Arama

Aşık olduğumu nasıl anlarım? - Sayfa 5

En İyi Cevap Var Güncelleme: 4 Kasım 2016 Gösterim: 52.157 Cevap: 56
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Haziran 2013       Mesaj #41
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Sanırım aşık oldum o büyülü kahverengi gözleri güneş ışığına çıktığında parlayan o esmer teni sipsiyah saçları beni büyüledi onunla daha merabalâşmadık bile onu tanımıyorum ama ona içim ısındı onu tanımasam bile onun çok iyi biri olduğuna inanıyorum yani sırf yakışıklı biri olduğu için sevmiyorum ve onu sevdiğimi biliyo ondan çok utandığım için sürekli onun olduğu yerlerden uzaklaşıyorum ama ben yinede ondan asla vazgeçmiycem
Şunu bilinki ben 12 yaşında bi kız olarak ona aşığım!<3
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Temmuz 2013       Mesaj #42
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
AŞIKMIYIM adlı kullanıcıdan alıntı

aşık olduğumu nasıl anlarım

bugün tatilden döndüm. 1 haftalık tatil süreci boyunca otelde çalışan biriyle sürekli bakıştık. face ve twitter hesaplarını buldum ama hiç konuşmadığımız için sadece fotoğraflarına bakmakla yetiniyorum. fotoğraflarına her baktığımda kalbim yerinden çıkacakmış gibi atıyor. sürekli onu düşünüyorum ve ailem bu halimden şüphlenmeye başladılar. en kötüsü de onu bir daha görememek ve aradaki yaş farkı. aramızda 5 yaş var ama bu 5 yaş onun beni küçük görmesine yetiyor. aşk böyle bir şey. gözlerinin hep onu aradığını farkedersin. ve benimki gibi platonikse eğer pişmanlık içinde olursun. keşke konuşsaydım keşke tanışsaydım. ne kaybederdimki. hiçbişey. aksine belki kazanırdım. kalbim acıyo bunu hissediyorum Msn Sad
Sponsorlu Bağlantılar
Intersect - avatarı
Intersect
VIP VIP Üye
5 Temmuz 2013       Mesaj #43
Intersect - avatarı
VIP VIP Üye
Aşık olduklarında akıllılar ile deliler arasında fark kalmaz.. Normal bir IQ'nun yapmayacağı şeyler yapmaya başladıysan aşıksın demektir.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Yok bir şey iyiyim. Sadece ölü olmayı tercih ederdim.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Temmuz 2013       Mesaj #44
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Aşk garip bi duygu ya onla ayrılalı 3 gün oldu ayrıldığımız gün başkasıyla çıkmaya başladı gittiğim bi yerde onlari öpüşürken gördüm baya aciticiydi üzüldüm beni görmemesi için saklandım hemen sonra gittim ayrılmamızında nedeni yoktu onu hala çok seviyorum geri kazanmak içinde herşeyi yapacağım ayrıldığımızdan beri birşey yemez oldum kendımı müziklere ve spora verdim resmen her hangi birşeyde pes etcek duruma geldiğimde aklıma o geliyo sonra o işi başarıyorum bayadır ağıyorum erkek olsamda benimde duygularım var herkezden gizlice ağlamak belli etmemek kötü ya anlıyacağınız o gittiğinden beri hayatım mahvoldu herkez ayrılmazlar geri dönmez falan diyo olmadı unuturum diyorum her an aklımda olan birini nasıl unutabilirim ki saçma 3 gün bile 3 yıl gibi yakında okullar başlıcak aynı okuldayız sevgılısıde onları beraber görmeye dayanabilceğimi sanmıyorum
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Ağustos 2013       Mesaj #45
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
o sadece seni arkadaş olarak görüyor
Intersect - avatarı
Intersect
VIP VIP Üye
10 Ağustos 2013       Mesaj #46
Intersect - avatarı
VIP VIP Üye
Asik olmak bambaskadir.. Mesela onun adi gecer arkadas ortaminda hem sinirlenirsin hemde bi anda adini duyunca heyecanlanirsin. Onunla konusurken miden kasilir sanki bogazinda bisey var mis gibi bir sertlik hissedersin Msn Happy yani bunlar baslica seyler tabii.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Yok bir şey iyiyim. Sadece ölü olmayı tercih ederdim.
caan - avatarı
caan
Ziyaretçi
26 Eylül 2013       Mesaj #47
caan - avatarı
Ziyaretçi
aşık olduğunuzu nasıl anlarsınız
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Kasım 2013       Mesaj #48
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
AŞIKMIYIM adlı kullanıcıdan alıntı

aşık olduğumu nasıl anlarım

ben naptıgımı bilmiyorum üniversitede tanidim ilk sınıfa girdiginde iddaya girdi kizlarla tavlarim ben bu cocugu diye ama etkilenmistim ondan kizlara da ben buna asla bakmam diyodum bi haftanin sonunda o derse girmediginde dersi dinleyemedigimi farkettim ikin hafta moralim bozuktu ilk defa benle konust cay icelimmi dedi ictik konustuk ertesi gun bulustuk ve aksami bi iliskiye basladik benim ilk sevgilimdi ama korktm baglanmaktan sevmekten niye bilmiyorum bıraktım onu ertesi gün dersten snirlendi ve cikti cünkü ben onu görmezden geliyodum dayanamadim bende arkasindan ciktim elini tuttum sarildim oan cok huzurluydum ama nasi biseyse beni hem iten hemde ceken bisey var ne onla oluyo ne onsuz yanindan ayrilinca degisiyorum yaninda konusamiyorum bi hafta once onu biraktim ve onu cok özledim iki yabanci gibiyiz benim ona dönmemi istiyo ama ben dönersem onu gene üzerim bırakırım biliyorum baskasi olsa normal i iliski yasardim ama onda farkli bisey var sizce bu askmi ask böyle biseymi
zeynep sena - avatarı
zeynep sena
Ziyaretçi
26 Ocak 2014       Mesaj #49
zeynep sena - avatarı
Ziyaretçi
ben bir akrabamı seviyorum.o yıllardır istanbulda okuyor.ben ona karşı ilk defa geçen sene bir şeyler hissettim.uzun zamandır onu görmemiştim ve öyle bişi oldu ki göz göze geldik.o an içimde bir değişiklik hissettim ama takmadım.sonra onun hakkında çok iyi söylentiler duydum ve tam benim istediğim gibi birisiydi.onun beğeneceği tip anlatıldığı andan itibaren o şekle girdim.onu çok özlüyorum.onun için şarkılar ve şiirler arasından bana uyanları seçiyor ve hep onları dinliyorum.ve bazen dinlerken ağlıyor ve ona mektup yazıyorum.onu çok seviyorum.o istanbuldan tatile gelince onun gözlerine bakıyorum ve göz göze geliyoruz tabi ben gözlerimi hemen kaçırıyorum o ayrı mesele. Msn Happy o çok içine kapanıkı ve farklı biri.ona onu sevdiğimi söylersem söylersem daha yüzüne bakamamaktan,onu kaybetmekten ve reddedilmekten korkuyorum.sizce ne yapmalıyım.onu gerçekten seviyormuyum.bu aralar onu göremediğim için çok mutsuzum.hiç bir şekilde mutlu olamıyorum.kendime aldığım herşeye onun adını yazdırıyorum.resim konulan kolyemin içinde onun resmi var.ama kendimi artık onun resmi ile avutamıyorum.olmuyor çok mutsuz ve çaresizim.ona nasıl açılabilirimmmmmm.... yardım edinnn lütfennn
bngisu - avatarı
bngisu
Ziyaretçi
30 Ocak 2014       Mesaj #50
bngisu - avatarı
Ziyaretçi
Ben onun yüzünden geceleri uyuyamıyorum. Benim aklıma sadece başımı yastığa koyunca değil , her zaman aklıma geliyor. Onun yüzünden kendime zarar verdim. Faça , sigara , alkol bağımlısı oldum. Peki ya ben bunları hak ediyormuyum ? Bana kendisinin hep haklı olduğunu söylüyor. Susuyorum. Çünkü onu kaybetmek istemiyorum.Yaptıklarımı hep yüzüme vuruyor. Ama onun yaptıklarını anlatsam banada hak vericek ama dinlemiyor. Beni kıskandığını kabul ediyor. Önceden benden hoşlanmış. Şimdi bana karşı sadece değeri varmış. Değeri varmış ama bi kız yüzünden beni kaybediyordu. 3 gün konuşmamıştık. Ben daha çok sigara aşığı olmuştum. Gece saat 4lerde ağlıyordum. Şimdi onun bu yaptıklarından sonra hiçbişey olmamış gibi devam ediyoruz. Ama yinede seviyorum işte.