Arama

Nasıl yumruk atılır? - Sayfa 18

En İyi Cevap Var Güncelleme: 21 Haziran 2015 Gösterim: 138.128 Cevap: 187
kadir agoafra - avatarı
kadir agoafra
Ziyaretçi
19 Mart 2013       Mesaj #171
kadir agoafra - avatarı
Ziyaretçi
bak bir arkadaş yumruk atmayı bilmediğiniz yorumlardan belli diyor 9.ncu seneme girdim boxda senın kadar saçma sapan yorum yazan gormedım dovus bu matematık dersı deıl ıvme felan bos zmanın da dusunlmesı gerek kafa ya vur merkez felan bu işleri gec arkadasım ınsanın dengesı heryerıdır yeterkı yerını bul yeter dostum mesela karsında bırı duruyor kavga an meselesı eger adam vurus alanı mesefande duruyorsa cene ucuna ayaklarını omzunu belını kullanarak vurmaktır kulak arkası tehlıkelı ama oda etkılıdır kulak arkası ışıkları södürür hadi selametle arkadas cok artıst konustu bnde yaziim dedim Msn Grin
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Nisan 2013       Mesaj #172
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bi çok kişi karnına vurup bayıltmaktan diyaframına vurmaktan bahsetmiş acayip komiğime gitti karın sizin sandığınız akdar zayıf yere yığıcı bir nokta deil 11 yaşındaki bir çocuğun karnına vurmuyorsanız rakibinizin karnına vurmayın dağılırsınız Msn Happy
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Nisan 2013       Mesaj #173
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

Ya ben başka teknikler arıyorum. Can alıcı noktalar kolay. Düşünsene aynı güçle 60 vurucağına 150 vurduğunu süper olmaz mı ? Msn Grin Başka teknik bilenler lütfen yazsın. (O kadar dedim babama boxa gönder diye neymiş güzel yüzüme yazık olurmuş. Msn Grin Daha doğmadı ulen öle biri. Msn Confused )

arkadaşlar ben box gitim asla tüm gücünüzle vumaya çalışmayın çabuk yorulur ve kollarınız ağra bilir onun içi n fazla kolunuzu germeyin kolunuz çok ileri olmasın kolunuz bükük olsun bu adamı yere yada sarsmak için eğer adamın gözüne falan burnu na yada ağızına vuracaksanız kolunuzu arkaya doğru germeyin düz vurn ama gerilerek size tavsiyem olsun keşke vidyo çekip göndersem
dert - avatarı
dert
Ziyaretçi
1 Mayıs 2013       Mesaj #174
dert - avatarı
Ziyaretçi
tüm öfkenizi toplayın başka bişey düşünmeyin o öfkeyle çenenin altına vurun sonra 112 arayın Msn Grin
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Mayıs 2013       Mesaj #175
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
snipert adlı kullanıcıdan alıntı

7 kiloluk dambıl kullanabilirsin.Dambıl elindeyken yumruk atmayıda dene.

7 kilo başlamak için çok ağır bileğini incitirsin daha hafiflerle başla!
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Temmuz 2013       Mesaj #176
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
enbasit yolu güçlü eliniz hangisiyse mesela ben sağ alağım onu geride tutun elinizi yumruk şekline sokun sakınama baş parmaği yumruğun içine koymayın güçlü elinize güre mesela saĞ else sol ayağı öne çıkarın kafanızı geride tututn yerinizde durmayın adamın etrafında dönerek çene kara ciğer ve göğüs boşluğuna çalışın yumruk gücünü en iyi arttırma yolu kolunuza yaşa göre değişir ama ortalama17 yaş için 14kilo ccivarında ağırlık bağlayın ve elinizi ileri doğru savurun alıştığınızda profesyonel yumruklar atın şınav çekmek sadece kasları zorlayarak güçlendirir liflere zararı vardır ama zayıf elinizi güclendirmek için çok fazla ağırlık kullanın en az 50 defa ağırlığı kaldırıp indirin ve bunu düzenli olarak yapın eğer mümkünse dansa eğilin bu sayede fiziğiniz esneklik ve reflex kazanır
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Ekim 2013       Mesaj #177
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
vurucaksınzı burna vurun ama fazla sert vurursan karşınızdaki kişinin ölümüne bile neden olur
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Aralık 2013       Mesaj #178
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
kardeş ben bişi sorcam yumruk atarken elim acır die korkuyorum bunu nasıl halledicem
muroname - avatarı
muroname
Ziyaretçi
7 Aralık 2013       Mesaj #179
muroname - avatarı
Ziyaretçi
adamın yanına gidecen sonra elini top haline getircen vuracan yumruk atıyon sonra ama cesaret ister
0-4 - avatarı
0-4
Ziyaretçi
13 Ocak 2014       Mesaj #180
0-4 - avatarı
Ziyaretçi
Misafir;evet dogru söylüyorsun.saglam yumruk omuzdan çıkar.güçlü bir insanın yumrugu çok etkilidir.benim yumrugum çok etkili degildir ama yinede iz bırakır. sen gerçekten boksör degilsin degil mi