bile bukadar üzülmemisdim neyapacagimida ne düsünecegimide bilmiyorum gitme sebebi olarak küstüm diyor bu sehire ve bu sehirdekilere onu bukadar kiran üzen kimdir bilmiyorum benden yasca cok büyükdü bana 20 sene evli kaldigini esine bir kes seni seviyorum demedigini söyledi ve dogru oldugunu biliyordum ben onunla bosandikdan sonra tanismisdim ve bana beni sevdigini söyledi ama bilmemki dogrumuydu onu azda olsa tanimisam yalan söylemedi ama ayrildikdan 1.5 .2 yil sonra küstüm gidiyorum diyorsa sebebi ben olabilirmiyim?? onun msn siresini biliyorum tabi bundan o nun haberi yok,,ona gelen her mail siliyor bir tek benim mailerim haric?? gitme dedim ama durmam tutunamam burada dedi sebebini sormaya korktum cok üzgünüm pisikologtan termin aldim kafayi yemek üzereyim
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Şubat 2011       Mesaj #38
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
seni seveni sev o zaman

hayatın güzelliklerini yaşa
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Şubat 2011       Mesaj #39
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
onu unutmak istiyorum çünkü o beni sevmiyor unutamıyorum sizce nasıl unutmalıyım!!!...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Nisan 2011       Mesaj #40
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar bnm ufak bi problemim war Msn Sad bi kızdan hoşlanıyorum, ama kızla aramda bişi olmaması lazım Msn Sad kızın kimi sevdiğini bilmiyorum. derslerime odaklanmaya çalışıyorm ama o sürekli aklımda.. çk yakın arkdaşız. ona karşı ilgi duymamam lazım. onu nutmak için ne yapmayalım??
sürekli ona mesj atasım gelio, sürekli knşmk istiyorm ama tutuyorm kndimi Msn Happy ondan waz geçmek için ne yapmalıyım ?? ltfn yardm edin !!