Arama

MSN webcam açılmıyor, nedeni nedir? - Sayfa 6

En İyi Cevap Var Güncelleme: 22 Temmuz 2012 Gösterim: 108.742 Cevap: 94
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Haziran 2010       Mesaj #51
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
blgsayarm sony vaıo web companion 3 kamerası var düne kadar çalışıyordu ama bugün açılmıyor kamerayı açtığımda sadece karartı gözüküyor diğer işlemler yapılıyor fotoğraf çekme gibi ama kamera görüntü vermiyor yardım edin ne olur format atılmadan düzeltilemez mii ???????????? çooook acil !!!
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Haziran 2010       Mesaj #52
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
yaa bende günlerdir bununla uğraşıyorum en mantıklı yanıtı bu forum da buldum denedim ama gene düzelmedi msn in o sürümünü yüklüorum ama olmuor hatta bi prog. vermişsiniz önce kaldırıp sonra kurun die herşeyi denedim olmuyor. benm de sorunum buuuuuuuuuu msn de direk görüntülü arama yapabiliyorum sadece web cam açılmıyor haliyle kalite düşük oluyor sürekli takılıyor.bu sorun önceden yoktu bilg. format attım ve hep kullandığım msn sürümünü yükledim ama ne değiştiyseeeeeee açılmıyor artıkkkkk bunun kesin çözümü olmuyacakmııııııııı
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Temmuz 2010       Mesaj #53
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
slm arkadaslar benim laptopumda webcam calismiyor.msn aciyorum web cam acamiyorum.klavye uzerinden kisa yolla 1defa yapmistim ama.suan olmuyor.bana yarimci olursaniz sevinirim.
bozo2183@hotmail.com
msj atarsaniz sevinirim
prens1979_ - avatarı
prens1979_
Ziyaretçi
6 Ağustos 2010       Mesaj #54
prens1979_ - avatarı
Ziyaretçi
Msn Cryarkadaşlar son sürüm msn Break
msn de online olan birisi ile kamera acılıyor her şey normal ama karşı tarafta olan bazı eski sürüm msn oldumu kamera açamıyorum

Sorunu bilen varsa yardım etsin lütfen
crazymstf - avatarı
crazymstf
Ziyaretçi
7 Ağustos 2010       Mesaj #55
crazymstf - avatarı
Ziyaretçi
arkadaslar bilgisayarıma yeni format atttım simdi msnde web kameramı göster secenegi yok üç gündür buna ugrasıyorum çözümü bilen varmı
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Ağustos 2010       Mesaj #56
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
cam normal olarak calısıyor ama msn de sorun yenıden kurulum yapıyorum surucuyu yendıden yukluyorum olmuyo neden
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Ağustos 2010       Mesaj #57
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
slm ben msnde karşı tarafa kamera yoluyorum ben görünüyorum karşı taraf görünmüyor....amma karşı tarafın kamerasını büytügümde görünüyor sonra ise kücültüyorum görünmüyor...anlamadım nedir sorun her şeyi denedim olmadı
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Ağustos 2010       Mesaj #58
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar her şeyi yaptım ama acılmıyor cam ışıgı fln yanıo ama görüntü yok napcam yha bırak msneyi normadede açılmıyor bi yardımcı olabilirmisiniz? Msn SadMsn Sad
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Ağustos 2010       Mesaj #59
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ALLAHIM BİRİ BANA YARDIM ETSİN DENEMEDİGİM ŞEY KALAMDI MSNDE TEK ACILMIO NORMALDE ACILIYOR RESİM CEKİYYORUM OLUO MSNDE OLMUO BİRTEK HEP BU YAZI GELİO Messenger şu anda kullanılamıyor. Lütfen daha sonra yeniden deneyin. (0x8ac70013) VALA DELİ OLCAM LÜTFEN BİRİ BANA AYRDIM ETSİNMsn SadMsn SadMsn Sad
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Eylül 2010       Mesaj #60
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
aynı sorun bendede var 2 gün önce açılıyordu şimdi açılmıyor lütfen biri yardım etsin