Arama

Facebook videoları açılmıyor, 'IE sayfayı görüntüleyemiyor' diyor, nedeni nedir? - Sayfa 3

En İyi Cevap Var Güncelleme: 1 Nisan 2012 Gösterim: 55.039 Cevap: 27
shadowdancer - avatarı
shadowdancer
Ziyaretçi
5 Ağustos 2010       Mesaj #21
shadowdancer - avatarı
Ziyaretçi
Bu mesaj 'en iyi cevap' seçilmiştir.
* Videoları izleyemiyorsanız sebebi Kullandığınız İnternet Security anti-virus programlarıdır. Genellikle Norton internet security tarafından Chrome Bloke ediliyor.

Sponsorlu Bağlantılar
Sorunu Çözmek İçin ;

1. Norton Internet Security Giriniz.
2. Personal Firewall > Configure Ayarlarına Tıklayın.
3. Chrome.exe Program Tabından Chrome.exe Seçiniz.
4. "Permit All" olarak ayarlayınız.
5. Tekrar başlat. sorun çözülecektir.

* Ve İnternet Download Manager Programı Varsa Seçenekleri Tıkla Genele Gel Ordan Google Chromeyi İşaretleme Tamama Bas Aç İstediğin Videoyu İzle...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Ağustos 2010       Mesaj #22
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
yha arkadaşlar facedeki videolaraçılmıyo netdeki oyunlar açılmıo lütfen bi çare önerin hattta netdeki videolarda açılmıo hiç bi şarkı ve video izliyemiyorum bunun yanında hiç bir şey indiirlmiyor Msn Sad Msn Confused
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Ağustos 2010       Mesaj #23
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
facedeki vidyoları bir
dak seyrediyorum gerisini seyredemiyorum lütfen yardımcı olurmusunuz
kemo35 - avatarı
kemo35
Ziyaretçi
6 Ekim 2010       Mesaj #24
kemo35 - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar download programı kullanan arkadaşlarda bu sorun oluşuyor genelde aynısı bendede oldu bunun için eğer iternet download manager (IDM) kullanan varsa hemen tarif edeyim :IDM'ın ana sayfasını aç yukarıda indirilenler---seçenekler---genel sekmesinin altında pencere içerisinde tarayıcıların isimleri var bunlardan explorer chrome yani neyi kullanıyorsan tarayıcı olarak onları kaldır böylece IDM'ın tarayıcımızı rahat bırakmasını sağlıyoruz, sağlıcakla kal. ayrıca örneğin msn deki gelen kutusunu tıkladığımda açılan sayfa hotmailin giriş sayfası olması gerekirken karman çorman yazılmış hatalı bir sayfa açılıyordu o da artık düzeldi. bunu yapın bakalım ne olacak
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Aralık 2010       Mesaj #25
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
kardeş orda üstte uyumluluk var ona tıkla sorun çözülüyo bendede vardı aynı sorun düzeldi
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Mart 2011       Mesaj #26
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar ben facebooktan 4shared.com kaynaklı videoları izleyemiyorum.siteye girmeye çalıştıgımda girmiyor acaba neden ? sizlerde de oluyormu ?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Nisan 2011       Mesaj #27
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
internet üzerinden hiç bir türlü video acamıyorum nedeni ne olabilir acaba . ACİLLLLL
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Nisan 2012       Mesaj #28
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
facede video açılmıyor