Arama

Haksız yere bir siteden yasaklandım, nereye şikayet edebilirim? - Sayfa 16

En İyi Cevap Var Güncelleme: 6 Ekim 2019 Gösterim: 48.046 Cevap: 194
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Şubat 2012       Mesaj #151
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
neden beni banladaı ki
Sponsorlu Bağlantılar
Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
26 Şubat 2012       Mesaj #152
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

hazksız yere ben ban yedim bana küfür etti ban ben yedim lütfen yardım edin ...

Alıntı

slm 114 nolu salonda bi oyun esnasında kaybeden arkadaş yenilgeye dayanamayıp sağa sola sataştı herkes şikayetçi oldu ondan tartıştık tanıdığı bi opu çağırarak beni şikayet etti haksız yere beni yasakladı çok ağır geldi bna lütfen ilgilenin banlayan GreeN EyeS arkadaşını korudu lütfen ilgilenin sizi bekliyorum tşkürler

Alıntı
aksarayli_can adlı kullanıcıdan alıntı

slm salon321de oyun oynarken bı oyuncunun haksızlık yaptıgını gordum be bende adam gıbı oyun oyna dedım op geldı opada kışıye yazdıgımı yanı ne yazdıgımı soyledım ama op bana hıc bı cevap verneden masadan cık tı tam oyunu alacam baktımkı 12sat ban atmış ve benım bu banın haksız oldugunu duban atan oıseşunerek sılet etmek ıstıyorum ve op hakında gereklı ışlemın yapılmasını rıca edıyorumbanlanan nıkım aksarayli_canbanatan op ısebeyza 06ltfen cevap beklıyorum sıteye gıremıyorum şımdıden tşklr

Alıntı

neden beni banladaı ki

.
Alıntı
Daisy-BT adlı kullanıcıdan alıntı

Hangi sitede yasaklandıysanız o sitenin yönetimine mesaj yollayınız, nedenini sadece oradan öğrenebilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Şubat 2012       Mesaj #153
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
selam sayın yöneticiler nikim efsanekral2307 alömrümü opunuzca 48 saat yasaklandım neden yasaklandıgımı bilmiyorum
rica etsem neden yasaklandığımı bana bildirirmisiniz saygılarımla gereğinin düşünülmesini arz ederim
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Mart 2012       Mesaj #154
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben sedat kaya bu internet alemini fazla bilmem benim emaillime 200 300 adet msj atan sakliask.com dan şikayetim var bende kıredi kartınla üye oldum 1 kaç saat sitede takıldım üyeliğim onaylandı ve siteden çıktım ve sonra yarım saat sonra bi kez daha bakayım gelen msj varmı dedim ama ne göreyim site msn ve şifremi doğru irdiğim halde kayıt bulunamadı dı gibisinden bir şeyler yazıyo anlıcanız dolandırıldım aktif 11aylık gold üyelik yaptı ama malesef dolandırıldım sizden ben burda paramın peşinde değilim ama bu siteyi takibe alın ben den başkalrının bari kanına cebine girmesinler saygılar msn adresim herkeze_yeter16@hotmail.com cep numaram 05364992502 bildirilerinizi bekliyorum kolay gelsin
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Mart 2012       Mesaj #155
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
03.03 tarıhınde 14.54 de sebepsız yere 24 sat ban aldım hakaret yok hıc bısı yokken mesnetsız yere ban aldım benı banlayan op hakkında ıslem yapılsın ve banım kaldırılsın ltfn nıkım durgun19
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Mart 2012       Mesaj #156
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
03.03 tarıhınde 14.54 de sebepsız yere 24 sat ban aldım hakaret yok hıc bısı yokken mesnetsız yere ban aldım nbanlayan op hakkında ıslem yapılsın ve banım kaldırılsın ltfn nıkım durgun19 banlayan op HODHJA SALON 321
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 0 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Mart 2012       Mesaj #157
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
NatüreL tarafından 96 saat yasaklanmışım nedeni ne bazı kendini bilmez oyunculardan hakaret ediyor onlara yasak yok şikayet ettiğim halde aynı adama bende karşılığını verdim diye 96 saat yasaklanıyorum ne bu yaw adaletli olun şimdi diyeceksiniz ki kopin varmı hayır yok ben oyundan gece saat 1 gibi çıktım 03.52 de banlanmışım arkadaş bari o saatte yasaklaki bende hakkımı savunayım veya benden kopi iste ben yasaklandıysam o da yasaklansın ne bu saçmalık yaw kafayı yemek üzereyim vallaha bu kadar saçmalık görmedim karaktersizin teki bana küfrediyor op çağırıyom kopi veriyom banlık diyor opun kendisi atmıyor sonra bana uyarı verip sistemden atıyor beni ben size bişey söyliyeyimmi ben en eski üyenizim eskiden hiç böyle bişey yoktu şimdi ise yönetim berbat ,oplarmış bunlardan bi cacık çıkmaz işi yönetime bırakıyorum gerekeni yaparsınız inşallah en kısa zamanda tarafıma bildirmeniz dileğiyle lütfen ama lütfen çünkü yemin ediyorumki ben bu banı hakketmiyorum keşke hak edipte banlansaydım zoruma gitmezdi en azından
Lütfen ama lütfen gereğini yapın ve bana bilgi vermeniz dileğiyle doğrusunu yapacağınızı umaraktan hayırlı görevler diliyorum güvenimi boşuna çıkartmamanız dileğiyle
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 0 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Nisan 2012       Mesaj #158
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
hakkarim nette lawke zerdest nickim 72 saat yasaklandı fakat vejin65 nicki girdiğimde ise bu sefer 72 saat bilsayar yasaklandı diyor ne yapmalıyım
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Nisan 2012       Mesaj #159
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
çocuk yanlışlık la girmiş çıkmış 5 tane ban yemişim turnuva oyunlarına giremiyorum ban ın kaldırılmasını arz ederim nik BANY tşkler .
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Mayıs 2012       Mesaj #160
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
slm ban olmadık hakeret etti 223 opu kariz_ma06 ben karşılını verince kendi karetleri denetmen tarafından silindi benkisi ise suç oldu ve cezalandım birileri bu haksılıga torpile engel olsun lütfen !.susarak*özlüyorum.!