Arama

Atlas Jet havayollarında hostes olarak çalışabilmenin koşulları nedir? - Sayfa 7

En İyi Cevap Var Güncelleme: 27 Nisan 2015 Gösterim: 94.092 Cevap: 179
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Şubat 2010       Mesaj #61
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
meraba ben ceren hosteslik için başvurmak istiyorum boym1.75 kilom 63 bunu yanında yabancı dilim çok iyi teşekkerler..
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Şubat 2010       Mesaj #62
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
merhaba ben ece antlyadaki hostes alımlar ne zaman ve hangi tarihte oluyo atlas jet için ve diger şirketlerin alımların nasıl ögrenblirm şimdi teşkkür ederim
Sponsorlu Bağlantılar
fadedliver - avatarı
fadedliver
Ziyaretçi
28 Şubat 2010       Mesaj #63
fadedliver - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

meraba ben ceren hosteslik için başvurmak istiyorum boym1.75 kilom 63 bunu yanında yabancı dilim çok iyi teşekkerler..

Alıntı

merhaba ben ece antlyadaki hostes alımlar ne zaman ve hangi tarihte oluyo atlas jet için ve diger şirketlerin alımların nasıl ögrenblirm şimdi teşkkür ederim

Şuan alımlar devam ediyor, yenibiriş ve kariyer.netten takip edebilir ya da şirketlerin kendi sitelerinde ki başvuru formunu doldurabilirsiniz.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Mart 2010       Mesaj #64
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
merhaba ben uludag üniversitesi fransızca ögretmenligi son sınıftayım... 1.68 boyum var 54 kiloyum... ingilizce ve fransızca biliyorum ikiside iyi derecede fakat konuşma olarak çok hızlı degilim ben randevu aldım bile fakat mülakatlar hakkında hiçbir fikrim yok ve bu biraz heyecan yapıyor Msn Happy
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Mart 2010       Mesaj #65
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
meraba atlas jet ..aöf öğrencisiyim... 20 yaşındayım 1.70 boyum 52 kiloyum. ingilizce biliyorum(birazda isveççe ve almanca biliyorum) sizinle çalışmak istiyorum... ne yapmam lazım?
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
6 Mart 2010       Mesaj #66
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Minimum 1.70m boy uzunluğunuz, maksimum 55kg ağırlığınız olmalı. Ayrıca estetik açıdan 10 üzerinden minimum 8 olmalısınız. Hiçbir dil konuşamıyor olsanız da olur.

Sonra uçmak kolay... No Angel

Tabii ATLASJET başvuru formunu da doldurmak isteyebilirsiniz:
http://www.atlasjet.net/cvbank/anamenu.asp
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Mart 2010       Mesaj #67
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
merhaba ben 23 yaşındayım. Adım Merve ..
1.72 boyum ve 55 kiloyum. fiziğim ve görünüşüme çok güveniyorum. ama dilim yok .dil eğitimi veriyorlar mı sonuçta uçakta belli başlı kelimeleri öğrendikten sonra misafirlerimizle anlaşacağımı düşünüyorum.
bu konu hakkında dönüş yapmanızı tarafınıza rica ediyorum...
fadedliver - avatarı
fadedliver
Ziyaretçi
11 Mart 2010       Mesaj #68
fadedliver - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

merhaba ben 23 yaşındayım. Adım Merve ..
1.72 boyum ve 55 kiloyum. fiziğim ve görünüşüme çok güveniyorum. ama dilim yok .dil eğitimi veriyorlar mı sonuçta uçakta belli başlı kelimeleri öğrendikten sonra misafirlerimizle anlaşacağımı düşünüyorum.
bu konu hakkında dönüş yapmanızı tarafınıza rica ediyorum...

Maalesef dil şartı var, mülakatlarda ilk önce dil sınavı ve sözlü sınavı yapılmakta.Eğitimde de dil ile ilgili her hangi bir eğitim verilmiyor.Havacılıkla ilgili belli başlı briefing ve terimler var bunlar dışında dil geliştirme adına ek eğitim yok.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Mart 2010       Mesaj #69
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
merhaba.lben eda.24 yaşındayım.lise mezunuyum.ingilizce başlangıç seviyesinin üstünde.1.60 boy 45 kiloyum.küçüklüğümden beri hep hostes olmak istemişimir.ve şimdi bunun için ne gerekiyorsa yapıyorum.ing.kursuna başladım.başarı ortalamam ne olur sizce?fizik yapım çok uygun.tek sorunum ingilizceyi birazcık daha ilerletmem.
fadedliver - avatarı
fadedliver
Ziyaretçi
15 Mart 2010       Mesaj #70
fadedliver - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

merhaba.lben eda.24 yaşındayım.lise mezunuyum.ingilizce başlangıç seviyesinin üstünde.1.60 boy 45 kiloyum.küçüklüğümden beri hep hostes olmak istemişimir.ve şimdi bunun için ne gerekiyorsa yapıyorum.ing.kursuna başladım.başarı ortalamam ne olur sizce?fizik yapım çok uygun.tek sorunum ingilizceyi birazcık daha ilerletmem.

Alt sınır kimi şirkette 160 olurken kimisinde 165 ve bu iş sadece fizikle yürümüyor.Gerek konuşma tarzı, sabır, insanlara yaklaşım, ortama uyum sağlama, güler yüz ve mimik vb gibi bir çok özellik şart.İngilizce mülakatlar oldukça zorlayıcı en az orta seviyede olması gerekir.Bu yüzden ingilizceyi geliştirip + ek bir dil öğrenmenizde tercih sebebidir.