Arama

Bilgisayarımda komutlar çalışmıyor ve internetten dosya indiremiyorum, çözümü nedir? - Sayfa 4

En İyi Cevap Var Güncelleme: 8 Mayıs 2014 Gösterim: 37.525 Cevap: 48
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Ocak 2012       Mesaj #31
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
merhaba...ya benim pc de hiç bir video açılmıyor program önermişştiniz onu indirmeye çalışıyorum altta hata veriyor bu tür içerikli bir dosya bilgisayarınıza zarar verebilir diye ve yanında sakla sil diye iki seçenek çıkıyor ben her ikisnide denedim sinirden ama yine cevap vermedi lütfeenn bana yardımcı olur musunnuz????
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Ocak 2012       Mesaj #32
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
selam ben muhammed bilgisayrımda bazı dosyları indiremiyorum indirme işlemi bitiğinde dasya yerine beyaz ütünde 4 farklı reng geliyor nedenin biliyorsan lütfen söylermiz
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Şubat 2012       Mesaj #33
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
slm bn internetten oyun indircem 4story indire basıyorum sonrada güvenlik seçenekleri izin vermiyor dyor ne yapmalıyım
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Nisan 2012       Mesaj #34
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Bilgisayarıma indirmek istediklerimi bana sormadan istediği yere atıyor. Diğer mesajlardaki bilgilerede baktım yok. Belgelerimdede, indirilenlerdede yok lütfen bir çözüm
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Mayıs 2012       Mesaj #35
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
program indirirken calistira veya kaydet e tikladigimda windows media center aciliyor ne yapmaliyim
tesekurlewr
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Haziran 2012       Mesaj #36
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
yüklemeden 3-5 dk sonra konum seçin yazıyor seçiyorum sonra bu konum bulunamadı lütfen kontrol edin yazıyor ama ben kontrol ettiğimde orada oluyor ne yapabilirim yardım ederseniz sevinirim. Msn Grin
Lebron James - avatarı
Lebron James
Ziyaretçi
1 Haziran 2012       Mesaj #37
Lebron James - avatarı
Ziyaretçi
Bence direk format attır ve program olarak pardus yüklet.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Haziran 2012       Mesaj #38
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Slm arkadaşlar yha ben dosyayı indiriyorum ama dosya bulunamadı diyor neden bilen avrmı
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Temmuz 2012       Mesaj #39
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
benim bilgisiyara neden dosya inmiyor
mertillo79 - avatarı
mertillo79
Ziyaretçi
30 Eylül 2012       Mesaj #40
mertillo79 - avatarı
Ziyaretçi
ben bilgisayarda wolfteamı d ye indirdim ve sonra internetten artık başka bir dosya inideriyorum her wolfteamı indirmeye çalıştığımda C:\Users\User\Downloads\WolfteamKurulumYöneticisi.exe' Windows tarafından bulunamıyor diyor yani internetten birşey inirilmiyor indirme yerini c olarak nasıl ayarlayabilirim ?