Arama

Atlas Jet havayollarında hostes olarak çalışabilmenin koşulları nedir? - Sayfa 9

En İyi Cevap Var Güncelleme: 27 Nisan 2015 Gösterim: 94.092 Cevap: 179
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Nisan 2010       Mesaj #81
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
merhaba ben antalyadan ayşe, 88 doğumluyum lise mezunuyum,iyi derecede ingilizcem az almancam iyi derecede arapcam var,daha önce bir yıl yer hostesliği yaptım,boyum 177 kilom 61,orantılı bir yüzümle düzgün bi fiziğimle ve güleryüzümle tanınırım çevremde,hostes olmak en büyük hayalim,ve bu işte işverenime olduğundan daha fazla verimli olabileceğime inanıyorum,sizce ben hostes olabilir miyim?
Sponsorlu Bağlantılar
fadedliver - avatarı
fadedliver
Ziyaretçi
19 Nisan 2010       Mesaj #82
fadedliver - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba ben antalyadan ayşe, 88 doğumluyum lise mezunuyum,iyi derecede ingilizcem az almancam iyi derecede arapcam var,daha önce bir yıl yer hostesliği yaptım,boyum 177 kilom 61,orantılı bir yüzümle düzgün bi fiziğimle ve güleryüzümle tanınırım çevremde,hostes olmak en büyük hayalim,ve bu işte işverenime olduğundan daha fazla verimli olabileceğime inanıyorum,sizce ben hostes olabilir miyim?

Evet olabilirisiniz.Özellikle Freebird ve Atlasjet Antalya Base için uygun bir adaysınız.
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Nisan 2010       Mesaj #83
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
slm benim boyum 171 kilom 61 önlisans turizm mezunyum ingilizcem orta seviyde sizce alınabilirmiyim
fadedliver - avatarı
fadedliver
Ziyaretçi
20 Nisan 2010       Mesaj #84
fadedliver - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

slm benim boyum 171 kilom 61 önlisans turizm mezunyum ingilizcem orta seviyde sizce alınabilirmiyim

Evet ancak ingilizcede biraz zorlanabilirsiniz.
AGK - avatarı
AGK
Ziyaretçi
29 Nisan 2010       Mesaj #85
AGK - avatarı
Ziyaretçi
merhaba mesela diyosunuz ki orta seviyede veya iyi derecede ingilizcesi olan sınavı geçebiliyo...peki sizce orta veya iyi seviye ingilizce ne demek?yani elementary mezun mu pre-int. mi yoksa inttermediate mezun mu yoksa toefl mi?yani elemantry seviyesi veya pre-intermediate seviyesi olan bu sınavı geçebiliyo mu?yaa hani biraz da kopya verseniz Msn Happy) ya işe alınacağımdan eminim ama bu heyecan beni öldürecek bir türlü cesaret edemiyorum bak yine heyecanlandım Msn Happy)
fadedliver - avatarı
fadedliver
Ziyaretçi
29 Nisan 2010       Mesaj #86
fadedliver - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
AGK adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba mesela diyosunuz ki orta seviyede veya iyi derecede ingilizcesi olan sınavı geçebiliyo...peki sizce orta veya iyi seviye ingilizce ne demek?yani elementary mezun mu pre-int. mi yoksa inttermediate mezun mu yoksa toefl mi?yani elemantry seviyesi veya pre-intermediate seviyesi olan bu sınavı geçebiliyo mu?yaa hani biraz da kopya verseniz Msn Happy) ya işe alınacağımdan eminim ama bu heyecan beni öldürecek bir türlü cesaret edemiyorum bak yine heyecanlandım Msn Happy)

Geçebiliyor demedim bunu belirteyim.Heycandan bahsetmişsiniz belliki ingilizcenize güveniyorsunuzda.Ancak ya bu heycan onca bilgiyi geri götürüp sınavı geçemezseniz.(?)Bu cümleden anlaşılacağı üzere Hava yolu şirketinde çalışmak ingilizceye iyi derecede hakim olmak değildir.Tüm duygu ve düşüncelerinizle birlikte hal ve hareketlerinizin uygun kompozisyonu olmasıdır.Güler yüz, olaylara bakış açısı, hakimiyet ve daha bir sürü nitelik...
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
29 Nisan 2010       Mesaj #87
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Üst düzey zeka, üstün hizmet etme becerisi, üstün insan ilişkisi; ama çirkin, olmuyor mu? Msn Happy
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
fadedliver - avatarı
fadedliver
Ziyaretçi
29 Nisan 2010       Mesaj #88
fadedliver - avatarı
Ziyaretçi
Oluyor, çirkin kelimesi kişiseldir size çirkin gelen, başkasına güzeldir.O yüzden bu kavramda alımlarda pek önemsenmiyor.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Mayıs 2010       Mesaj #89
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben eda 1991 doğumluyum 1.67 boyunda 53 kiloyum a1 seviyesinde almancam var .hostes olabilmem için extra olması gereknler neler ve ben olabilirmiyim...
fadedliver - avatarı
fadedliver
Ziyaretçi
2 Mayıs 2010       Mesaj #90
fadedliver - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

ben eda 1991 doğumluyum 1.67 boyunda 53 kiloyum a1 seviyesinde almancam var .hostes olabilmem için extra olması gereknler neler ve ben olabilirmiyim...

2010 yılı için alımlar 1990 doğumlulardan başlıyor.İngilizce şartı var.Diğer özellikler içinde konuyu baştan sona gözden geçirebilirsiniz.