Arama

Çok seviyorum, unutamıyorum, sizce ne yapmalıyım? - Sayfa 5

En İyi Cevap Var Güncelleme: 10 Ağustos 2015 Gösterim: 28.267 Cevap: 55
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Nisan 2011       Mesaj #41
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar yardıma ihtiyacım var!!birine aşık oldum aynı sitede oturuyoruz facede fln konuşuyoruz mesajlaşıyoruz ben cocuğa belli ettim biraz ondan hoslandığımı ama o yakın bi arkadasımla çıkıyo (galiba arkadasım da onu sevdiğimi anladı ama bilmio gibi yapıo) eskiden de bi kere cıkmışlardı (ben o zaman da onu seviyodum) ayrıldılar sonra çok gecmeden arkadaşım onun kankasıyla çıktı şimdi tekrar onunla birlikte aslında onunla cok yakın değildik ama ben bu sene okul değiştirdim o da bu do okuldaymış onu hep görüyorum ve kalbim küt küt atıyo onu görünce ben onu facede ekleyince konuşmaya basladık o günden 1 hafta sonra da çıkmaya basladılar mesajlasırken fln samimi ama beni görünce selam vermiyo ben yanına gitmesem benimle konuşmuo ne yapmalıyım lütfen yardım
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Nisan 2011       Mesaj #42
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar ben birisini çok seviyorum.Çok yakışıklı ve çapkın ona bayılıyorm.Beni kendine aşık etti.ama aşık olduğumun farkında bile değil.onun için şiirler yazıyorum hep onu düşünüyorum.Geceleri rüyamda bile onunlayım.gelelm asıl konuyaaa).).bi arkadaşım 3 gün önce teklif etti.bnde düşünmek için biraz zaman ver dedm.cevabımı bkliyor.kabul etsem blki beni kıskanıp konuşmaya çalışır.ama belki de benden vazgeçer.özellikle erkeklerden yardım istiyorum.siz olsaydınız sevdiğim kişinin yerinde ne yaprdınız. ve ben ne yapmalıyım?Msn GrinMsn Grin
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Temmuz 2011       Mesaj #43
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Ben bir çocuğu seviyorum ama unutamıyorum bu başkasıyla çıktı hatta sözlendi ama benim aşkım platonik bir aşktı karşılıksız o beni sevmiyoo ama onu sevdiğimi biliyoo onun karşısında her zaman küçük düşüyorum her konuda çünkü o olduğu için hareketlerimi kontrol edemiyorum ama kendisi iyi bir çocuk deil birazb ****** sevgilisi olsa bile başka kızlara bakan cinsten ama ben genede unutamıyorun herşeyini bilmeme rağmen olmuyoo ne yapmalıyımmm???
Misafirimm - avatarı
Misafirimm
Ziyaretçi
19 Aralık 2011       Mesaj #44
Misafirimm - avatarı
Ziyaretçi
bn 16 yaşındayım eski sevgilimle kavgalı bi şekilde ayrıldık aynı sınıftayız derslerde yanıma oturmak istiyo ama bazende başka kızarın yanına gidiyo bni seviyomu sevmiyomu bilmiorum bazen okulda oesine o bana bn ona vuruyoruz arkadaşarıyla sohbet ettiğimde bni kıskanıyo sora 1 hafta once uzerime bne cıkmadan once iddaya grdiğini oğrendim bnde onla cıkarken bole bişi yapmıştım ama bnm yaptığım idda değildi nese szce ne yapmalıyımm
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Mart 2012       Mesaj #45
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaslar benim 4 ay önce yaklaşık 1 buçuk yıldır çıktığım biri vardı ve 4 ay önce de ayrılık . Ayrıldıktan sonra bu benim arkamdan konuşmadığım kişilerle arkadaşlık falan kurdu sonra da en iyi arkadaslarımdan biriyle 4-5 hafta çıktı simdi ise bana yeniden çıkma teklifi etti su an ne yapacağımı bilmiyorum çünkü onu hala seviyorum galiba lütfen bu konuda fikir verin . Şimdiden teşekkürler .
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Nisan 2012       Mesaj #46
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Selam Aleyküm unutmanın en iyi ilacı ALLAH'a tevekkül etmektir...Bize bu sevgiyi verende odur,alanda...Unutmayın imtihan dünyası herkezin imtihanı farklı farklıdır..Burada isyan etmemek en doğru olandır..Herkezin nasibi biyerde mutlaka vardır..
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Eylül 2012       Mesaj #47
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bende birini çok sevdim hemde deliler gibi ama sonunda o gitti başka biriyle nişanlandı. unutamadım onu hala ama öğrendiğim çok şey oldu. bi tıpçı olarak size aşkı anlatayım kararı siz verin. aşk aslında sanıldığı gibi kalp ile ilgili değildir. tamamen beyinde meydana gelen bi takım nöronların elektro-kimyasal çalışma şeklidir. siz bu yolu ne kadar çok kullanırsanız o nöronlar arası nörotransmitter madde geçileri o denli artar. o yüzden ilk yapmanız gereken hiçbir şeyi düşünmemeniz onunla ilgili ne varsa hafızadan silmeniz. bu zor olmuyor yani sadece kare kare berrak tabloyu biraz karışık hala getirmelisiniz. ayrıca bu noktoda serotonin denilen transmitter sayesinde ona insan üstü özellikler ekler beyin. halbuki o kişiden sıradan biridir sizin verdiğiniz kadar manalı özel olan birisi değildir. yani ikinci kural gözünde büüyütmemek. gelelim bu işin kimyasal çözümü var mı? bu bi takım antideprasanlar la özellikle mao inhibitörleri ile kısa süreli unutmanızı sağlar ama önemli olan sizin artık o ilacı sürekli alıyormuşcasına bu engelleyicileri beyninizde yaratmanızdır. bu arada destek olmak veya sorunlarınız olursa neo_emre_89@hotmal. adresine mail atarak sorabilirsiniz.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 0 üye beğendi.
mustafaseyit - avatarı
mustafaseyit
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2012       Mesaj #48
mustafaseyit - avatarı
Kayıtlı Üye
Geç karşısına ona neler hissettigini anlat.Eger onun içinde azıcık insaf kalmışsa o seni affeder.Msn Wink
neo_emre44 - avatarı
neo_emre44
Ziyaretçi
7 Eylül 2012       Mesaj #49
neo_emre44 - avatarı
Ziyaretçi
bir insanı düşünün doğumundan ölümüne kadar. hayatında kim bilir kaç kez sevdi ve sevildi. her birinin insan beyninde oluşturduğu sinaptik diyagramlar farklıdır. ancak unutamadığınız veya unutmak istemediğiniz kişilerin yerini aslında beyninizde siz belirliyorsunuz. nasıl mı? insan beyninin limbik sisteminde adına amigdale dediğimiz küçük çekirdekler vardır. bilim insanlarınca bu çekirdeklerin aslında kişinin sosyal hayatında ki birer ferd oldukları kanıtlanmıştır. ve siz istemsiz veya istemli olarak bu çekirdeğin çapına büyütüp küçülte bilirsiniz. bu hipokampüs bileşeni olan küçük çekirdek sizde o kişi hakkında tüm anıları,kokuları,postürü ne biliyim daha bir çok durumu kayıt altına alır. kayıtlar asla silinmez(patolojik bi hastalık yoksa) bu kayıtları güncel tutup tutmamak sizin elinizdedir. eğer siz o kişi hakkındaki anıları sürekli hatırlıyor veya onu hatırlatacak şeyleri özellikle yapıyorsanız işte beyninizde o kişiyi kayıt aktında tutan amigdale çekirdeğini de büyütüyorsunuz demektir. ikinci büyütme yolu kısmen istemsiz olup rüyalarda o kişiyi görmenizdir. eğer rüyanızda eski sevgilinizi görmüşseniz beyniniz onunla ilgili tüm kayıtları günceller ve siz sanki onu yeniden görmüşcesine bir duygu durumuna girersiniz. bu noktada yapmanız gereken çok şey var ancak çok uzun bu nedenle yardıma ihtiyacı olanlar mail atarak soru sorabililer. teşekkürler..
nevin agtas - avatarı
nevin agtas
Ziyaretçi
11 Ekim 2012       Mesaj #50
nevin agtas - avatarı
Ziyaretçi
bende birini cok seviyorum aradan cok uzun yillar gecmis olmasima ragman halen unutamadim aradan tam 11 sene gecti ben almanyadayim o ise türküyede biliyorum ona cok yanlis yaptim ononla beraberken bir baskasiyla evlendim ama halen unutamadim cok özlüyorum halende cok seviyorum ne yapicami bilmiyorum onunla konusmsk istiyorum ama cesaretim yok ne yapmaliyim bana bir yol gösterin.